İzmirde iyi Kadın Doğum Uzmanı

gulsahkaya

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
53
0
16
İzmir
ARKADAŞLAR merhaba ben bebek tedavisi görüyorum ama 2 aydır hamile kalamıyorum doktorum fazla ilgili değil ..tanığınız çok iyi olan doktor varmı varsa yardımcı olurmusunuz???herkeze şimdiden tşk ederimmmm ALLAHA EMANET OLUN...

Ben Egepolde şükran hanıma gidiyordum ama ilgisiz davrandığı için bıraktım ve şimdi denizlide bir doktora gidiyorum. Arkadaşım Balçova Saime Yetiş isimli bi doktora gidiyor ve çok memnunlar. Bir de Adnan Keklik var yanılmıyorsam Alsancaktaydı. İstersen bir de onları dene. Ben ailem denizlide yaşadığı ve orada doğum yapmak için denizliyi tercih ettim ve doktorumdan çok memnunum. Geçmiş olsun...

anladım canım tşk ederim bu doktor özel hastane de mi çalışıyor bi bilgin varmı.egepol biliyorum bana çok yakın diğerlerini bilmiyorum ben konaktaki hayat hastanesine gidiodum fatma ipek hanım var fazla memnun değilim bu yüzden değiştirmek istiyorum .yeşilyurt devlet hast. bildiğin doktor var mı acaba??

Canım bu doktorların ikisi de özel çalışıyor. İzmirde devlet hastanelerinde hiç kadın doğumcu tanımıyorum. İzmirde doktor bulmak çok problem inşallah bulursun iyi bidoktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…