- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
Bütün sitelerde ölü ve yaralı yok deniyor, sadece bina hasar görmüş. Ama bu kadar yakın aralıklarla artık gerçekten çok ürkütücü.off inanamıyorum. umarım kaybımız yoktur
umarım yoktur.. ama bu kadar heryerde olmaları feci bir durumBütün sitelerde ölü ve yaralı yok deniyor, sadece bina hasar görmüş. Ama bu kadar yakın aralıklarla artık gerçekten çok ürkütücü.
Guzel Izmirime.. Nasil kiymislar? Gerci Kemalpasa bayagi disindadir merkezin, neden orasi anlamadim..
heryerde rahatça var olabileceklerini göstermeleri zaten ürkmemiz için yeterli,adamlar ne kadar rahat her yere girip çıkıyor inanamıyorum.Bütün sitelerde ölü ve yaralı yok deniyor, sadece bina hasar görmüş. Ama bu kadar yakın aralıklarla artık gerçekten çok ürkütücü.
Yok, doğu batı, şehir kırsal ayrımı kalmadı artık. Her an metroda, çöp kutusunun önünden geçerken falan havaya uçabiliriz.heryerde rahatça var olabileceklerini göstermeleri zaten ürkmemiz için yeterli,adamlar ne kadar rahat her yere girip çıkıyor inanamıyorum.
Aman sakin beddua etme.. Beddua 40 kapi dolasirmis, gene gelip sana bulasirmis.. Eskilerden bir deyim ama denenmistir, tutuyor. Ben denemedim tabii, ama cevremden gordum. Evinde kahir, bela demicen kimselere...Güzel ülkemin her yerindeler artık.. Yeter yeter.. nasıl bir kanser hücresi, yavaş yavaş tüm organları ele geçirir, gordugum bu ne yazıkki
Yaa Allahım ben kötü bir kulunmuyum?neden hergun itinayla ettiğim beddua lar tutmuyor niyeee
Napayim içim yanıyor, sehitlerimize.. Bu insan kılığındaki canavarlara soysuzlara, ne diyeyim..kadın, yasli çocuk demeden buldukları her firsatta, insanları bombalamak, yüzlerce yetim bırakmak off.aklım almıyor.. Keşke elimizden bisey gelse ama yok..Rabbimden cezalarını bulmalarını diliyorum sadeceAman sakin beddua etme.. Beddua 40 kapi dolasirmis, gene gelip sana bulasirmis.. Eskilerden bir deyim ama denenmistir, tutuyor. Ben denemedim tabii, ama cevremden gordum. Evinde kahir, bela demicen kimselere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?