İzmirde Kadın Doğum Doktor Önerisi

Buselei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
3
3
1
29
Yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı maalesef ilk defa doktora gideceğiz bu konuda. İzmirde önerebileceğiniz doktor var mı hanımlar?

Yaklaşık 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı maalesef ilk defa doktora gideceğiz bu konuda. İzmirde önerebileceğiniz doktor var mı hanımlar?
Kendim gitmedim ama Kent hastanesi Namık Bey’i çok övüyorlar. Ben Yakup Erata’ya gidiyorum ama benimki gebelik takibi. Zaten beraber çalıştıklarını da gördüm. Bir bakabilirsiniz bu isimlere.

Alsancakta İsmail küçük tavsiye ederim sayesinde kızım kucağımda:)

Çınarlı Hastenesi Tahir Özgüder kndi özel muayenesi var Çınarlı Hastenesininde ortağı kendisi 7 sene gezmedik doktor bırakmadık Tahir bey sayesinde kızımızı kucağimiza aldık çok ilgili ve pozitif bir doktor ne kadar stresli olursan ol rahatlatiyor insanı motive ediyor biraz araştırirsaniz sizde hak verirsiniz isterseniz numara gönderebilirim özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…