Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba ben yeni bir gebelik yasiyorum. Izmirde riskli gebeliklerde iyi,moral motivasyonu yuksek tutan anlayisli bir doktor ariyorum. Bornovada oturuyorum. Devlette malum randevu cok zor bulunuyor bu yuzden ozellerede acigim
Sermet Sağol. Bu konuda izmirde en iyisi çok konuşan biri değil size olanı konuşur zaten yaşı var kendi özel kliniği var prof. Dr. Ayrıca ege üni. Kadın doğum ve perinatoloji bölüm dalı başkanıydı iki sene önce suanda öyledir muhtemelen. Ege üniversitesine yönlendirilmeniz gerekirsede oradada durumunuz için yardımcı olunmasını sağlıyor.
Sermet Sağol. Bu konuda izmirde en iyisi çok konuşan biri değil size olanı konuşur zaten yaşı var kendi özel kliniği var prof. Dr. Ayrıca ege üni. Kadın doğum ve perinatoloji bölüm dalı başkanıydı iki sene önce suanda öyledir muhtemelen. Ege üniversitesine yönlendirilmeniz gerekirsede oradada durumunuz için yardımcı olunmasını sağlıyor.