- 28 Aralık 2012
- 23
- 11
- 38
- Konu Sahibi angelanalan
ARKADASLAR merhaba ben izmirde kombin ameliyat olmayi dusunuyorum ama bana doktor tavsiyesi lazim lutfen yardimci olun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Ahmet beye olmayı düşünüyorum biraz bilgi verebilirmisin ameliyat sonrası şuan nasılsın ve ne kadar tuttu ameliyatın?Birsey degil canim,sevindim hadi hayirlisi diyelim,fiyat konusunda sormak istedigin varsa bana özelden yazabilirsin
Merhaba Angelnalan,ben bu ayin 25 de Izmirde Kombi ameliyat olacagim,tam karin germe,gögüs kücültme-diklestirme ve liposuction...benim ameliyatimi prof. Dr. Ahmet Seyhan yapicak, ameliayat olanlar cok memnun ondan...Bakalim bende olayim, o Zaman daha detayli cevap yazabilirim sana...![]()
Hangisi ücretsiz muayne eden ?ayyy cok saol cevabin icin canim peki muayne paralimi suan tam 3 drdan randevu aldim ve sadece 1 tanesi parasiz muayne edio ameliyat olmadan ameliyat parasi kadar dr parasi vericem sanirim :) hangi hastanede olucaksin ameliyat ?
merhaba karar verebildin miBende Ahmet beye olmayı düşünüyorum biraz bilgi verebilirmisin ameliyat sonrası şuan nasılsın ve ne kadar tuttu ameliyatın?
Karar verdim ameliyatı olmak istiyorum ama sadece iki kişinin ameliyat sonrası resimlerini gördüm bir kac tane dhaa iyi sonuç görsem daha cesaretlenicem ve ameliyat sonrası konusunda da bilgi alabilsemmerhaba karar verebildin mi
Ben çok araştırdım ve epey resim gördüm sonuçlar genellikle çok olumlu bence sigara içmek ve doğru Dr bulmak önemli ben sigarayı 1 aydır içiyorum ön hazırlıkKarar verdim ameliyatı olmak istiyorum ama sadece iki kişinin ameliyat sonrası resimlerini gördüm bir kac tane dhaa iyi sonuç görsem daha cesaretlenicem ve ameliyat sonrası konusunda da bilgi alabilsem
Kime olmayı karar verdiniz?Ben çok araştırdım ve epey resim gördüm sonuçlar genellikle çok olumlu bence sigara içmek ve doğru Dr bulmak önemli ben sigarayı 1 aydır içiyorum ön hazırlık
Merhaba cnm ameliyat oldun mu merak ettim birde siğara içmek demişsin ona anlam veremedim doktorlar siğarayı bırakın diyor ısrarla sen neden içmeye başladınBen çok araştırdım ve epey resim gördüm sonuçlar genellikle çok olumlu bence sigara içmek ve doğru Dr bulmak önemli ben sigarayı 1 aydır içiyorum ön hazırlık
Sigara. Cok önemli. Mutlaka. Birakmalisiniz ben. Birakamadim. Ve. Suan. Sol. Gögsümde. Problem. Yasiyorum. Karin. Germem. Sorunsuz. Suan. Aslinda. Ilk. Iki. Gün. Önemli sonrasi. Cabuk. Atlatiyor. Korkulucak. Ameliyatlar. Deil. Sonrasi. Sürec. Cok. Önemli. Günler. Gecmiyor