Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim babannem ve anneannemde varmis bir nesil atliyormus sulalede bana denk geldi :) cok mutluyum.benim 3aylik oldular.hangi hastane acaba doktorun kimMerhabaa ben kasımda değil inşallah temmuz da yapcam ama hemşerime merhaba diyeyim dedim normal yolla mı tedaviylemi oldu ikiz gebelik?
Normal canim babannem ve anneannemde varmis bir nesil atliyormus sulalede bana denk geldi :) cok mutluyum.benim 3aylik oldular.hangi hastane acaba doktorun kim
Bende egepol hakan bey.nasil gidiyor halimelik sikintilarin oldumu.
Çok şükür problemli bi gebelik yaşamadım 13. Haftadamda lekenme olduğu icin 1 ay hiç kalkmadan yattim 7 aydirda evdeyim çoğunlukla hep bi evham oluyo korku tüp bebek olunca şimdide erken doğum korkusundan yatiyorum çok şükür sikayetci degilim 👍👐😊
Bende raporluyum 2aydir erken ayrilacagim dogum iznine bir dusugum oldugu icin simdi daha dikkatliyiz. Allaha sukurler olsun iyiyim tek dilegim iki bebegimide kucagima saglikli olarak almak .ikili test yapildimi sana ikizlerde yapilmiyprmus oyle duydum
Amiin canım Hepimiz sağ salim alalım kuzucuklarımızı kucağımıza 🙌🙌 2li tarama testide dr. Dan dr.a degisiyor kimi istiyo kimi istemiyo bnm dr istemisti hem 2li hem 3 lü yaptirdik çok şükür iyi cikmisti 😊
Perse.mbe gunu kontrolum var bakalim ne diyecek .
Hayırlı haberler inşallah canım 👐💖💖
İns .ay bu sabah karnimda bir hareketlenme var anlatamam elektrik dalgasi gibi :) birde tatli tatli kasinma acaba iceride hareketmi ediyor bebislerim