İzmirde Kent Hastanesi??

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Yakın zamanda kent hastanesinde doğum yapan var mı arkadaşlar..fiyatlar nasıl? hastane nasıl hemşire vs. ilgi alaka nasıl

Ben ata sağlıkta yaptım fiyat olarak daha uygundu ilgi alaka da harikaydı.
Kent biraz daha pahalı ama orası da iyidir. Doktorunuz kim? Benim doğumumda bulunan ebe orada sanırım. Nokta Bingöl ismi çok tatlı dilli ve nazik bir ebeydi.

Kent biraz daha pahalı ama orası da iyidir. Doktorunuz kim? Benim doğumumda bulunan ebe orada sanırım. Nokta Bingöl ismi çok tatlı dilli ve nazik bir ebeydi.
doktorum Salim şehirali hastane olarak çınarlı su hospital ve kentte yaptırıyor cnm

Kentte doğum yaptım
Sözde vip hizmet ama çok sıkıntılar yaşadım bence yetersiz
ne gibi sıkıntılar yaşadınız anlatırmısınız ilgisizlermiydi sezaryenmiydi doğumunuz ben de kent ve su arasında kaldım baya fiyat farkı var tam teşekküllü kent hastanesi sonuçta doğum bu oraya mı yönelsem diyorum ama değmez diyorsunuz yani

ata sağlık çok iyi ya gerçekten bende orada doğum yapacağım emir bey den memnun kalmadım ama medine hanım ile devam edeceğim galiba

bende kent hastanesine gidiyorum sigorta ile bakıldığım için sadece muayene 40 tl ödedim.doğum 6500 tl.fakat benim sigortam hem ayaktan hemde yatışın tamamını karşıladığı için sadece 500 tl ödeyeceğim.sadece tahliller pahalı tutuyor geçen gittiğimde yapılan tahliller 400 tl tuttu.fakat bende birdahaki testleri devlette yaptıracağım .sonuçları doktoruma göstereceğim.

bende kent hastanesine gidiyorum sigorta ile bakıldığım için sadece muayene 40 tl ödedim.doğum 6500 tl.fakat benim sigortam hem ayaktan hemde yatışın tamamını karşıladığı için sadece 500 tl ödeyeceğim.sadece tahliller pahalı tutuyor geçen gittiğimde yapılan tahliller 400 tl tuttu.fakat bende birdahaki testleri devlette yaptıracağım .sonuçları doktoruma göstereceğim.
sigorta süit veya vıp odaları karşılıyor mu merak ettim

Back
X