izmir'de kontrol ve testler için hangi hastane???

angelove

love.is.so.fresh.with.u
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
69
1
86
35
İzmir
Kızlar öncelikle herkese merhaba. ben şu an da 14. haftanın içindeyim. Durumum olmadığından alsancakta nevar salih iş gören devlet hastanesinin kadın doğumuna gidiyordum. fakat artık gitmeyeceğim kesinlikle ordaki doktorlar aşırı ilgisiz ve insanı tersliyorlar. sana hiç bakmıyolar ve kontrol bile etmiyorlar.
Ben şimdi burdan araştırdığıma göre gazi hastanesine gitmeyi düşüüyorum. çünkü ssk ile anlaşmaları varmış sanırım. randevu alıp kontrollere gidicem oraya. kontrol ücretlerinin ne kadar olduğunu bilen var mı kızlar? ve bana alsancak devlet hastanesinde kan testi yapıldı düşünün doktor o kadar ilgili ki ne testi yapıldığını bile bilmiyorum ama sanırım 2li testti. herşey normal dedi 2 çizik attı üstüne yolladı beni. sonra netten araştırdım da ultrasondan bebeğin ense kalınlığına fln bakılması gerekiomuş, bana şu tarihte kontrole gel falan hiç bişey demedi. yani aklım karmakarışık...
gazi hastanesinde kontrol ve testlerin fiyatlarını biliosanız lütfen yardımcı olurmusunuzz çok teşekkür ederim hepinize..:49:

egepol de ssk ile anlaşmalı, 29 tl ücreti. gökalp bey'i biliyorum çok iyi bir dr.tahlillerden de ayrıca ücret alınmıyor. gazi hakkında maalesef bilgim yok.

bu arada, alsancak doktorları hep öyle, tepecik ya da yeşilyurt çok daha iyi. ben rutin kan ve idrar talillerimi bozyaka'da yaptırıyorum. gebelere öncelik var. numaramı dahiliyeden alıp ilk ben giriyorum, kan almada da öne geçiyorum.sonuçları da aynı gün internetten alabiliyorum. alsancak dev. hast. yerine bu dev. hast. birini deneyebilirsin.

Back
X