İzmirde labioplasti olan var mı?

İzmirde labioplasti olan var mı? Hasan yıldızı düşünüyorum ben bilgisi olan?
Canım ben bursada vajina Beyazlatma oldum. Doktorum çok iyi opt Dr barış korkmaz. Kullandığı cihaz da herkeste olmayan bi lazer cihazı. Labioplasti de olmayı düşünüyorum. Sen de bi araştır istersen. Tavsiye ederim barış beyi

Canım ben bursada vajina Beyazlatma oldum. Doktorum çok iyi opt Dr barış korkmaz. Kullandığı cihaz da herkeste olmayan bi lazer cihazı. Labioplasti de olmayı düşünüyorum. Sen de bi araştır istersen. Tavsiye ederim barış beyi
Yaaa onu da duymuştum beyazlatma işe yarıyor mu gerçekten olmazsa ikisini aynı anda olurum

Bir seans yeterli oldu mu sizde beyazltma da bir de ne kadar ödediniz

İlk seansta belirgin şekilde beyazlatma oldu 2. seansta doktorum yeterli olup olmadığını istediğim noktaya gelip gelmediğini sordu. Ben 3. seansa kadar devam ettim şuan pamuk gibi maşallah :) :D iyiki yaptırmışım. Doktorum da çok iyi denk geldi valla kadınlar için yaratılmış

Yaaa onu da duymuştum beyazlatma işe yarıyor mu gerçekten olmazsa ikisini aynı anda olurum
Hemde nasıl işe yarıyor acayip mutluyum. Müthiş bi özgüven. Kendini yenilenmiş gibi hissediyorsun. Ben şimdi labioplasti düşünüyorum. Tekrar Danışcam doktoruma. Ama sanırım ikisi bi arada olmaz bence. Yada olur mu bilmem ama kesin labioplasti de yaptırcam. Oh miss

3 bin küsür ödedim ama sanırım kişiden kişiye değişiyor. Benim karartı fazlaydı. Şuan eser yok :KK66:
Bende bu doktora görüşmeye gideceğim bir ayda mı ilk seans beyazltma tam oluyor bugün az buz araştırdım bana yakın sayılır sizin yorumları görünce heycanlandım bende çok yok ama yine istiyorum bakalım nasıl olacak reglden sonra düşünüyorum 🧚🏻‍♀️

İzmirde labioplasti olan var mı? Hasan yıldızı düşünüyorum ben bilgisi olan?
Kendisine geçen ay labioplasti ameliyatı oldum. İlk gidişimde labioplasti olmak istediğimi söylediğimde oldukça sıcak kanlı ve kafamdaki her soruyu yanıtlayacak şekilde yaklaştı. Ancak ameliyat sonrası hemşireleri de dahil o kadar kabaydılar ki. Bir ay sonraki muayeneye kadar kendilerini sadece 2 defa aradım ve 2. arayışımda ben her hastama bu kadar zaman ayıramam şeklinde konuştu, oysa sadece acaba dikişim mi attı, regl de olduğum için bu kadar acının normal olup olmadığını sormuştum. "Ben ne yaptığımı bilmiyor muyum, böyle bir şey mümkün mü sence, sürekli bu yüzden arıyosun, benim bu kadar zamanım yok, herkese bu kadar açıklama yaparsak bu işi yürütemeyiz biz" cevaplar ne eksik ne fazla bu şekildeydi. Çok kaba, çok üslupsuz, tamamen parayı alana kadar tüm güler yüzü, hasta takibi sıfır, asla ilgili ve anlayışlı değil. İnternetteki yorumların tamamen sahte ya da reklam olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, Hasan Yıldız'ı tercih ettiğim için çok pişmanım. Şikayetvar'daki yorumlarını görseydim zaten, asla tercih etmezdim kendisini, lütfen oradaki yorumları bir girip okuyun.
İşlemle alakalı ise, ağrı sızı dayanılmayacak gibi değil. Ancak ben işlemden bir hafta sonra regl oldum, dikişleri regl kanı çok sızlattı ve yaktı. Tavsiyem, reglniz biter bitmez labioplasti olmanız ki dikişler 1 ay kadar rahat iyileşsin. Onun dışında günde 1 ağrı kesici tamamen kesiyor acıyı, ilk gün hariç gayet yürüyüşe çıkıp tüm işlerinizi halledebiliyorsunuz. Tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama benim de acı eşiği çok yüksek değil, buna rağmen 10 üzerinden 4-5 gibi bir ağrı/acı olarak sınıflandırabilirim. Hala şişlik ve ödemim olduğu için şekli tam olarak oturmadığı için Hasan Yıldız'ın yaptığı işi değerlendirmem şimdilik çok doğru değil. Birkaç ay sonra güncelleme yaparım ancak şu anda dış görüntüden çok da memnun değilim açıkçası. Umarım düzelir.

Back
X