Erkek İnfertilitesi izmirde önerebileceğiniz ürolog var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

NAZARBONCUK35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.219
24
88
İzmir
eşimin varikosel ameliyatı yılan hikayesine döndü 1 kısım doktor ol diyor, 1 kısım olma diyor iyi bir ürolog arıyoruz arkadaşlar eşi varikosel ameliyatı olanlar maleiyatınızı yapan tavsiye edebileceğiniz doktor önerilerinizi bekliyorum.

eşimin varikosel ameliyatı yılan hikayesine döndü 1 kısım doktor ol diyor, 1 kısım olma diyor iyi bir ürolog arıyoruz arkadaşlar eşi varikosel ameliyatı olanlar maleiyatınızı yapan tavsiye edebileceğiniz doktor önerilerinizi bekliyorum.

cnm biz bornova şifa hastahanesinde yrd.doç.dr.musa saraçoğluna ameliyat olduk.bizimde konumumuz aynı belkide.bizede bir kaç doktor ameliyat değil dedi.bir kaçıda ameliyat olman gerek dedi.tabi eşim ameliyat olmak istemedği için biz ilaçla tedavi olduk başka bir doktora.ama bebeğimiz olmadı.sonra musa beye geri döndük.5 kasımda olduk ameliyatımızı şimdi beklemedeyiz cnm.bizim varikosel derecemizi 1.dereceden biraz fazla ama 2.derece değil dediler.ama bazı doktorlarda ve bunlar genellilke doçent olanlardı.2.dereceden dediler.en sonunda olduk ameliyatımızı.ameliyattan sonra doktora sorduk 1.derecemi 2.derecemi diye boşver dereceyi bir sürü damar bağladık inşallah faydası olacak dedi.hangisi hayırlısıysa o olsun hakkınızda...

cnm biz bornova şifa hastahanesinde yrd.doç.dr.musa saraçoğluna ameliyat olduk.bizimde konumumuz aynı belkide.bizede bir kaç doktor ameliyat değil dedi.bir kaçıda ameliyat olman gerek dedi.tabi eşim ameliyat olmak istemedği için biz ilaçla tedavi olduk başka bir doktora.ama bebeğimiz olmadı.sonra musa beye geri döndük.5 kasımda olduk ameliyatımızı şimdi beklemedeyiz cnm.bizim varikosel derecemizi 1.dereceden biraz fazla ama 2.derece değil dediler.ama bazı doktorlarda ve bunlar genellilke doçent olanlardı.2.dereceden dediler.en sonunda olduk ameliyatımızı.ameliyattan sonra doktora sorduk 1.derecemi 2.derecemi diye boşver dereceyi bir sürü damar bağladık inşallah faydası olacak dedi.hangisi hayırlısıysa o olsun hakkınızda...

canım sağol bizim 3. derece el ile muayenede çıkmıyo ultroosonda çıktı. ilk defa eylül de çıkmıştı o zaman değerler iyiydi ben eylülden beri hamile kalamyınca yeniledik bu at değerler düşmüş sayı yine normal ama hız baya düşük ve asıl önemli olanda hızmış hız yoksa gidip yumurtayı dölleyemediğinden gebelik olmuyomuş şimdi doktor hala ameliyat gerek yok dedi proxeed plus verdi sonra başak doktora gittik o ameliyat olmanız da fayda var dedi hadi ilk bebek öyle ya da böyle oldu 2. bebek istediğinizde bu varikosel ilerlemiş olacak o zaman daha büyük sıkıntı çekersiniz dedi. bilemiyorum kararsız kaldık o yüzden iyi 1 doktor arıyorum ameliyat olacaksa da vakit kaybetmeden olması lazım zaman alyhimize işliyo çünkü sürekli canım. ameliyet olsa bile değerlerin yükselmesi de 6 ay ile 1 yıl oluyomuş zaten o yüzden elimizi çabuk tutmak lazım canım

Merhaba ,
uzun süre olmuş yazalı faydası olurmu bilmiyorum ama yazmak istedim İzmir'de 1 seneye yakın bir prof.özel muannanesine gittik bir sürü gereksiz ilaç ve iğneyle zaman kaybettirdi bize :( herkes çok dikkat etsin ve zaman kaybetmesin doğru dr gidin ve iyi araştırın sonrasında şifa bulamayınca Dr.Taner Kabasakal'a gittik ve ilk kontrolde eşime varikosel teşhisi koydu ameliyat dedi sonrasında da Özel Gazi hastanesi hocası Dr.Salih Mertan hocamız eşimi ameliyat etti biz 3 senedir uğraşıyorduk bebek için ameliyattan sonra 5.ayda hamile kaldım inş.sizlerede faydası olur...bu vasıtayla kendilerine de şükranlarımı sunuyorum Allah böyle hocaları başımızdan eksik etmesin...Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.

Back
X