Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi İzmirde oyun grubu..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.273
3
358
47
İzmir
Şimdiye kadar parklarda,yazlıkta hep idare ettik ama şimdi havalarda soğuyor,evlere kapanıcaz..Benim çevremde sadece bir tane oğlumla akran çocuğu olan arkadaşım var..2 yaşından öncede kreşlerin oyun gruplarına kabul etmiyorlar..Ben karşıyakada oturuyorum,bu civarda olup oyun grubu oluşturmak isteyenler varsa görüşelim..benim oğlum 18 aylık ..

bende bucada oturuyorum kızım 8 aylık.bebekler için çok eğlenceli olur.umarımm başka isteyenlerde vardır.

bizde hataydayız oğlum 15 aylık ve çevremizde hiç akranı yok.oğlumda aksine o kadar arkadaş canlısı ki.akranlarıyla vakit geçirmeye bayılıyor onun bu halini gördükçe inanın üzülmüyor degilim.üçümüzde farklı yerdeyiz keşke yakın olsaydık:çok üzgünüm:

bende hataydayım ama benim bebeğim daha 4 aylık 1 yaş civarında olsaydı bende isterdim çokk paylaşmayı öğrenmesini çünkü tek çocukk :(

ben menemendeyim buraya yeni tayin olduk malesef kızımında benimde hiç akranımız yok.kızım 1yaşında gerçekten çok güzel olur böyle bişey.

Kızlar,herkes kendi çevresinde bulunanlarla 4 kişilik grup kursa süper olur.nickynick sende karşıyakadaymışsın ama bebeğin çok küçük daha:(

merhabalar
benim oğlumda 31 aylık yeşilyurt devlet hastenesine yakın bir yerde oturuyoruz ,bizimde yakın çevremizde oğlumun vakit geçirebileceği hiç bir aktivite yeri ,arkadaş yada temiz bir park yok siz neler yapıyorsunuz nerelere götürüyorsunuz :nazar:

benim oglumda 18 aylık..ben de bozyaka ssk ya çok yakınım..evimin dibinde bi parkımız var..başkada bi yer yok..sıkıntıdan bana yapışıyo gün boyu...arkadaş şart...

götürmek zorunda kaldığımız parklarda köpeklerden cam kırıntılarından sigara izmaritlerinden serserilerden geçilmiyo
ben maliyeciler mahallesinde oturuyorum buradaki parkların hali harap

arkadaslar evet havalar sogu du bebekler sıkılıyor gunesı gordugumuz an parka bende hataydayım ıkızlerım 16 aylıklar ıkızlerım ın bırı kız bırı erkek boyle bır oun gurubu kurulursa katılırım bende

şöyle çocukları alıp götürebileceğimiz bi yerde yok yakınlarda hani ne bileyim onlar oynarken bizimde gözetleyebileceğimiz bir yer ...zaten en sonunda böyle bi yeri ben açıcam yoksa benim oğlan iyice bunalıma girecek yalnızlıktan....:(

merhaba arkadaşlar oğlum 18 aylık evde tüm gün pepeyi izliyruz ama onun için üzülüyorum.çünkü sıkılıyor.havalar soğuk olduğundan dışarıda çıkamıyoruz bu yüzden a-sosyal büyüyor.benim durumumda olan annelere oyun gurubu kurmayı tavsiye ediyorum.tüm fikirleri yatıralım masaya kızlar.hem bizlerde tanışıp güzel dostluklar kurabiliriz.ben karşıyakadayım

merhabalar
benim oğlumda 31 aylık yeşilyurt devlet hastenesine yakın bir yerde oturuyoruz ,bizimde yakın çevremizde oğlumun vakit geçirebileceği hiç bir aktivite yeri ,arkadaş yada temiz bir park yok siz neler yapıyorsunuz nerelere götürüyorsunuz :nazar:

Merhaba

Benimde oğlum 29 aylık bende aynı konudan müzdaribim seneye bi yere göndermeyi düşünüyorum.Bende maliyecilerin karşısında yadigar camiisi civarında oturuyorum görüşmek isterseniz memnuniyetle...

merhabalar.. nisan 2010 doğumlu bi oğlum var.. tüm msj ları okudum herkes aynı dertten müzdarip.. lakin kimse iletişime geçememiş gibi.. semt izmir için çok sorun değil.. ulaşım rahat nasıl olsaa.. aynı yaş olmaları da çok mühim değil bir yaş alt-üst paylaşımları ve iyi vakit geçirmeleri yeterli bence.. halennn dertleri devam eden varsa lütfen yazışıp buluşalım.. :)

Biz şu an burada ve başka bir sitede tanışıp çocuklarına birlikte oynayabilecekleri imkanlar yaratan 3 anneyiz. Yani küçük de olsa bir oyun grubumuz var. Hepimiz İzmir üçyol civarındayız. Bu hafta İzmirspor metro istasyonunun hemen dibinde benim evimde bir araya geleceğiz. Katılmak veya bilgi almak isteyen olursa bana özelden yazsın. Sürekli aynı dertten yakınıp bebeği için hiç bir şey yapmayan anneleri anlamıyorum.

Back
X