Doğuma Hazırlık Izmirde özelde iyi bir doktor arıyorum, önerilere açığım.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Merhabalar 11 haftalik hamileyim ancak doktorumu birakma karari aldim. Ilk birakma sebebim safrs kusuyordum gece gündüz hicbir sey yapmadı asiri kilo kaybettim trioitlerim icin bir kan testi bile istemiyor. 10 haftada gittim kontrole plesantayi sordum olusmadi daha dedi plesanta. Ama ben doktorlarla calisan biriyim isim geregi kadin doğum doktorlariyla cok çalıştım ancak plesantanin ilk hafta olustugunu bilmeyecek kadar cahil degilim şükür ancak bu doktor oyle ddi. 10 haftalikken karindan dahi zor görülüyor bebekler vajinal yapmiyor kalp atisi alamadik dogru düzgün cok canim skldi kisaca.

Ozel saglik sigortam var sinirsiz. Sizden sacma sapan davranmayan guler yuzlu davranabilecek ilgili bir kadin doğum doktoru onermenizi rica ediyorum... cok tesekkur ederim simdiden..

Selam hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben Tınaztepe Hastanesi Aylin Barboros'a gidiyorum. Memnunum bir kaç arkadaşım bu doktorla geçirdi gebelik ve doğum sürecini onların tavsiyesi üzerine gittim doktoru çok sevdim güler yüzlü istediğim soruları rahatça soruyorum hiç sıkılmadan cevap veriyor hatta sor soru aklına ne gelirse diye söylüyor sürekli öneririm

Selam hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben Tınaztepe Hastanesi Aylin Barboros'a gidiyorum. Memnunum bir kaç arkadaşım bu doktorla geçirdi gebelik ve doğum sürecini onların tavsiyesi üzerine gittim doktoru çok sevdim güler yüzlü istediğim soruları rahatça soruyorum hiç sıkılmadan cevap veriyor hatta sor soru aklına ne gelirse diye söylüyor sürekli öneririm
Aylin yada gülçin olmasi lazim yenveme bebek yok diyip almaya kalktilar korkutarak. Halbuki vardi 1 hafta sonra görüldü baska doktorda. Yarin ismini ogrenirim. Tınaztepe hast sevmiyorum defalarca yanlis tedaviden ölümden döndük annemle ozellikle acili beş para etmez korkak doktorlarla dolu orasi ben önermiyorum kimseye. Orda genel cerrahi suna güzeldogan var bitek onu öneririm harika doktordur gerisi çöp üzgünüm evimizin dibindeydi bekarken gitmediğimiz doktor kalmadi haliyle calisanlar vasat ssk hastanesi gibi birşey oldu artik...

Hadi ya çok şaşırdım şuan ben çok memnunum çok şükür şimdiye kadar başıma üzücü yada beni rahatsız eden bir olay gelmedi hamile kalmadan önce rutin kontrol için esin kasap isimli doktora gitmişim ilgisiz alakasız bir doktordu mesela onun dışında şuan Gülçin hanıma da giden arkadaşlarım var bende Aylin hanıma gidiyorum memnunum şükür

Hadi ya çok şaşırdım şuan ben çok memnunum çok şükür şimdiye kadar başıma üzücü yada beni rahatsız eden bir olay gelmedi hamile kalmadan önce rutin kontrol için esin kasap isimli doktora gitmişim ilgisiz alakasız bir doktordu mesela onun dışında şuan Gülçin hanıma da giden arkadaşlarım var bende Aylin hanıma gidiyorum memnunum şükür
Ben de esin hanım ilgisiz diye duydum ama hiç gitmedim bilmiyorum şimdi ,Aylin hanım da sadece olması gerekeni söylüyor ekstra bi rahatlatma amacıyla ilgi vs hissetmedim ve de eşleri almıyor her zaman ,bana biraz ketum geldi nedense 🙃 ama iyi bir doktor
.Gülçin hanımda karar kıldım ayrıntısıyla takip ediyor hamileliğimi hiç bi sorun yaşamadık şimdiye kadar ,açıklayıcı, ayrıntılara dikkat ediyor , ultrason fotolarımız videolarımız var ,muayene sırasında eşim çekti müsade etti sağolsun.insana güven veriyor uzun sürüyor muayeneleri de hemen bakıp göndermiyor her soruma detaylı Cevap alabiliyorum kendisinden çok memnunum sağolsun 🤗

Aylin hanım Corona döneminde eş yada aileden birini almıyor ilk muayanede almıştı video falan çektik rutin kontrollerde bende çekiyorum hiç sıkıntı yapmıyor ne sorsam cevap veriyor telefon ile de ulaşıyorum geçte olsa dönüş sağlıyor memnunum şimdilik şükür 🤲

Yorumlar icin teşekkür ederim. Medicana hastanesi ilkay hanimda karar kildim ben kendisi cok ilgili ve bilgili. Hastaneye yatirdi gecen gün beslenbilmem icin ve ilaclar cok iyi geldi kusmam azaldi oburu cekicen diyordu. Şükür ki cok ilgili ve guler yuzlu dakikalarca cinsiyet konusu üzerine duruyor baskasi olsa goremedim der birakirdi 10 dk cinsiyet bakti ama bacaklar kapalı napalim goremedim hepsine kiz dedi ama bakalim nolcak 16. Hafta gidicem ne zaman ararsam aciyor bende memnunum. Hepiniz gönlünüze göre doktor buldunuz bende buldum sevindim valla kolay dogumlar 🙂

Merhabalar 11 haftalik hamileyim ancak doktorumu birakma karari aldim. Ilk birakma sebebim safrs kusuyordum gece gündüz hicbir sey yapmadı asiri kilo kaybettim trioitlerim icin bir kan testi bile istemiyor. 10 haftada gittim kontrole plesantayi sordum olusmadi daha dedi plesanta. Ama ben doktorlarla calisan biriyim isim geregi kadin doğum doktorlariyla cok çalıştım ancak plesantanin ilk hafta olustugunu bilmeyecek kadar cahil degilim şükür ancak bu doktor oyle ddi. 10 haftalikken karindan dahi zor görülüyor bebekler vajinal yapmiyor kalp atisi alamadik dogru düzgün cok canim skldi kisaca.

Ozel saglik sigortam var sinirsiz. Sizden sacma sapan davranmayan guler yuzlu davranabilecek ilgili bir kadin doğum doktoru onermenizi rica ediyorum... cok tesekkur ederim simdiden..

Ben izmir kahramanlar su hastanesine gidiyorum dr Emrah beyan çok memnunum. Öneririm randevu alıp görüşürseniz eminim memnun kalacaksınız ilgili ve gercekten bilgili 🙏

Merhaba ata saglik pinar hnm di doktorum herkese tavsiyemdir

Merhaba ata saglik pinar hnm di doktorum herkese tavsiyemdir
Merhaba, bir arkadaşım da bir arkadaşının tavsiyesi üzerine pınar hanımı söyledi bana. İyi bir doktor tavsiyesi aramak için kayıt oldum çünkü kafam çok karışık. Doğum ücretleri tavan yapmış durumda ve önce fiyata göre doktor araştırması yapıyorum. Ata sağlıkta muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba? Doğum paketi var mıydı ve içeriğini biliyor musunuz?

Merhaba, bir arkadaşım da bir arkadaşının tavsiyesi üzerine pınar hanımı söyledi bana. İyi bir doktor tavsiyesi aramak için kayıt oldum çünkü kafam çok karışık. Doğum ücretleri tavan yapmış durumda ve önce fiyata göre doktor araştırması yapıyorum. Ata sağlıkta muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba? Doğum paketi var mıydı ve içeriğini biliyor musunuz?
Ben 2019 da dogum yaptim muayene 80 dogum 3000 idi muayene 150 dogum 5 okmustur maks bence gidince ogrenirsiniz

Dr.ali öneri öneririm. Ablam kendisi de doktor. Ona gitti doğumu da o yaptirdi çok memnundu. Bende bazı muayenelerinde ozamanlar yanındaydım çok cana yakın biri. Özel muayenehane açmıştı Alsancakta. Araştırabilirsiniz onuda. Hemşiresi de çok tatliydi.

Yorumlar icin teşekkür ederim. Medicana hastanesi ilkay hanimda karar kildim ben kendisi cok ilgili ve bilgili. Hastaneye yatirdi gecen gün beslenbilmem icin ve ilaclar cok iyi geldi kusmam azaldi oburu cekicen diyordu. Şükür ki cok ilgili ve guler yuzlu dakikalarca cinsiyet konusu üzerine duruyor baskasi olsa goremedim der birakirdi 10 dk cinsiyet bakti ama bacaklar kapalı napalim goremedim hepsine kiz dedi ama bakalim nolcak 16. Hafta gidicem ne zaman ararsam aciyor bende memnunum. Hepiniz gönlünüze göre doktor buldunuz bende buldum sevindim valla kolay dogumlar 🙂
Merhaba İlkay hanımdan hala memnun musunuz? Bende doktor arıyorum hastane olrak medicanayı düsündüm ama önceliğim sezeryan diye tutturan ve tüm yolları zoraki bir sekilde sezeryana çeken bir doktora denk gelmekten cok korkuyorum. İlkay hanım nasıl ?

Merhaba 6 haftalikken egepol şükran kopala gittim. Cok ilgili bilmem gereken herseyi söylüyor. Bir donem hekim asistanlığı yaptim her gün doktorlarin ayni ruh halinde olmadığını biliyorum o yüzden anlayışlı yaklaşıyorum. Ben o gün kusarak ağlayarak gittim hemen aldı randevuma geç kalmıştım ilgilendi asistanı da çok ilgili. Inanılmaz bulanti ve kusma vardi su icebiliyomusun bisey yedin mi diye sordu bende nerdeyse 22 saatdir ne yedim içtim bayilcak gibiydim. Hemen serum taktırdı bulantı ignesi yaptirdi agri kesici verdi serumla sonra yemek yedim su içtim o gün ölü gibiydim hemen topladı beni. O gece orda kaldım sabaha kadar serum vitamin aldım. Cok şükür hersey iyi. Belki baska doktor olsa bi serum igne ilac yollardi. Belki sadece bulanti ilaci verip gonderirdi. Sagolsun bana secenek sundu maddi olarak kalabilirsen geceyi tedaviyle gecirirsin dedi. Tercih ettim cunku eve gitsem bakacak kimse yok. Allah razi olsun o gun şükran hn tercih ettigim icin memnun kaldim. 5 buçuk aylik oldum devam ediyorum kendisi arkadaşımın da doktoruydu. Bi gün ameliyat bi gün doğum bi gün nöbet onlarda insan hergün herkesi memnun edemezler. Ama genel tavrını seviyorum. Tavsiye ederim.

Merhaba İlkay hanımdan hala memnun musunuz? Bende doktor arıyorum hastane olrak medicanayı düsündüm ama önceliğim sezeryan diye tutturan ve tüm yolları zoraki bir sekilde sezeryana çeken bir doktora denk gelmekten cok korkuyorum. İlkay hanım nasıl ?
İlkay ablayı yakından tanırım burda adını görünce bir hoş oldum. Şuan aksaraydayım ama telefonla görüşürüz sürekli ilgili bir doktordur. Bence bir kere muayeneye git. Kendin farkedersin nasıl olduğunu çekinmeden sorularını sorabilirsin. Yatıştırıcı bir ses tonu var. Normal olabilcek durumdaysa doğumunu bekler.

Evet guler yuzlu bir doktor ancak ben 2. Doktorumu da ayarladim daha cok sezeryan yapıyor ilkay hanim ınstagramda bakarsan görürsün ve birkaç durumla karşılaştım hoşuma gitmedi o durumlar o yuzden 2.doktorumu da yedekte tutuyorum.

Hatice aktan kendisi gayet ilgili ama özel muayenenesi var alsancakta oraya da gidiyorum es zamanli suan haticeye daha yakinim 34 haftalik olduk buyuk ihtimalle hatice hanımda karar kilcam

Back
X