G gmzkaya35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2025 19 1 1 32 12 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzkaya35 #1 Merhaba , izmirde perinatolog arayışındayım 2 gebelik kaybım var ve bundan sonraki sürece perinatolog ile devam etmek istiyorum önerisi olan var mı ?
Merhaba , izmirde perinatolog arayışındayım 2 gebelik kaybım var ve bundan sonraki sürece perinatolog ile devam etmek istiyorum önerisi olan var mı ?
Y youthboomer Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2024 131 255 18 33 8 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzkaya35 #2 gmzkaya35 .!.: Merhaba , izmirde perinatolog arayışındayım 2 gebelik kaybım var ve bundan sonraki sürece perinatolog ile devam etmek istiyorum önerisi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben 21. Haftada doç dr Cenk gezer e gitmiştim detaylı ultrason için. Çok memnun kaldım.
gmzkaya35 .!.: Merhaba , izmirde perinatolog arayışındayım 2 gebelik kaybım var ve bundan sonraki sürece perinatolog ile devam etmek istiyorum önerisi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben 21. Haftada doç dr Cenk gezer e gitmiştim detaylı ultrason için. Çok memnun kaldım.