Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gittim.kızımı kaybettikten sonra hemen gitmiştim.araştırıpta gittim zaten.iyi bi doktor.benim gözlemim o yöndeydi.bakalım hamilelik varsa bu ay yine gideceğimIzmirde perinatoloji prof.dr serkan güçlü ye giden var mii ???
Bende merak ediyorum giden varsa bilgi versin lütfen
Yaa oylemi ama şifa üniversitesi de su an kendisi orası özel değil kibenim arkadaşım gitti rahim ağzı yetmezliği vardı 5.ayda sanırım dikiş atıldı gayet memnundu ama serkan beyin muayene, doğum vs sgkdan yararlanamıyorsunuz herşeyi özel karşılıyorsunuz
Pardon canım muayene yazmissin hiç bir doktorun muayenesi olupda sgk dan yararlanilmiyo zaten ama serkan bey aynı zamanda üniversitesi hastanesinde de çalıştığı için oraya gidebiliriz herhalde özel muayenesi ne girmek zorunlu değil yanibenim arkadaşım gitti rahim ağzı yetmezliği vardı 5.ayda sanırım dikiş atıldı gayet memnundu ama serkan beyin muayene, doğum vs sgkdan yararlanamıyorsunuz herşeyi özel karşılıyorsunuz
özel muayenehane değil zaten şifa üni. hastanesinde özel bakıyor hastaneyi arayıp öğrenebilirsinizPardon canım muayene yazmissin hiç bir doktorun muayenesi olupda sgk dan yararlanilmiyo zaten ama serkan bey aynı zamanda üniversitesi hastanesinde de çalıştığı için oraya gidebiliriz herhalde özel muayenesi ne girmek zorunlu değil yani
Hmm tamam canim sagol anladim simdi üzüldüm ama ya butun perinatolog larin hep ozel muayenesi var hic devlette kalan yoközel muayenehane değil zaten şifa üni. hastanesinde özel bakıyor hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz
Ayrıca Şifada özel bir üni zatenHmm tamam canim sagol anladim simdi üzüldüm ama ya butun perinatolog larin hep ozel muayenesi var hic devlette kalan yok
Evet cnm bnde gittim ii bi dr pozitif sakin rahatlatici. Snn kaybin ne zmnben gittim.kızımı kaybettikten sonra hemen gitmiştim.araştırıpta gittim zaten.iyi bi doktor.benim gözlemim o yöndeydi.bakalım hamilelik varsa bu ay yine gideceğim
5 aralıkta kızım Vefat etti.maalesefEvet cnm bnde gittim ii bi dr pozitif sakin rahatlatici. Snn kaybin ne zmn
5 aralıkta kızım Vefat etti.maalesef
Bilmiyorum Can'ım ya şuan bi hamilelik var gibi bakalım kısmetse.ama doktorlar pek test falan istemedi ben genetik test yaptırdım diğerleri diyim şeyler âmin Allah bidaha yaşatmasın bana ve kimselere inşallahAllah sabir versin cnm ya ins bi daa yasatmasin kayip. Testler fln yapildi mi peki.
Bndede piht vardi igne kullanmama ragmn kurtaj oldu
Hayirli olsun cnm o zmn varsa .Bilmiyorum Can'ım ya şuan bi hamilelik var gibi bakalım kısmetse.ama doktorlar pek test falan istemedi ben genetik test yaptırdım diğerleri diyim şeyler âmin Allah bidaha yaşatmasın bana ve kimselere inşallah
kızımı 4 aralık 2014 yılında kaybettim.14 kasım 2015 yılında son adet tarihim olarak hamile kaldım.serkan beye gitmiyorum artık.endokrinoloji devam ettiğim kadın doğum ve izmir kent hastanesinde namık demir e gidiyorum.onu tavsiye ettiler.hakkımızda hayırlısı5aralikta kaybedip, kısa sürede tekrar hamile kalabildin mi? Ben de serkan guclu ye gidiyorum. 2aralikta kaybettim ben de, 37.haftada. tekrar hamile kalmak kalmak istiyorum. Ama bende doğum sonrası komplikasyon çok uzun sürdü. Bütün doktorlar ölümden dondugumu söylüyorlar. Siz kaçıncı haftada kaybettiniz bee ginizi ve hala serkan guclu ye mi gidiyorsunuz?
Serkan guclu ye niye gitmion cnm artkkızımı 4 aralık 2014 yılında kaybettim.14 kasım 2015 yılında son adet tarihim olarak hamile kaldım.serkan beye gitmiyorum artık.endokrinoloji devam ettiğim kadın doğum ve izmir kent hastanesinde namık demir e gidiyorum.onu tavsiye ettiler.hakkımızda hayırlısı
Kesinlikle katiliyorum cnm. Serkan bey gercekten cok ii inancli sakin bilgili bi dr. Insani rahatlatio bi de panik yaptirmioOkuyan olur diye yazmak istedim.serkan güçlü çok iyi bir doktordur çokta inançlıdır.ama bazen en iyi doktora da gitseniz doktorların bile elinden gelmeyen şeyler vardır.namık demirede gitmiştim kendisi çok iyi bir doktor anlattığına göre benimde doğumdan birgün önce bebeğini kaybeden hastalarım var dedi bazen bizimde yetemeyeceğimiz şeyler olabiliyor dedi.serkan bey zaten namık beyin öğrencisi.riskli gebeliklerde birbirlerine danışırlar hep.ben serkan beye gidiyorum ççokta memnunım