Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lotusta çekildim alsancakta subat ayında. doktoruma 1000 tl merkeze 600 tl verdim.İzmir'de rahim filmi çektirenler, nerede çektirdiniz ve ücretleri nasıldı bilgi alabilir miyim![]()
Anestezili miydilotusta çekildim alsancakta subat ayında. doktoruma 1000 tl merkeze 600 tl verdim.
anesteziliydi canım ama söyle ki sen eğer oranın doktorunu istersen 1000 tl olması laızm anesteziliAnestezili miydi
Cidden fiyatlar uçmuş
Bende iki yer buldum biri 1500 biri 1000 tl dedianesteziliydi canım ama söyle ki sen eğer oranın doktorunu istersen 1000 tl olması laızm anestezili
lotus yada barış görüntüleme merkezinde çekilebilirsin hali hazırsa devam ettiğin doktor nerde çekilmeni öneriyorBende iki yer buldum biri 1500 biri 1000 tl dedi
Ama 1000 tl diyen doktor baya yaşlı biri emin olamadım![]()
Doktor özel hastanenin bünyesinde olduğu için hastanede öneriyorlotus yada barış görüntüleme merkezinde çekilebilirsin hali hazırsa devam ettiğin doktor nerde çekilmeni öneriyor
Doktor özel hastanenin bünyesinde olduğu için hastanede öneriyor
Yoksa bende istiyordum görüntüleme merkezi gibi bi yerde olmasını
Yok başka bi özel hastane karatas :)medicale mi gidiyosun :)
ben de alsancakta özel muayenesi olan bi doktorla devam ediyorum şimdilik gebelik olmadı hala. 3 sene olucak temmuzda subatta tedaviye basladık.Yok başka bi özel hastane karatas :)
Film çektireli ne kadar olduben de alsancakta özel muayenesi olan bi doktorla devam ediyorum şimdilik gebelik olmadı hala. 3 sene olucak temmuzda subatta tedaviye basladık.
subatta çekildim canım ben sonra da iki ay femara kullandım ama olmadı pazartesi histeroskopi oldum. eşimde de sorun var benim ama filmden sonra kalan ben de çok duydum.Film çektireli ne kadar oldu
Filmden sonra şans yüksek diyorlar ama :)
Bende 7 aydır olmuyordu o ay da olmasa hsg çektirecektim o ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu zor bi süreçtisubatta çekildim canım ben sonra da iki ay femara kullandım ama olmadı pazartesi histeroskopi oldum. eşimde de sorun var benim ama filmden sonra kalan ben de çok duydum.
Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim acaba?ben de alsancakta özel muayenesi olan bi doktorla devam ediyorum şimdilik gebelik olmadı hala. 3 sene olucak temmuzda subatta tedaviye basladık.
ismail küçük canımDoktorunuzun ismini öğrenebilir miyim acaba?
Teşekkür ederim bende Ali Baloğluna gidiyorum belki duymuşsunuzdur aynı doktor mu acaba diye öğrenmek istedimismail küçük canım