Gebeliğe Hazırlık İzmir'de rahim filmi çektirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
İzmir'de rahim filmi çektirenler, nerede çektirdiniz ve ücretleri nasıldı bilgi alabilir miyim 🌸

anesteziliydi canım ama söyle ki sen eğer oranın doktorunu istersen 1000 tl olması laızm anestezili
Bende iki yer buldum biri 1500 biri 1000 tl dedi
Ama 1000 tl diyen doktor baya yaşlı biri emin olamadım 🙄

lotus yada barış görüntüleme merkezinde çekilebilirsin hali hazırsa devam ettiğin doktor nerde çekilmeni öneriyor
Doktor özel hastanenin bünyesinde olduğu için hastanede öneriyor
Yoksa bende istiyordum görüntüleme merkezi gibi bi yerde olmasını

ben de alsancakta özel muayenesi olan bi doktorla devam ediyorum şimdilik gebelik olmadı hala. 3 sene olucak temmuzda subatta tedaviye basladık.
Film çektireli ne kadar oldu
Filmden sonra şans yüksek diyorlar ama :)

Film çektireli ne kadar oldu
Filmden sonra şans yüksek diyorlar ama :)
subatta çekildim canım ben sonra da iki ay femara kullandım ama olmadı pazartesi histeroskopi oldum. eşimde de sorun var benim ama filmden sonra kalan ben de çok duydum.

subatta çekildim canım ben sonra da iki ay femara kullandım ama olmadı pazartesi histeroskopi oldum. eşimde de sorun var benim ama filmden sonra kalan ben de çok duydum.
Bende 7 aydır olmuyordu o ay da olmasa hsg çektirecektim o ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu zor bi süreçti
Ters rahim pozisyonu etkili oldu diye düşünüyorum denemediysen dene
Bebek sahibi olma yolunda akla yatan herşeyi deniyoruz napalım Allah nasip eder inşallah :)

Rahim filminden o kadar çok korktum yorumlara bakarak hem ağrısız hemde anestezi almadan film çektirmek mümkün değil diye düşünürken bugün Alsancak ta Lotus görüntüleme merkezinde film çekildim anestezi almadan ağrı hissetmedim çok mutlu ayrıldım adet sancısı daha ağılidir

Back
X