Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım rahim filmi cekturdikten sonra mı hamile kaldın bi de nerde cektirdinizarkadaşlar ben izmirde ağrısız rahim filmi çektirebileceğim bir yer arıyorum bilgisi olan varmı?fiyatlar nasıl?birde benim gözümü korkuttular çok ağrıyor mutlaka anestezili yaptır diye ?fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
joubert merhaba..uzun zamandır forumları takip ediyorum..senin de yaşadıklarını bir çok yerden okudum..allaha çok şükür şimdi 2.bebeğine hamilesin..genetik te izmirin yetersiz kaldığını duyduğum için şimdi tüp bebek tedavimi istanbulda yapıyoruz..bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum..allah nazarlardan saklasın..bana 2. bebeğine sağlıkla kavuşmak için hangi aşamalardan hangi doktorlara gittiğini hangi yöntemin uygulandığını anlatırsan çok sevinirim..hikayeni de seni de çok merak ediyorum..canım şu an 20 haftalık gebeyim medikal parkta çektirdim
merhaba canım teşekkür ederim maalesef izmir dediğin gibi bu konuda yetersiz ...bizde 2. kez çocuk sahibi olmak için şişli memoriala gittik ilk çocuğumuzda tek gen hastalığı olan joubert sendromu olduğundan tek şansımız pgt yöntemi ile tüp bebekti orada yaptırdık mutasyonlu genleri elediler iki embriyo transfer edildi şükürler olsun biri tuttu şimdi yaklaşık 24 haftalık gebeyim darısı sana inşallahjoubert merhaba..uzun zamandır forumları takip ediyorum..senin de yaşadıklarını bir çok yerden okudum..allaha çok şükür şimdi 2.bebeğine hamilesin..genetik te izmirin yetersiz kaldığını duyduğum için şimdi tüp bebek tedavimi istanbulda yapıyoruz..bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum..allah nazarlardan saklasın..bana 2. bebeğine sağlıkla kavuşmak için hangi aşamalardan hangi doktorlara gittiğini hangi yöntemin uygulandığını anlatırsan çok sevinirim..hikayeni de seni de çok merak ediyorum..
Şişli memorial ı burdan çok arkadaştan duymuştum..pgt ile fiyatlar ne kadar a mal oldu size..ben şimdi istanbulda başka bir merkezde tüp bebek deneyeceğim ilk defa..bir tanıdık aracılığı ile oraya başladık..doktorun kim di orda..yumurtlama takibin filan hep istanbul damı oldu?pgt ye gidince embriyolar kaç gün bekliyoruz..kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor..ben de de genetik bir problem çıktı ama nolduğunu bilmiyorum istanbul da doktorumla yüz yüze gelince konuşacağım..merhaba canım teşekkür ederim maalesef izmir dediğin gibi bu konuda yetersiz ...bizde 2. kez çocuk sahibi olmak için şişli memoriala gittik ilk çocuğumuzda tek gen hastalığı olan joubert sendromu olduğundan tek şansımız pgt yöntemi ile tüp bebekti orada yaptırdık mutasyonlu genleri elediler iki embriyo transfer edildi şükürler olsun biri tuttu şimdi yaklaşık 24 haftalık gebeyim darısı sana inşallah
Anladım canim ben de 1 düşük yaptım 1 senedir çocuk olmuyor sebebi de yok ondan merak ettim yaptırmam gereken bir şey mi diye1.kez aşılama ile hamile kaldım fakat benden dolayı erken doğum gerçekleşti.doktorlar hep tedavi ile hamile kalabilirsin dedi.sonra geçen sene ve bu sene kendiliğinden hamile kaldım bebekler gelişmedi kesenin içinde gözüküyor sonra dağılıyor..pıhtılaşma çıkmıştı ilkinde ikinci hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullandım gene fetüs dağıldı..o yüzden incelendi kromozom genetik tahlili yapıldı bana ve eşime..bazı çiftlerde genetik problem taşıyıcılık ve olmasa bile de bebeğin kromozomları ayrışırken de yanlış kopmalar oluyormuş..anne babada sorun olmasa bile..genetik doktoru öyle demişti 2 den fazla düşük ölü doğum filan olunca doktorlar genetik tahlili yapıyorlar..
Kaç haftalık tin canım düşükte..Anladım canim ben de 1 düşük yaptım 1 senedir çocuk olmuyor sebebi de yok ondan merak ettim yaptırmam gereken bir şey mi diye
Şişli memorial ı burdan çok arkadaştan duymuştum..pgt ile fiyatlar ne kadar a mal oldu size..ben şimdi istanbulda başka bir merkezde tüp bebek deneyeceğim ilk defa..bir tanıdık aracılığı ile oraya başladık..doktorun kim di orda..yumurtlama takibin filan hep istanbul damı oldu?pgt ye gidince embriyolar kaç gün bekliyoruz..kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor..ben de de genetik bir problem çıktı ama nolduğunu bilmiyorum istanbul da doktorumla yüz yüze gelince konuşacağım..[/QUOuzun araştırmalar sonucu şişli memorial ın pgt tüp bebekte çok iyi olduğunu anlayarak orda başlamaya karar verdik.ben de eşimde devlet memuruyuz rapor alarak istanbula gittik genetik doktoru cumhur ekmekçiydi kadın doğum doktorumuz da ayşe hanımdı biz çok çok memnun kaldık.doktorumuz her aşamayı kendilerinin takip etmek istediklerini söyledikleri için rapor alarak gittik.benim ailem kocaelide oturuyor orda kaldık gün aşırı hastaneye gittik geldik...tabi benim bide çocuk olduğu için enazından onuda ihmal etmemiş olduk yumurtalar toplandı döllendirildi ve 4. güne giderlerken pgt işlemine girdiler sağlıklı bulunan embriyolar 4. günde transfer edildi.17 ekimde adet oldum 18 inde hastane ye ilk kontrole gittik ve tedavimiz başladı 2 kasımda transferim oldu...şimdi 24 haftalık gebeyim durum kısaca bu canım...darısı tüm isteyenlere
bu arada fiyatı na gelince yaklaşık 17 bin civarı tuttu...Şişli memorial ı burdan çok arkadaştan duymuştum..pgt ile fiyatlar ne kadar a mal oldu size..ben şimdi istanbulda başka bir merkezde tüp bebek deneyeceğim ilk defa..bir tanıdık aracılığı ile oraya başladık..doktorun kim di orda..yumurtlama takibin filan hep istanbul damı oldu?pgt ye gidince embriyolar kaç gün bekliyoruz..kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor..ben de de genetik bir problem çıktı ama nolduğunu bilmiyorum istanbul da doktorumla yüz yüze gelince konuşacağım..
Ben de 15 -20 bin diyom da kimse inanmıyor bana..zaten tüp bebek lerin başarısız olma nedenlerinden biride embriyoların incelenmemesi demişti bir doktor bana..sağlıksız sa genelde vücut zaten atıyor onu..şimdiki hamileliğin ile ilgili bir problem daha okumuştum.son durum ne canım..var mi problem..sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum..inşallah yanılmışlardır..bu arada fiyatı na gelince yaklaşık 17 bin civarı tuttu...
5haftalikti canımKaç haftalık tin canım düşükte..
Geçmiş olsun canım..5haftalikti canım
canım şimdiki hamileliğimde ikili test sonucu down sendromu riski yüksek çıkmıştı prenatest denen bir kan testi var yurtdışında yapılıyo amniyosentez yerine onu yaptırdık şükür temiz çıktı allaha şükür herşey yolunda canımBen de 15 -20 bin diyom da kimse inanmıyor bana..zaten tüp bebek lerin başarısız olma nedenlerinden biride embriyoların incelenmemesi demişti bir doktor bana..sağlıksız sa genelde vücut zaten atıyor onu..şimdiki hamileliğin ile ilgili bir problem daha okumuştum.son durum ne canım..var mi problem..sağlıklı bir şekilde kucağına almanı diliyorum..inşallah yanılmışlardır..
Çok sevindim canım senin adına..allahım bu sefer sana yardım etsin..Sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle..şükürler olsun..canım şimdiki hamileliğimde ikili test sonucu down sendromu riski yüksek çıkmıştı prenatest denen bir kan testi var yurtdışında yapılıyo amniyosentez yerine onu yaptırdık şükür temiz çıktı allaha şükür herşey yolunda canım
teşekkürederim canım darısı en kısa zamanda sana inşallah allah sizede nasip etsinÇok sevindim canım senin adına..allahım bu sefer sana yardım etsin..Sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle..şükürler olsun..