Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kimse yok mu yaBen de merak ettim![]()
Yok heralde izmirli az galiba buradaValla kimse yok mu ya2000 tl lerden bahsediyorlar ben araştırıyorum haber veririm
![]()
Selam ben çektirdim ayın basın da , anestezili 1400 tl özel Çınar’lı daMerhabalar arkadaşlar, İzmir'de son zamanlarda özelde hastane ya da doktor muayenehanesinde hsg çektiren var mı? Fiyat ve bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden![]()
Anestezi şart mı acaba yaSelam ben çektirdim ayın basın da , anestezili 1400 tl özel Çınar’lı da
900 iyiymiş direk randevu alıp gidiliyor mu çekime acaba?subatta çekildim alsancak lotus görüntüleme merkezinde anestezili 900 demişleri galiba.
ben kendi doktorumla çekildim o yüzden ücret farklı oldu.
oranın önerdği doktorla çekilrsiniz 900 gibi bişiy.
evet gitmeden önce arayın . bilgi veriyorlar. bu merkez anestezili çekiyor . görüntnün net olması için.Anestezi şart mı acaba ya
900 iyiymiş direk randevu alıp gidiliyor mu çekime acaba?
Biraz bilgi verebilir misiniz kacta gittiniz ac mi gittiniz yattiniz mi vsevet gitmeden önce arayın . bilgi veriyorlar. bu merkez anestezili çekiyor . görüntnün net olması için.
benim randevum saat 10 daydı. adetim bittikten sonraki 4. gün çekildim. gece 12 den sonra bişy yemiyosunuz. anestezi de sedasyon dedikler en hafif uyuma sersemleme gibi. benim uyumam uyanmam operasyon 35 dak falan sürmüştü.Biraz bilgi verebilir misiniz kacta gittiniz ac mi gittiniz yattiniz mi vs
E iyiymis ben de 9. Gun cektircem 6 gun fln suruyor benim max. Bana agri kesici bilr soylemedi dr bakalim nasil olcakbenim randevum saat 10 daydı. adetim bittikten sonraki 4. gün çekildim. gece 12 den sonra bişy yemiyosunuz. anestezi de sedasyon dedikler en hafif uyuma sersemleme gibi. benim uyumam uyanmam operasyon 35 dak falan sürmüştü.
hemen çıkıyor film. o şekilde :)
sonrasında ağrı kesici ve antbiyotik tedavisi verdi doktorum bu arada. üç gün günde 1 antibiyotik verdi her ihtimale karşı. bence kullanmakta fayda var özellikle ilk üç gün ilşki de yasak , korkulcak bişiy yok hiç kolay oluyorE iyiymis ben de 9. Gun cektircem 6 gun fln suruyor benim max. Bana agri kesici bilr soylemedi dr bakalim nasil olcakdedim agri kesici alıyorlarmış fln istege bagli dedi
![]()
Yok hsg cekimi sırasında ne anestezi ne agri kesici soylemediler şaşırdım ben desonrasında ağrı kesici ve antbiyotik tedavisi verdi doktorum bu arada. üç gün günde 1 antibiyotik verdi her ihtimale karşı. bence kullanmakta fayda var özellikle ilk üç gün ilşki de yasak , korkulcak bişiy yok hiç kolay oluyor
Sizin dr hastanede mi özel mi acaba?sonrasında ağrı kesici ve antbiyotik tedavisi verdi doktorum bu arada. üç gün günde 1 antibiyotik verdi her ihtimale karşı. bence kullanmakta fayda var özellikle ilk üç gün ilşki de yasak , korkulcak bişiy yok hiç kolay oluyor
özel canım, bana ilişki yasak ama somra ay içinde korunmanıza gerek yok demişti. benim de o kadar uzun süredir olmuyor ki o yüzden olacağını düşünmemiştim ben de , zaten de olmadıSizin dr hastanede mi özel mi acaba?
Poff cok zor süreçler, hsg bile bir umut gibi geliyor di mi insana ins en kisa zamanda kavusuruz miniklerimizeözel canım, bana ilişki yasak ama somra ay içinde korunmanıza gerek yok demişti. benim de o kadar uzun süredir olmuyor ki o yüzden olacağını düşünmemiştim ben de , zaten de olmadı![]()
Canım bende cekinicem cuma günü uyuttuklarinda islemdeki aci ve ne yaptigini doktorun hicmi hissetmiyorsun peki uyandiktan sonra nasil oluyor bi agti basinc oluyormu sonucta vücuda yabanci madde giriyor merak ediyorum beni bi aydinlatirmisinözel canım, bana ilişki yasak ama somra ay içinde korunmanıza gerek yok demişti. benim de o kadar uzun süredir olmuyor ki o yüzden olacağını düşünmemiştim ben de , zaten de olmadı![]()
canım hiçbişiy hissetmiyosun. ben uyanınca hafif sersemlemiştim öyle oluyor zaten uyutma . bende ağrı çok az oldu ama hemen antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum her ihtimale karşı. hiçbişiy hissetmiyosun çok rhat oluyor. sonuç hemen çıkıyor . radyologun imzalı raporu da . doktorum verdi hemen orda cd ye de çekmişlerdi.Canım bende cekinicem cuma günü uyuttuklarinda islemdeki aci ve ne yaptigini doktorun hicmi hissetmiyorsun peki uyandiktan sonra nasil oluyor bi agti basinc oluyormu sonucta vücuda yabanci madde giriyor merak ediyorum beni bi aydinlatirmisinbirde sonucun nasil cikti ne zmandir gebelik olmuyor
Bende seni hatirliyorum canim bakalim cok korkuyorum ins bi aci agri hissetmeden hemencik gecer gider ama doktor tuplerden supelendi tikaliysa baya acir acarken dedi bakalim nolcak cokta dusunmemeye calisiyorum senin tuplerde ptoblem cikmadiysa belki ondan cok bisey hissetmedincanım hiçbişiy hissetmiyosun. ben uyanınca hafif sersemlemiştim öyle oluyor zaten uyutma . bende ağrı çok az oldu ama hemen antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum her ihtimale karşı. hiçbişiy hissetmiyosun çok rhat oluyor. sonuç hemen çıkıyor . radyologun imzalı raporu da . doktorum verdi hemen orda cd ye de çekmişlerdi.
benim 3 sene olacak temmuzda. iki kez femara kullandım. seni femara topiğinden hatırlıyorum ben.yumurtda gelişiyor çatlıyor eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. histeroskopi olacağim. rahimde
geçen ay polip görüldü covid olduğum için kaldı. gidince bakacağız artık![]()