Gebeliğe Hazırlık İzmir'de Son Zamanlarda Hsg Çektiren Var Mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
797
En iyi cevaplar
1
450
53
Merhabalar arkadaşlar, İzmir'de son zamanlarda özelde hastane ya da doktor muayenehanesinde hsg çektiren var mı? Fiyat ve bilgi verebilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden🤗

Valla kimse yok mu ya😁 2000 tl lerden bahsediyorlar ben araştırıyorum haber veririm🤭
Yok heralde izmirli az galiba burada 😅 ben de çektirmeyi düşünüyorum da medicalde doktorum. Orada muhtemelen pahalıdır. Merak ediyorum belki biri söyler 😂

• Beğen
Reactions: Mof
subatta çekildim alsancak lotus görüntüleme merkezinde anestezili 900 demişleri galiba.
ben kendi doktorumla çekildim o yüzden ücret farklı oldu.
oranın önerdği doktorla çekilrsiniz 900 gibi bişiy.

• Beğen
Reactions: Mof
Selam ben çektirdim ayın basın da , anestezili 1400 tl özel Çınar’lı da
Anestezi şart mı acaba ya
subatta çekildim alsancak lotus görüntüleme merkezinde anestezili 900 demişleri galiba.
ben kendi doktorumla çekildim o yüzden ücret farklı oldu.
oranın önerdği doktorla çekilrsiniz 900 gibi bişiy.
900 iyiymiş direk randevu alıp gidiliyor mu çekime acaba?

Anestezi şart mı acaba ya

900 iyiymiş direk randevu alıp gidiliyor mu çekime acaba?
evet gitmeden önce arayın . bilgi veriyorlar. bu merkez anestezili çekiyor . görüntnün net olması için.

Biraz bilgi verebilir misiniz kacta gittiniz ac mi gittiniz yattiniz mi vs
benim randevum saat 10 daydı. adetim bittikten sonraki 4. gün çekildim. gece 12 den sonra bişy yemiyosunuz. anestezi de sedasyon dedikler en hafif uyuma sersemleme gibi. benim uyumam uyanmam operasyon 35 dak falan sürmüştü.
hemen çıkıyor film. o şekilde :)

benim randevum saat 10 daydı. adetim bittikten sonraki 4. gün çekildim. gece 12 den sonra bişy yemiyosunuz. anestezi de sedasyon dedikler en hafif uyuma sersemleme gibi. benim uyumam uyanmam operasyon 35 dak falan sürmüştü.
hemen çıkıyor film. o şekilde :)
E iyiymis ben de 9. Gun cektircem 6 gun fln suruyor benim max. Bana agri kesici bilr soylemedi dr bakalim nasil olcak🤭 dedim agri kesici alıyorlarmış fln istege bagli dedi😐

E iyiymis ben de 9. Gun cektircem 6 gun fln suruyor benim max. Bana agri kesici bilr soylemedi dr bakalim nasil olcak🤭 dedim agri kesici alıyorlarmış fln istege bagli dedi😐
sonrasında ağrı kesici ve antbiyotik tedavisi verdi doktorum bu arada. üç gün günde 1 antibiyotik verdi her ihtimale karşı. bence kullanmakta fayda var özellikle ilk üç gün ilşki de yasak , korkulcak bişiy yok hiç kolay oluyor

sonrasında ağrı kesici ve antbiyotik tedavisi verdi doktorum bu arada. üç gün günde 1 antibiyotik verdi her ihtimale karşı. bence kullanmakta fayda var özellikle ilk üç gün ilşki de yasak , korkulcak bişiy yok hiç kolay oluyor
Yok hsg cekimi sırasında ne anestezi ne agri kesici soylemediler şaşırdım ben de🤭 bakalim nasil olacak. Bu ay gebelikte tavsiye etmiyorlarmis heralde ama ben soz veremiycem korunma konusunda zaten o kdr cok denedikki yani zaten olmaz diye düşünüyorum 🤦🏼‍♀️

Sizin dr hastanede mi özel mi acaba?

Sizin dr hastanede mi özel mi acaba?
özel canım, bana ilişki yasak ama somra ay içinde korunmanıza gerek yok demişti. benim de o kadar uzun süredir olmuyor ki o yüzden olacağını düşünmemiştim ben de , zaten de olmadı 🌝

özel canım, bana ilişki yasak ama somra ay içinde korunmanıza gerek yok demişti. benim de o kadar uzun süredir olmuyor ki o yüzden olacağını düşünmemiştim ben de , zaten de olmadı 🌝
Poff cok zor süreçler, hsg bile bir umut gibi geliyor di mi insana ins en kisa zamanda kavusuruz miniklerimize🙏💕

Canım bende cekinicem cuma günü uyuttuklarinda islemdeki aci ve ne yaptigini doktorun hicmi hissetmiyorsun peki uyandiktan sonra nasil oluyor bi agti basinc oluyormu sonucta vücuda yabanci madde giriyor merak ediyorum beni bi aydinlatirmisin 😚 birde sonucun nasil cikti ne zmandir gebelik olmuyor

Canım bende cekinicem cuma günü uyuttuklarinda islemdeki aci ve ne yaptigini doktorun hicmi hissetmiyorsun peki uyandiktan sonra nasil oluyor bi agti basinc oluyormu sonucta vücuda yabanci madde giriyor merak ediyorum beni bi aydinlatirmisin 😚 birde sonucun nasil cikti ne zmandir gebelik olmuyor
canım hiçbişiy hissetmiyosun. ben uyanınca hafif sersemlemiştim öyle oluyor zaten uyutma . bende ağrı çok az oldu ama hemen antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum her ihtimale karşı. hiçbişiy hissetmiyosun çok rhat oluyor. sonuç hemen çıkıyor . radyologun imzalı raporu da . doktorum verdi hemen orda cd ye de çekmişlerdi.
benim 3 sene olacak temmuzda. iki kez femara kullandım. seni femara topiğinden hatırlıyorum ben.yumurtda gelişiyor çatlıyor eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. histeroskopi olacağim. rahimde
geçen ay polip görüldü covid olduğum için kaldı. gidince bakacağız artık :(

canım hiçbişiy hissetmiyosun. ben uyanınca hafif sersemlemiştim öyle oluyor zaten uyutma . bende ağrı çok az oldu ama hemen antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum her ihtimale karşı. hiçbişiy hissetmiyosun çok rhat oluyor. sonuç hemen çıkıyor . radyologun imzalı raporu da . doktorum verdi hemen orda cd ye de çekmişlerdi.
benim 3 sene olacak temmuzda. iki kez femara kullandım. seni femara topiğinden hatırlıyorum ben.yumurtda gelişiyor çatlıyor eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. histeroskopi olacağim. rahimde
geçen ay polip görüldü covid olduğum için kaldı. gidince bakacağız artık :KK43:
Bende seni hatirliyorum canim bakalim cok korkuyorum ins bi aci agri hissetmeden hemencik gecer gider ama doktor tuplerden supelendi tikaliysa baya acir acarken dedi bakalim nolcak cokta dusunmemeye calisiyorum senin tuplerde ptoblem cikmadiysa belki ondan cok bisey hissetmedin 💐 allah sifa versin canim ins o derttende kurtulursun tez vakitte ve bebisine kavusursun hemencik 🎈🎈🎈🥰🤲

Back
X