Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidip kendimiz yaptıramıyor muyuz doktor yönlendirmesi mi lazımEge labaratuvari yapıyor diye biliyorum doktor referansı ile bizde gidecegiz ama eşimin iş yoğunluğundan gidemedik doktor önerisinde bulunana olur inşallah
Ege labaratuvarini aradım hangi doktordan yonlendirildiniz ona göre fiyat bilgisi veremiliyoruz demişler diGidip kendimiz yaptıramıyor muyuz doktor yönlendirmesi mi lazım
Ya biz gidip yaptırmayı düşünüyorduk doktora gitmemiz lazım önce demek kiEge labaratuvarini aradım hangi doktordan yonlendirildiniz ona göre fiyat bilgisi veremiliyoruz demişler di
Canım gittiniz mi siz doktoraEge labaratuvarini aradım hangi doktordan yonlendirildiniz ona göre fiyat bilgisi veremiliyoruz demişler di
Gidemedik eşim işinden izin alamadı bekliyoruzCanım gittiniz mi siz doktora
yönlendirecek doktor buldunuz mu pekiGidemedik eşim işinden izin alamadı bekliyoruz
Maalesef izin olmadığı için doktor randevusu alamıyorumyönlendirecek doktor buldunuz mu peki
Ben bir kaç doktor buldum ama yönlendirir mi bilmiyorum. Siz İzmir'de mi yaşıyorsunuz?Maalesef izin olmadığı için doktor randevusu alamıyorum
Evet İzmir de yaşıyorum ama buraya geleli daha bir sene oldu hangi doktor gitceksiniz istek üzerine yönlendirirler buyuk ihtimalleBen bir kaç doktor buldum ama yönlendirir mi bilmiyorum. Siz İzmir'de mi yaşıyorsunuz?
Bizde bilmiyruz hangi doktora gideceğimizi İzmir'de de yaşamıyoruz gidip görüşme şansı da olmuyorEvet İzmir de yaşıyorum ama buraya geleli daha bir sene oldu hangi doktor gitceksiniz istek üzerine yönlendirirler buyuk ihtimalle
Bende tam bilmiyorum yardımcı olmak çok isterdimBizde bilmiyruz hangi doktora gideceğimizi İzmir'de de yaşamıyoruz gidip görüşme şansı da olmuyor
Tavmergen yapıyor.merhaba, izmirde güncel durumda dna hasar testi yapan lab yada hastane var mı ?
teşekkürler sperm testni de orda yaptırmıştık zatenTavmergen yapıyor.