Erkek İnfertilitesi İzmirde Tavsiye Edebileceğiniz Ürolog Varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eftelya bizde ürolog arıyoruz, tespit edebildiğin kimse varmı?

arkadaşlar izmirde iyi bir ürolog tavsiye edebilecek olan yokmu??????

eftelya bizde ürolog arıyoruz, tespit edebildiğin kimse varmı?

arkadaşlar izmirde iyi bir ürolog tavsiye edebilecek olan yokmu??????

canım merhaba biz dokuz eylül den prof uğur mungana gittik varikosel için çift taraflı 2milyar dedi alsancakta muaynehanesi var 150tl ücreti iyi bir doktor

canım bızdede cift tarflı ileri derce varıkosle vardı egeunıversitesı ana bılım dalı uzmanıa gıttık 2 mılyar istedi
ameliyatı özelde yapıyordu cunku.
ilk önce oık dedık sonra arstırıdk brıaz basmae şifada hakan öztürk
var ona gıttık eşimin ameliyatı nı o yaptı ve 6ay sonrakı kontrolumzde hyemn sonuç aldım kesınlıkle tavsıye edrım canım 550yt idi kurm indirmiz oldu 500 ytl ye yaptırıdk ameliyatımızı
tekrardan soyluyorum gıdıpte mılyarlar vermenın bı analmıyok bence bıızm doktorumz gerckten iyi

canım bızdede cift tarflı ileri derce varıkosle vardı egeunıversitesı ana bılım dalı uzmanıa gıttık 2 mılyar istedi
ameliyatı özelde yapıyordu cunku.
ilk önce oık dedık sonra arstırıdk brıaz basmae şifada hakan öztürk
var ona gıttık eşimin ameliyatı nı o yaptı ve 6ay sonrakı kontrolumzde hyemn sonuç aldım kesınlıkle tavsıye edrım canım 550yt idi kurm indirmiz oldu 500 ytl ye yaptırıdk ameliyatımızı
tekrardan soyluyorum gıdıpte mılyarlar vermenın bı analmıyok bence bıızm doktorumz gerckten iyi

hımm teşekkür ederim sağol değerler arttı demek sizin peki bebiş var mı ilaç falan kullandımı eşin?

bize bebek için muayeneye gitmek istiyoruz.varikosellik durum yok.sperm durumunu iyileştirmek için tedavi için gitmemiz gerkiyor.tavsiye edebileceğiniz işinde iyi bir doktor varsa çok işimize yarıycak.

Back
X