İzmirde tüp bebek dr önerisi

mrsnurse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
7
1
1
31
Bende pcos vardı 4 senedir bir çok doktor gezdim bi türlü gebelik elde edemiştim çevremin önerileriyle Hayri Aksüt le kesişti yollarımız ve iyi ki diyorum tüp bebek süreçine girdik ilgisi bilgisiyle sabrıyla ilk denemede pozitifi gördük çok şükür maddi manevi zor bi süreç olduğu için zaman kaybetmeden hayri beyle tanışın derim naçizene önerimdir sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım 🌸

Selam canım hayırlı ugurlu olsun öncellikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende İzmir için arayış içindeyim açıkçası, yurtdışında yaşıyorum ama ağustos ayında yaklaşık 4 hafta İzmir’de olacağım, o sırada tedaviye başlamak istiyorum. Bahsettiğiniz doktor ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Yeri torbalı diye biliyorum.

Selam canım hayırlı ugurlu olsun öncellikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende İzmir için arayış içindeyim açıkçası, yurtdışında yaşıyorum ama ağustos ayında yaklaşık 4 hafta İzmir’de olacağım, o sırada tedaviye başlamak istiyorum. Bahsettiğiniz doktor ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Yeri torbalı diye biliyorum.
Ya ben seni cevaplamıştım ama silinmiş mesajim sanırım evet doktorum torbalı da başarılı ve ilgilidir güvenebilirsin eminim en doğru tedaviyi planlıycaktır
Hayri bey Tavmergenle çalışıyor
Evet ama ben bi sıkıntı yaşamadım gayet her şey yolundandaydı herkes ilgiliydi sayelerinde ilk denememde pozitifi yakaladık

Ben devlette yaptırdım doktorum Ahmet Demir, o zaman tepecikteydi şuan şehir hastahanesinde, ilk denemede pozitif oldu oğlum 2.5 yaşında ve şuan doğal yoldan 2. Ye hamileyim, darısı başınıza inşallah 🤲

Merhabalar, ben medical park’ta Eser Çolak ile çalışıyorum, çift taraflı problemlerimiz var, ona rağmen ilk denemede pozitif gördük, Salı günü de kese+kalp atışı için randevumuz var. Eser hoca da ekibi de çok ilgili ve mükemmel insanlar, lab ekibi de çok iyi, kesinlikle tavsiye ediyorum, bizim de Allah korusun negatife dönse bile eser hoca ile devam edeceğiz sürece

Benim 6 senelik embriyolarım vardı, malesef kimyasal gebelik oldu. Birkaç ay sonra sıfırdan başlamak zorundayım. Fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz özellikle yumurta toplama vs
Canım fiyatlar degişmiştr belki ama 75 binle 85 bin arası biseydi ben nisanda opu oldum tam hatırlamıyorum

Bende pcos vardı 4 senedir bir çok doktor gezdim bi türlü gebelik elde edemiştim çevremin önerileriyle Hayri Aksüt le kesişti yollarımız ve iyi ki diyorum tüp bebek süreçine girdik ilgisi bilgisiyle sabrıyla ilk denemede pozitifi gördük çok şükür maddi manevi zor bi süreç olduğu için zaman kaybetmeden hayri beyle tanışın derim naçizene önerimdir sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım 🌸
Önceden arastirdigima göre funda göde diye bir doktor görmüştüm bı araştır onuda istersen

Back
X