bende izmirede tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevınırım irenbeyle smyrna arasında karasız kaldımdelikafaduldendelikafadulden
slm cnm. ben irenbe aral beye gidiyorum.çok memnunum ve doktorumu çok seviyorum herkes çok ilgili.hatta haftaya ilk transferim yapılacak.ilaçları sskdan alman konusundada seni çok iyi yönlendiriyorlar. smyrna içinse pek bişey söyleyemiyeceğim ama bi tanıdık 3 kez orada yaptırdı ,memnun değildi ama yinede seni etkilemek istemem. içine hangisi sinerse , doktorunu sevmen ve ona inanman çok önemli.
Aral Bey i ben hiç tanımadım. Ama doğumum bir facia olduğu için ben ameliyattayken aral bey benim dr ma yardım etmeyi teklif etmiş yan ameliyathanedeymiş o sırada kendisi sonrasındada ailemin sorularına çok yardımcı olup içlerini rahatlatmak için yönlendirmiş sağolsun. o nedenle kendisini tanımayı çok istiyorum gitiğinizde bahsedin isterseniz geçen yıl çonarlıda ikiz bebekleri vardı 7 saat süren bir ameliyat olup bebeğinin birini kaybetmiş ebru acar derseniz hatırlıyabilir
Bahsederim elbette. Evt insanın içini çok rahatlatıyor , dediğim gibi doktor çok önemli. Sizin durumunuza da hem sevindim hem üzüldüm. Herşeyin hayırlısı...Allah bebeğine ömür versin
arkadaşlar merhaba.Bende İsrael aruha başladım. Tanıyan varmı? Bu ay tüp bebk yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?