İzmir'de tüp bebek tedavisi gören var mı ?

Canım bende medical point funda gödeye gittim
Hastane karşıyakada bu arada
Genel olarak hastane iyi laboratuvarı embriyoloğu iyi bunlar önemli tüp bebekte
Uzaktan gelenlerde vardı bu arada Seferihisardan git gel biraz yorucu olur ama bazen yumurtaların büyütülme aşamasında yakınında bi doktora muayene olup git geli biraz azaltabiliyolar
İzmir'de onerebileceginiz tüp bebek merkezi yada kadın doğum doktoru var mı ?

Canım bende medical point funda gödeye gittim
Hastane karşıyakada bu arada
Genel olarak hastane iyi laboratuvarı embriyoloğu iyi bunlar önemli tüp bebekte
Uzaktan gelenlerde vardı bu arada Seferihisardan git gel biraz yorucu olur ama bazen yumurtaların büyütülme aşamasında yakınında bi doktora muayene olup git geli biraz azaltabiliyolar
merhaba canım bende funda hanımın hastasıyım 6 haftalık olduk bizde çok memnun kaldım bende gerçekten çok harika ekipler

Hayırlı olsun ☺️ hastane yoğun ama her yer böyle ekip profesyonel olduğu için tercih ettim bende canım
merhaba canım bende funda hanımın hastasıyım 6 haftalık olduk bizde çok memnun kaldım bende gerçekten çok harika ekipler

Merhaba bende izmirdeyim tüp bebek düşünüyorum. Funda hanımı. Ortalama tüp bebek fiyatı neydi acaba yardımcısı olabilir misiniz bana

İzmir'de onerebileceginiz tüp bebek merkezi yada kadın doğum doktoru var mı ?
Merhaba diğer arkadaşlarda aynı sekilde iletmisler bende Medicalpoint Funda Göde' de tedavi oldum. Geçen hafta da doğum yaptım. Laboratuvari ve basari orani yüksek tavsiye ederim

Teşekkür ederim arkadaşlar arayıp bir sorayım ama sanmıyorum fiyat vermezler öyle ya bı gidip muayene olup ondan sonra bence belli olur

Şuanki güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum canım ama fikir olması için söyliyim ben
Funda hanımın muayenesi 1250 tl başlayınca sadece 1 kez veriliyor bu
Benim amh düşük olduğundan raporluydu 14500 hastaneye verdim çipli yapıldı 3000 o tuttu taze transfer olamadı çok uzun süre yumurta büyütme aşaması olduğu için çözdürme işleminede 2500 ödedim artı ilaçlar vardı ilaçlar pahalı baya malesef esas maliyet orda 😔
Sürekli zam geliyor sürece biran evel başlamak gerekiyo hayırlısı olsun 🙏
Merhaba bende izmirdeyim tüp bebek düşünüyorum. Funda hanımı. Ortalama tüp bebek fiyatı neydi acaba yardımcısı olabilir misiniz bana

Şuanki güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum canım ama fikir olması için söyliyim ben
Funda hanımın muayenesi 1250 tl başlayınca sadece 1 kez veriliyor bu
Benim amh düşük olduğundan raporluydu 14500 hastaneye verdim çipli yapıldı 3000 o tuttu taze transfer olamadı çok uzun süre yumurta büyütme aşaması olduğu için çözdürme işleminede 2500 ödedim artı ilaçlar vardı ilaçlar pahalı baya malesef esas maliyet orda 😔
Sürekli zam geliyor sürece biran evel başlamak gerekiyo hayırlısı olsun 🙏
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻

Back
X