canım hemen endişeye kapılma.bu işlerde moral çok önemli senin eşinle ilgili bir problenmiş benim endometriozis var yani çikolata kistlerim bu yüzden 2 yıllık tedavi sonrası aşılama denemeden direk tüp bebek yaptırmak istedik devlette oyalanmadan özele gidip sanki hemen tutacak sandık ve şifa tüp bebek merkezine gittik burada bir tane enriyo tranfer edildi sonuç negatif benim emriyo 2 kaliteydi .sonra araştırma yaparken smrnayla konuşalım dedik onlarda çok alakalı davrandıkları ve biz size 2 tranfer yaparız dediler yasada bir tane veriliyor.o yüzden orayı istedik birde lazerli yöntemle yumuryı deliyolar diye.ama burdada olmadı tutunamadı bebişlerim.aslında normal yolla 3 kez kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak tüp bebekte tutunmaması beni şaşırttı ama şu var Allah nasip etmedikten sonra ne yapsak boş.şimdi artık tüp bebek olmadan yine omlaz diye diye düşünüyoruz ama bu sefer çok para harcamak istemiyoruz çünkü şifada 6 milyar gitti smrnada 7 milyar çünkü orda histeroskobide oldum.yanii yine tüp bebek deniycez ege üniversitesini düşünüyorum nisan da.keşke hepimize Allah doğal yoldan nasip etse çünkü tüp bebek süreci çok ağır bi dönem.
mümkün olduğunca rahat olacaksın.( bu kolay olmasada )iğneler yaklaşık 30 tane toplam.kiminin 10 gün kiminin 15 gün sürüyor bu iğneler adetin 2. günü başlanıyor.süresi yumurtalarının durumuna göre diyelim 13.gün toplandı 2.3. yada 5. gün tranferin oluyor.toplanırken bir seferinde uyanıktım çok kolay olmuyor diğerinde uyuyordum bunu onlar karar verdi .bu süre içinde mümkün olduğunca gereksiz ilaç tüketme yumurtalarını etkilemesin.tranfer sırasında bol sıvı alıyon.şifada karnımın üstüne 4 saat yattım .smrnada 3 saat sırt üstü yattım.bu arada kafanı mümkün olduğunca dağıt bu süreler önemli.her hastane bi kaç gün dinlen diyip sonra ağır iş yapmamak kaydıyla normal hayata dön diyor ben ikisindede 13 gün yattım ama olmadı bi dahakine 5 gün kalkıcam :) oh işte..
çok uzun oldu ama benim 2 deneme var izmirliyim bende inşalah tez vakitte Allah bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan herkese bebeklerini nasip etsinnnnn İNŞALAH TEDAVİN İYİ GEÇER.BEBİŞİNİN GÜZEL HABERİNİ BURDAN VERİRSİN....