- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi hilalkahraman
-
merhaba arkadaşlar tedavilerimi ve bilgilerimi sizinle paylaşabilirim 2 kez aşılama oldum 2 aylık tedavi sonunda ilk aşılamamı 2009 da oldum aşılamam tuttu fakat 25 haftalık erken doğumla sonuçlandı ikizdiler biri 5 saat diğeri 6 gün yaşamıştı ikinci aşılamamı 6 ay aradan sonra yine 2 aylık tedavi sonunda oldum çok şükür oda tuttu çok güzel bi hamilelik geçirdim 39 haftalık kızımı kucağıma aldım şu an 3 yaşındave biz 1 ay öncesi kardeş kararı aldık 5 sene önceki rahim filmi sperm tahlileri geçersiz olduğu için tüm tahllilerimizi yeniledik çarşamba günüde rahim filmini çektirdim pazartesi sonuçlarımı göstercem doktoruma ve ilaçlarımı yazdırcam kasım başı gibi adet olcam ozanam başlıcaz tedaviye umudunuzu hiç kaybetmeyin doğru doktoruda bulmak çok önemli ben sskdan sadece ilaçlar için yararlandım tedavimi aşılamalarımı doktor özel muaynanede yapırdım çokta memnunum doktorumdan 2009da beri benimle her istediğimde ararım gece gündüz farketmez her sorunumu çözer kendimi onun yanında çok rahat hissediyorum ve doktoruma çok güveniyorum isterseniz sizi ona yönlendirebilirim muayne ücreti 200 tl aşılam 400 tl bilginiz olsun allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun arkadaşlar
Muaynanesi alsancakta MUSTAFA TEFİK YAMAZHANmrb lar, ben de izmirde epey bir dr arayışı yaşadım ve yaşıyorum. kimdi dr unuz ?
ben egepole gidiyorum canım suan için memnunum birçok kişinin tavsiyesiyle gittim zaten suan klasik yumurtları uyartıcı tedavideyiz gerçi aralık ayının sonuna kadar devam dedi dr.ben bu ay 3.ayım ara vermek istedim bakalım kısmet nasip...arkadaşlar ii akşamlar... gebe kalabilmek için egepolü ya da buca tıpı deneyenleriniz var mı içinizde?
egepolu ben de denedim ama çok da tatmin olamayınca devam etmek istemedim. kime gidiorsun cnm orda?ben egepole gidiyorum canım suan için memnunum birçok kişinin tavsiyesiyle gittim zaten suan klasik yumurtları uyartıcı tedavideyiz gerçi aralık ayının sonuna kadar devam dedi dr.ben bu ay 3.ayım ara vermek istedim bakalım kısmet nasip...
Bülent Turgut Ay a gidiyorum canım ınferlite konusunda genelde uzman olduğunu söyledileregepolu ben de denedim ama çok da tatmin olamayınca devam etmek istemedim. kime gidiorsun cnm orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?