İZMİRDE YAŞAYAN VE BENIM GIBI BEBEK HASRETIYLE YASAYAN ARKADASLAR...TOPİĞİME BUYRUN :)

hilalkahraman

ALLAH VAR....KEDER YOK
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
2.155
179
173
40
merhaba arkadaslar yıne ben yıne ben :)
hala bebek hasretıyle yasayan ben :) bır turlu tutturamıyorum yıne gelenler gelmeye basladı attım kendımı buraya .
olan olmayanın halınden anlamaz ya ;
acaba dıyorum 3.aşılamayı denesem mı .adet olmayı beklıyorum sonra dogruuuu hastane 3.gun testlerımı yenıletıcem sonra bakalım belkı Dr ıkna edebılırsem HSG ısteyecegım 2.kez sonrada Rabbım neyı nasıp etmısse o yoldan gıdıcem...hakkımda hayırlısı ....
Sızlerınde sıkıntılarını burdan dınleyerek bırbırımıze destek olalım careler bulalım....
hastaneler.... Doktorlar...... tedavıler

merhaba bende bebek istiyorum 1 yıldır korunmadığımız halde olmuyor :( hiç doktorada gitmedik ayrıca izmirede yeni taşındık nerden başlamalıyım doktor tavsiyeniz varmıdır bana neler önerirsiniz? :KK43:

sende bızım kervana hosgeldın ayrıca Izmırede hosgeldın arkadasım.... sen daha yolun basındasın ınsaALLAH hııc tedavıye gerek kalmadan bebısın gelır....
rahım fımlerı sperm testlerı 3.gun hormon tahlıllerı bır suru testler gerektırıyor bellı bır tanıya varmak ıcın...ozel mı Devlet mı ?hangısını terdcıh edeceksın bılemedım . sen ılk once bunları bana soyle sonra sana hastane veya Doktor tavsıye ederım.

[QUOTE="hilalkahraman, post: 37346178, member: 504 bızım kervana hosgeldın ayrıca Izmırede hosgeldın arkadasım.... sen daha yolun basındasın ınsaALLAH hııc tedavıye gerek kalmadan bebısın gelır....
rahım fımlerı sperm testlerı 3.gun hormon tahlıllerı bır suru testler gerektırıyor bellı bır tanıya varmak ıcın...ozel mı Devlet mı ?hangısını terdcıh edeceksın bılemedım . sen ılk once bunları bana soyle sonra sana hastane veya Doktor tavsıye ederım.[/QUOTE]
Hosbuldum arkadasim insallahhh..cok korkuyorum Allah kimseye aratmadan cocuk sahibi etsin insallah özel hastane düşüyorum zaman kaybetmeme adina birde calisiyorum vakit acisindan ozel olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz.bir sürü kür var onlarida doktora gittikten sonrami denemeliyim oncemi bilemedim:(

merhaba arkadaşlar tedavilerimi ve bilgilerimi sizinle paylaşabilirim 2 kez aşılama oldum 2 aylık tedavi sonunda ilk aşılamamı 2009 da oldum aşılamam tuttu fakat 25 haftalık erken doğumla sonuçlandı ikizdiler biri 5 saat diğeri 6 gün yaşamıştı ikinci aşılamamı 6 ay aradan sonra yine 2 aylık tedavi sonunda oldum çok şükür oda tuttu çok güzel bi hamilelik geçirdim 39 haftalık kızımı kucağıma aldım şu an 3 yaşında :nazar::KK46::nazar:ve biz 1 ay öncesi kardeş kararı aldık 5 sene önceki rahim filmi sperm tahlileri geçersiz olduğu için tüm tahllilerimizi yeniledik çarşamba günüde rahim filmini çektirdim pazartesi sonuçlarımı göstercem doktoruma ve ilaçlarımı yazdırcam kasım başı gibi adet olcam ozanam başlıcaz tedaviye :KK68:umudunuzu hiç kaybetmeyin doğru doktoruda bulmak çok önemli ben sskdan sadece ilaçlar için yararlandım tedavimi aşılamalarımı doktor özel muaynanede yapırdım çokta memnunum doktorumdan 2009da beri benimle her istediğimde ararım gece gündüz farketmez her sorunumu çözer kendimi onun yanında çok rahat hissediyorum ve doktoruma çok güveniyorum isterseniz sizi ona yönlendirebilirim muayne ücreti 200 tl aşılam 400 tl bilginiz olsun :KK68:allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun arkadaşlar:KK24:

selam bende izmirde yaşayanlardanım ve tam tamına 2.5 yıldır bir evlat daha istiyorum ama maalesef olmuyor 1 tane 7 yaşında oğlum var şükür ki bir tane var ama 2. olmaması da okadar zormuşki yaşayınca anladım artık hamile görmeye tahammül edemiyorum çok üzülüyorum :(
bende geçmeyen bi enfeksiyon var onun dışında herşey normal kendi drum var aslında ama ücreti çok yükseltiği için özel sigorta ile anlaşmalı hastaneleri tercih ettim sadece rahim filmim kaldı çekilmediğim sanırım kasım da çektiricem bu ayda böyle denemek istedim 3 aylık mantar tedavisi görüyorum çünkü geçen ayda soğan kürü uyguladım inş. enfeksiyon geçerde meleğim gelir bir an önce beklemek çok zormuş :(

merhaba arkadaşlar tedavilerimi ve bilgilerimi sizinle paylaşabilirim 2 kez aşılama oldum 2 aylık tedavi sonunda ilk aşılamamı 2009 da oldum aşılamam tuttu fakat 25 haftalık erken doğumla sonuçlandı ikizdiler biri 5 saat diğeri 6 gün yaşamıştı ikinci aşılamamı 6 ay aradan sonra yine 2 aylık tedavi sonunda oldum çok şükür oda tuttu çok güzel bi hamilelik geçirdim 39 haftalık kızımı kucağıma aldım şu an 3 yaşında :nazar::KK46::nazar:ve biz 1 ay öncesi kardeş kararı aldık 5 sene önceki rahim filmi sperm tahlileri geçersiz olduğu için tüm tahllilerimizi yeniledik çarşamba günüde rahim filmini çektirdim pazartesi sonuçlarımı göstercem doktoruma ve ilaçlarımı yazdırcam kasım başı gibi adet olcam ozanam başlıcaz tedaviye :KK68:umudunuzu hiç kaybetmeyin doğru doktoruda bulmak çok önemli ben sskdan sadece ilaçlar için yararlandım tedavimi aşılamalarımı doktor özel muaynanede yapırdım çokta memnunum doktorumdan 2009da beri benimle her istediğimde ararım gece gündüz farketmez her sorunumu çözer kendimi onun yanında çok rahat hissediyorum ve doktoruma çok güveniyorum isterseniz sizi ona yönlendirebilirim muayne ücreti 200 tl aşılam 400 tl bilginiz olsun :KK68:allah tez zamanda kucaklarınızı doldursun arkadaşlar:KK24:

mrb lar, ben de izmirde epey bir dr arayışı yaşadım ve yaşıyorum. kimdi dr unuz ?

arkadaşlar meraba.bende izmirli olduğum için belki yararı olur düşüncesiyle yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.2013 te evlendim ilk başlarda çalıştığım için çocuk düşüncem yoktu evliliğe alışma sürecindeydim daha sonra çocuk istedik fakat 3,4 ay boyunca çocuğum olmadı aynı zamanda bekarlığımdan beri adet düzensizliği problemim vardı bunun için tavsiye üzerine şifa hast. balçovadaki palmiye polikliniğine gttim doktorum övgü doğan.ve şimdiye kadar kimsenin adetime bulamadığı sorunu buldu ve pko teşhisi konuldu.az bi kilo fazlalığım olmasına rağmen insülin direnci oluşmuştu ve istesemde o anda gebe kalamıycağımı söylemşti o anda dünya başıma yıkıldı sandım sanki hiç olmucak dedi gibi geldi fkat doktorum ne dediyse yaptım adet düzenlyici ilç kullndım yine ilaç eşliğinde diyetisyenle kilo vermeye bşladım dha 4 kilo vermiştim ki hamile kaldığımı öğrendim.yani kısacası iyi bi doktor ve kilo çocuk sahibi olmamda çok etkili oldu.umarım rabbim isteyen hrkese bu dyguyu yaşatır.sakın umudunuzu kaybetmeyin.

arkadaşlar ii akşamlar... gebe kalabilmek için egepolü ya da buca tıpı deneyenleriniz var mı içinizde?
ben egepole gidiyorum canım suan için memnunum birçok kişinin tavsiyesiyle gittim zaten suan klasik yumurtları uyartıcı tedavideyiz gerçi aralık ayının sonuna kadar devam dedi dr.ben bu ay 3.ayım ara vermek istedim bakalım kısmet nasip...

ben egepole gidiyorum canım suan için memnunum birçok kişinin tavsiyesiyle gittim zaten suan klasik yumurtları uyartıcı tedavideyiz gerçi aralık ayının sonuna kadar devam dedi dr.ben bu ay 3.ayım ara vermek istedim bakalım kısmet nasip...
egepolu ben de denedim ama çok da tatmin olamayınca devam etmek istemedim. kime gidiorsun cnm orda?

Back
X