izmir'deki en iyi falcılar.çok acil!!!

arkadaşlar çiğdem var bornovada çok iyi bakıyo izmirde bir sürü falcı gezmiş biri olarak öneririm. nazar da çıktı bende. nazar için enerji çalışması yaptırdım yüzüğe 350 tl ydi 50 liram çıkışmadı o da bana reklamımı yap dedi yeter helali hoş olsun dedi çok iyi ve çok başarılı bu arada kahveye 20 tarota 45 e bakıyo. ben çok memnun kaldım birkaç arkadaşımı da gönderdim onlarda gayet başarılı olduğunu söylüyorlar. söylediği herşey neredeyse çıktı en önemlisi kaldı bi tek onun da zamanı var o da çıkarsa galiba onsuz adım bile atmicam:)

Kızlar yanlış anlamayın ama hiç iyi birşey değil biliyorsunuz değil mi? :(

herkesin kendi fikri sen iyi görmeyebilirsin ama iyi tarafları çok fazla en önemlisi rahatlıyosun kendini iyi hissediyosun verdiğin para dersen eğer evet değer ama deneme çünkü müptela olursun bağımlılık yapar:)

merhaba arkadaşlar izmir'de bildiğiniz en iyi falcı hangisi.bilgisi olanlar paylaşşın lütfen.

izmirde bi astrolog kız var aynı zamanda tarot okuma yapıyor enerji uzmanlığı var bu kızın ben sık sık gidip bakım yaptırıyorum evini homeoffice seklinde kullanıyor facebookda naranji diye bir sayfası var. bu kız şirketlere danışmanlık veren bi kız istanbula gidiyor danışmanlık vermeye bence mutlaka gitmelisiniz

izmirde bi astrolog kız var aynı zamanda tarot okuma yapıyor enerji uzmanlığı var bu kızın ben sık sık gidip bakım yaptırıyorum evini homeoffice seklinde kullanıyor facebookda naranji diye bir sayfası var. bu kız şirketlere danışmanlık veren bi kız istanbula gidiyor danışmanlık vermeye bence mutlaka gitmelisiniz

zeynep kimden bahsettiğini biliyorum ben :) bende müdavimiyim arkadaşlarımla hatta hiç inanmam diyen şube müdürümüzü bile şok etti kız geçen gün gelmiş bize randevu alın gidelim kızıma astrolojik analiz yaptırıcam diyodu bu inanmayan :)) gerçekten bence görüp görebilceğiniz en iyi tarot yorumu yapıyor sizin yerinize geçiyor böyle bi tuhaf bayılırsınız yani

Back
X