Saç Rengi ve Saç Boyama izmirdeki en iyi kuaför

cansu147147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
3
0
86
İzmir
senağlama:çok üzgünüm: arkadaşlar saçımı boyayalı daha iki hafta oldu ama çok beğenmedm bide saçım iki renk oldu .. saçımı boyatıcam şirinyer tarafında otryrm .. daha önce çok defa kuafr mağduru oldum .. çok iyi boya yapan bildiğiniz bir yer war mı bn ibrahim&ibrahim'i birde jaleyi duydum lütfen yardm edin

hülya kuaför var canım ben ona gidiyorum. bahçelievlerde süperdir. istersen adresini ve telefonunu da verebilirim. benim adımı verirsen torpil de geçer:)

hülya kuaför var canım ben ona gidiyorum. bahçelievlerde süperdir. istersen adresini ve telefonunu da verebilirim. benim adımı verirsen torpil de geçer:)

slm canım.ben alabilirmiyim adres tlf no falan.gerçi ben bornovada oturuyorum ama iyi bi yerse giderim sorun değil.diğer yorumlarındada o kuaförden yakışmıyosa boyamıyo flan diye bahsetmişsin.bu hülya kuaför dediğin yer dimi? şimdiden tşklr canıma.s.

Ya ben gecen hafta Alsaancakda Kuaföre gidecektim benim Kuaförüm o gün yokmus, genede oraya gidip orda kestirecektim, o ara birinden bu Serdar Kuaförünü duydum cooook coook tavsiye edince gideyim dedim.

Ama binlerce pisman oldum, adam katlarimi kisalt uzunlugu kalsin dedim ve kirplarimi biraz kisalt dedim adam öle birsey yapti ki hic alisamadim.

Sacimi kesecegine yani form verecegine incelt di de inceltdi.

Vallah inceltmeyi bukadar unprofesyonelce bende yapardim.

Bu kesmek mi veya marifetme.
Yani güzel olmus olsa dicem vay be adam iki dakk ada ne güzel sac yapti.
Aldigi 55tl .

ve kocam bir pismanlik.... bu kadar olur orda tabii düzeltdiler iyi gibi göründü, ama kendi halinde olunca fönsüz cok berbat.

Birdaha aslaaaaaa Serdara gitmem kimseyede tavsiye etmem.

Sac kesmek bir sanat ve marifet ister, kesinlikle bunda o yok, belki baska seyleri iyi yapiyordur salonunda ama biz iki kisi gittik sacam birsey kesti gönderdi bizi.

Zaaten ne konusma var ne birsey sak sak kesiyor bitiyor...

Simdi bir senme bekle uzamasini kim bana sacimi ve rahatligimi geri verecek???

Aradan bir ay gecti ama okadar berbat kesmis ki hala sacim bir forma girmiyor, sanki sac degil pamuk, ve ya hani adi bebekleri sacini atardikca bozulur böle tiftik tiftik olur ya öle birsey. oldu bir kesimden ya.
Sank boya yaptirdimda yandi saclarim,

aklinizda bulunsun sakin bu kuaföre gitmeyin...

Alsancak Sevinç pastanesinin tam karşısındaki sokakta (eczanenin olduğu köşeden dönün)sol tarafta bir kuaför vardı - on sene oldu gideli adını tam hatırlayamıyorum dükkanın ama kuaförün adı hasandı- inanılmazz başarılı saçlarımı siyahtan hiç yıpranmadan açmıştı,iki kez gölge için gitmiştim.tam istediğim gibi bir renk çıkardı herkes rengini soracak demişti gerçekten dediği gibide olmuştu.kesimi boyası fönü harikaaa yalnız biraz pahalı tabi.o tarafa gidince bir bakın kızlar hala orda diye biliyorum.

ismi hasan yalçın saç merkeziymiş kızlar şimdi netten arattım hala ordaysa gidin pişman olmazsınız.

Su Serdarin sacimi maf ettiginden beri sacim kendine gelemedi berbat bir sac, kesim bukadar maf edermi, eder demmekki,
SC Serdar kuaförü okadar ara makas yapmis ki saclarim berbat yanik sanki, forma girmiyor sekil almiyor, ay cok pismanim sakin gitmeyin....

Saclariniza yazik.

öncelikle selamlar çok yer gezdim ama ataken civarın da hem ekip hem kalite hemde güleryüz acısından kuafor selahattin & gül tek geçerim özellikle selahattin beyin öenrileri ve kesimleri çok basarılı kızlar kesinlikle tavsiye ederim her konuda güvenebilirsiniz ama randevu almak zorundasınız cok yogun 0532 606 88 23

kızlar inanın bu adam her seferin de beni bastan yaratıyor ve kendimi çok iyi hissediyorum bende tavsiye üzerine gitmiztim ve gerçekten övülmeyi hakediyor

en son selahattin gül gittiğimde adam banu alkanın saçlarını yapıyordu ve daha bir çok ünlüyle tanısma fırsatım oldu gerçekten işini biliyor sanatı tarsılmaz dercede güzel çok kaliteli bana her seferinde kendimi özel hissetmemi sağlıyor kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…