izmirdeki ikiz anne adayları...

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
49
İzmir
ben izmirde yaşıyorum yıllar süren tedavilerim sonucunda ikiz bekliyorum dr.israel aruh kent hastanesinden muayenehanesine gidiyorum ama doğuma gidemeyeceğim çok yüklü tutacağından telle sordum kent hastanesine 4,500/v 5,000 tl arasındaymış 2, çocuk muayenesi ücretliymiş300 tl. kimbilir neler neler çıkar diye düşünüyorum ben izmirde sgk anlaşmalı özel bir hastaneye gitmek istiyorum kahramanlarda su hatanesi açılmış dr. ümran hanım varmış hiç kötü yorum yapımamış hakkında sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum...

Merhaba. Ben de ege uni.de tüp bebekle ikizlere hamileyim. Ben de Bostanlıda oturuyorum, kuvozu olduğu için kenti tercih ettim. Orcun beye gidiyorum ama perinatologa gitmeli miyim o da soru işareti kafamda.

umarım arkadaşım hayır doğal değil tedavi tüp bebek bizimkiler de..egepole gidiyorum artık hakan sabırlıya zaten bebekten öncede doktorumdu benim birde özel prf dr um var..ona da ayrı gidiyorum...

umarım arkadaşım hayır doğal değil tedavi tüp bebek bizimkiler de..egepole gidiyorum artık hakan sabırlıya zaten bebekten öncede doktorumdu benim birde özel prf dr um var..ona da ayrı gidiyorum...

egepolden memnunmusun canım bende bu ay egepol gökalp beye geçicem . birde erken doğum olmazsa gün veriliyorya sezeryan için o zamanda kendi doktorumuzmu giriyor bilgin varmı? ben genel anestezi isteyeceğim umarım problem çıkmaz ...

Siz benden önderiniz, sizler ikili test yaptırdınız mı? Kentte bana ayrı yumurta ikizleri oldugundan yapalım testi dediler, bir de baskentteki doktoruma da soracağım. Risk yüksek çıkarsa kafam karışmasın, zaten evhamların, gereksiz korku yasamak istemiyorum?

ben kendi doktorumdan çok memnunum canım sana da tavsiye edebilirim..hastaneden de memnunum gün verilirse dr kendisi giriyor doğuma evet ama ikizlerde pek gün ayarlaması yapılamıyor malesef..benim dr hakan bey ben 3 yıldır hastasıyım sana gelirim falan dedi ama yine de belli olmaz açıkçası...gökalp beyi duydum ama ben sıcak bakmıyorum canım...

ben ikisini de yaptırdım canım hatta kendi doktorum ikili istemedi bende haber vermeden başka biyere yaptırdım..içim raht etsin diye..üçlüyüde yaptırdım her ikiside normal çıktı problem yok yani..yaptır tabiki varsa bişey öğren ...(Allah korusun)

benim 3 lü testim oldu temiz dediler ama doktorum 3 lüden önce aminiyosentez için çok diretti ben istemeyince yağıldı temiz dediler benimde çift yumurta alah evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin....

merhabalar bende izmirdeyim bebişler doğal yolla oldu.İkili test yaptırdım sonuç normal dedi doktorum ama 3lüyüde yaptırmak istiyorum ben... çift yumurta ikizi olunca.Açıkcası ikili test sonucunu şöle bi araştırdım tekil gebelikte beta hcg maksimum 50lerdeyken 12. haftada bnmki 338 çıktı :S kafası karşıyor tabi insanın ama doktora güvenmekten başka çare yok.İzmirde perinetalog kim var acaba bende gitsemmi diye düşünmüyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…