İzmir'e dair...

berra_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
503
28
118
bayanlar izmir ve ilçelerine dair eğlence olsun restaurant olsun cafe v.b. yerleri burdan paylaşalım yeni yerler keşfedelim
ben şehirdışında okuduğum için çok fazla takip edemiyorum o yüzden sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum

ilk olarak LA CİGALE ile başlamak istiyorum sevgilimle özel günlerimizi geçirdiğimiz keyifle gittiğimiz bizim için çok özel olan biryerdir.
yemekleri anlatmakla tarif edilemez denemek gerek;)sıcak şarap sevenler için önerebilceğim tek yer..
$2388_69596091130_69593456130_2575171_9424_n.webp $n69593456130_2575172_9605.webp
$n69593456130_2575173_9790.webp

PEXİMETsabah öğle akşam günün her vaktinde gidilebilcek bir yer.menülerinde kendilerine özel güzel tatlar var tatlıları da başarılı:56: birde balçova agora,alsancaktan sonra göztepeye açılması ayrıca güzel oldu:)
$6129_1177535966045_1457503126_463068_300829_n.webp $32522_400378134835_630639835_4053365_332123_n.webp
$387958_323049477712408_320543084629714_1435317_2110910880_n.webp

TAVACI RECEP USTA aile,eş dost, sevgili farketmeden gidilebilcek kalitesini sonuna kadar gösteren alsancak kordonda hizmet veren mekandır
$_MG_2686.webp $_MG_2708.webp
$tavacı.webp

birazda çeşme alaçatı taraflarına gidelim:)
TUVAL
Biraz fiyat konusunda tuzlu ama beklentileri istekleri sonuna kadar karşılıyorlar her müşteriye özenle davranıyorlar çok sık gidilmesede özel günlerde, yazları tatilde gidilenebilcek yerler arasında..çeşme marinada ve alaçatıda olmak üzere 2 yeri var
$20110715__7568933367.webp $20110907__6742669940.webp $20110907__7879754901.webp

izmirde gece eğlenceye gidilebilcek yer hakkında pek bir fikrim yok ama LOU JAİN i gerek ferah olması açısından önerebilirim öyle dipdibe olmadan rahatca içkinizi içip dans edebilirsiniz;)geçen yıl LOUJAİNMARİN açıldı orasıda deniz kenarında yaz için seçilebilcek güzel bir yer oldu
$284570_193905093998747_119718908084033_474254_2808140_n.webp $374611_237655879623668_119718908084033_610338_676035666_n.webp

waffle denilince izmirde tek akla gelen yer bizim için WAFFLECI AKIN dır bornova,alsancak,göztepe,bostanlı şubeleri vardır
$waffleci%20akin.webp $SDC10171.webp

Son düzenleme:
üniversite yıllarımda (ki bundan 9-13 sene öncesine tekabül eder) , alsancaktaki venezia cafe , bostanlı ve alsancaktaki reci's , yine alsancakta kahveci , salaş mekan virangönüller , corn house ,ora aklımda kalan mekanlar.. tabii hala açıksalar..

üniversite yıllarımda (ki bundan 9-13 sene öncesine tekabül eder) , alsancaktaki venezia cafe , bostanlı ve alsancaktaki reci's , yine alsancakta kahveci , salaş mekan virangönüller , corn house ,ora aklımda kalan mekanlar.. tabii hala açıksalar..

recis ler duruyor hala oranında yemekleri güzeldir benim lise zamanlarımda çok revaştaydı orasıda

çok güzel bir konu olmuş özellikle fotolarla birlikte mekan seçmek daha keyifli olur

la cigaleyi bilemedim çok hoş bir ortamı var gidilmeli sanırım ;)

çok güzel bir konu olmuş özellikle fotolarla birlikte mekan seçmek daha keyifli olur

la cigaleyi bilemedim çok hoş bir ortamı var gidilmeli sanırım ;)

kesinlikle öneririm ozaman sana:) daha paylaşacağım çok yer var vakit bulur bulmaz devam edicem sevgililer günüde yaklaşıyor seninde paylaşımlarını bekliyorum:)

wafflecı akın süper ya o notlar, fotolar ortama değişik bi hava kazandırıyor
sevgilimle her gittiğimizde bi not ekleriz oraya

selam kızlar,yeni açılan bir yer ama,kahvaltısı çok meşhur.ben 4-5 kez gitmişimdir.
özellikle hafta sonları yer bulabilmeniz için bazen beklemek bile gerekiyor.
ayrıca yemek de yapıyorlar.yemeklerini denemedim.
tiramisu,cheese cakelerini denedim,harika.
reklam gibi oldu valla ama,servis ve ortam da çok iyi.öyle güzel müzikler filan,insanı özel hissettiriyor.
yer bornova büyük parka doğru giderken süvari caddesinde.
site yapmışlar adresini vereyim tam olsun Bystra
$bys.webp $byst.webp $bystra.webp

az kaldı unutuyordum.canınız kebap yada lahmacun yemek isterse,hele ki benim gibi antep te bulunup,
bundan sonra her lahmacunu,kebabı yiyemeyen biriyseniz,buraya mutlaka gidin derim.
beyti sarma,antep usulu lahmacun ve ali nazik favorilerim arasında.ayrıca ayranı da yayıkta yapılıyor.
bir lahmacunu bile çok doyurucu.sipariş verirken dikkat,önden lahmacun söylerseniz,yemeğe yer kalmayabiliyor.
biz nişanlımla ilkini paylaşıyoruz.ya da fındık lahmacun istiyoruz.
antep fıstıklı baklava ve künefesi için de ayrıca mesaj yazmam lazım aslında.
kısacası:dönüşte,çok yemekten rahatsız olacak kadar güzel ve doyurucu yemekler yapan bir yer.
gene bornova,süvari caddesinde
pazar günleri çalışmıyorlar,haftanın diğer günleri galiba 23:00a kadar çalışıyorlar.
Antepli Ramazan Usta

$8.webp $15.webp

selam kızlar,yeni açılan bir yer ama,kahvaltısı çok meşhur.ben 4-5 kez gitmişimdir.
reklam gibi oldu valla ama,servis ve ortam da çok iyi.öyle güzel müzikler filan,insanı özel hissettiriyor.
Eki Görüntüle 411780 Eki Görüntüle 411781 Eki Görüntüle 411782

Evinizin salonunda hissi veren çiçekdesenli koltuklar :) Personeli güleryüzlü.Ayrıca Çökertme Kebabını tavsiye ederim ;)

Arkadaşlar Şirince ve Çiçekli Köy dışında yakın yerlerde sabah kahvaltısı ya da bi akşamüstü keyfi yapılacak başka yerler ve MENÜ(spesiyal yemekleri) tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın :) Teşekkürler...

izmire gider gitmez denicem:)

Arkadaşlar Şirince ve Çiçekli Köy dışında yakın yerlerde sabah kahvaltısı ya da bi akşamüstü keyfi yapılacak başka yerler ve MENÜ(spesiyal yemekleri) tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın :) Teşekkürler...

Çeşme yolunda tepekahve var önerebilirim orasını kahvaltıda araştırmalara göre ilk 10 da yer alıyor ahh ahh özledim oralarda pazar kahvaltısını:50:

Buraya mart gibi ben de gitmiştim .Çok özenmişler.Sevimli ,temiz ,şık bir yer.Yemekleri de özel ve lezzetli.

özellikle akşama doğru muhteşem oluyor.Şık ,rahat ,sıcak bir mekan.Kış gelmeden gece açık havada bir yemek keyfi öneririm.Denize karşı karşıyaka manzarası, martılar ,yatlar, vapurlar.Bir de gece olunca masanızda cam fanusdaki küçük mumları yakınca ortam harika.Yemekleri güzel ; hepsini denemedim ama 'beirut tavuk' favorim.Ama Türk kahvesini güzel yapamıyorlar.Umarım buna kısa sürede bir çare bulurlar.

Salı ya da Çarşamba canlı müzik var.

Levent Marina - Tekne Alım/Satımı - Sıfır Tekne Satışı

makarnaya aşıksanız alsancak kıbrıs şehitleri can yücel sokakta bulunan Alavara'yı öneririm. çok kalabalık oldugu için yer bulmakta zorlanabilirsiniz. üst kata çıkarsanız duvarlara yazılar yazıp fotolar çekilmek hala cok eglencelidir.. hele o makarna sosları yok mu of offf harika..

makarnaya aşıksanız alsancak kıbrıs şehitleri can yücel sokakta bulunan Alavara'yı öneririm. çok kalabalık oldugu için yer bulmakta zorlanabilirsiniz. üst kata çıkarsanız duvarlara yazılar yazıp fotolar çekilmek hala cok eglencelidir.. hele o makarna sosları yok mu of offf harika..

Alavara cidden makarna konusunda çok iyi :56:

Back
X