izmirde özellikle karşııyakada iyi bir dr. arıyorum kızlar egemin 3 aydır götürdüüm özel dr.u var ama kafamda soru işaretleri var kendisine dair ...öyle bir durumdada tam güvenmek zor..sizler yardımcı olur musunuz gerçek manada güvenilir bir dr. arıyorum
selam canım benim sana tavsiye edebileceğim dr.alsancakta çok şeker ve ilgili...eğere sana uyarsa bilgi verebilirim..biz çok seviyoruz.benimde 3 aylık bir oğlum var..herşeyiyle yakından ilgileniyor..karar senin
dr. mehmet çağlar. gerçi ben izmir de değilim ama sitesini buldum. harika bir doktor. alsancakta. arama motorundan aratırsan bulursun. izmirde olsam doktorumuz olurdu kesinlikle
canım merhaba..
Bende doktor aramıştım özellikle K.yaka da çünkü evime yakın olsun istediğim zaman ulaşabileyim istedim ve nihayet çok methini duyduğum bir doktor buldum zaten bir arkadaşım tabibler odasında çalışıyor oda bana önerdi ismi REHA ŞENUYAR dilersen telefonunu verebilirim..Ben çok memnun kaldım çok şeker cana yakın ve ilgili bir doktor..
canım merhaba..
Bende doktor aramıştım özellikle K.yaka da çünkü evime yakın olsun istediğim zaman ulaşabileyim istedim ve nihayet çok methini duyduğum bir doktor buldum zaten bir arkadaşım tabibler odasında çalışıyor oda bana önerdi ismi REHA ŞENUYAR dilersen telefonunu verebilirim..Ben çok memnun kaldım çok şeker cana yakın ve ilgili bir doktor..
özellikle aramalarda çıkıyor diye yazmak istedim. izmir reha şenuyara bizde gittik. 5 dakikadan fazla süre ayırmaz hastalara kendileri. Her gittiğinizde aceleye getirir bir şeyleri odadan çıkartır.
Doktorluğuna eksi artı laf etmiyorum ancak bu davranışını hiç doğru bulmuyorum. Her meslek aldığı ücretin hakkını vermeli. Kimse 5 dakikada 200 TL kazanmasın...