Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ekim ayı annesi olcam kısmetse cnm
benim doktor yeşilyurtta hoca
alsancakta muayenesine gidiyorum 100 tl
doğumuda çınarlıda olursa 3.5 milyar diyor
bana çok pahalı geliyo
izmirli anneler tavsiyede bulunursa sevinirimmm
cnm dün ben yazmamışım ben özel doktora gidiyorum çok memnunum 100 tl ve o da çınarlı da doğum yaptırıyo 2000 tl sen nerde oturuyosun bu arada alt komşum yeşilyurt hast dahiliyeci ve orada 1 tek umur bey iyiymiş kadın doğum bölümü 5 para etmez diyo
canım ben izmir şifa da doğum yaptım tek gece kaldım eşim asker olduğu için emekli sandığından yararlanamadık anlaşmaları yokmuş biz 2200 verdik epidural sezeryan... tek gece kaldık dr ve anestesiztler iyiydi suit oda ama oda pek iyi değildi yatak desen eski bebeğim demirli beşikte geldi düşünün özel hastane bide yemekleri sormayın iğrenç ötesiydi...hemşireleri biz çağırıyorduk bir saat sonra teşrif ediyorlardı tek kelimeyle iğrençti...Allah tan ben ve bebeğim sağsalim çıktık...Allah ıma şükürler olsun...normalen ssk bagkur vs alıyorlar ücretler 3\1ini istiyorlar...kısaca biz paramızla rezil olduk...
canım sen hangi şifada doğum yaptın çok şaşırdım doğrusu
ben bornova şifada yaptım epidural sezeryan 2500 tl 50m. kare odada son model yatakta tv.si dolapları herşeyiyle muhteşem bir odada kaldım yemekleri hele inanılmaz güzeldi kuzu tandır bile geldi yaa yemekte 1 gece 2gündüz kaldım
hemşireler son derece kibar ve saygılıydı sık sık gelip ağrım olup olmadıgını sordular gerektiginde iğnemi yaptılar tansiyonumu ölçtüler vs.
yemekler porselen tabaklarda geldi çaylar porselen fincanlarda başında bone ellerinde eldiven takan güler yüzlü bayanlar yemeklerimizi bırakıp afiyet olsun diyerek çıktılar daha sonra yine aynı elitlikle gelip tabakları aldılar vs.
dr.larım zaten mükemmeldi tekrar doğum yaptıgımda yine orda ve aynı dr.larımda yapacagım
gelen çiçekleri akşam alıp sabah geri getirdiler bebek için sağlıklı değil diye herşeyinden çok ama çok memnundum ben bornova şifanın kesinlikle tavsiye ediyorum ben gitmek isteyene
bende bu anlattıklarına şaşırdım ama iki hastane arasında çok fark var ben basmane konak taki özel şifa hastanesinde doğum yaptım kuzu tandır diyosun benim refakatçıma kabuska salçalı içinde et met yok ve makarna verdiler benim yemeği anlatmıyım bile...yatak çarşafım kan içindeydi ped deiştirdiler durdular çarşafı deiştirmediler düşün artık ben serum kapamasını bilmesem serum kapamaya hemşire gelmedi bile yani serumu ben kapatmasam damardan hava girip felç olucam...aslında şikayet etmeyiçok düşündüm halende düşünüyorum, eşim izin vermiyor bosver diyor...boshayallersmile ama anestesi uzmanı iyiyidi dr umda...oda da küçük tv en eski model tek özelliği tek kişilik ertesi sabah taburcu edildim işte daha önceden çok gittim odalar dolu diye göstermediler doğumda ani olunca mecbur gittik ama oda ve hemşireler 5 para etmiyor öyle diyim
çok ilğinç gerçekten ama şöyle bi durum var basmanedeki şifa herkese bakıyor ssk ıvır zıvır böylede olunca devlet hastanelerinden bi farkı kalmıyo ama bornova öyle değil orda acile bile gitsen 75 tl muayne parası veriyorsun yani her isteyen gidemiyor böylece özel hastane olma yetisini kaybetmiyor. benim yanımda 3 kişi kaldı 3 ünüde yemek geldi her öğün farklı yemek geldi hemde bana gelenlerde sıvı çorbalar muhallebi ve hoşaftı yanımda ablam olmasına ragmen hemşireler giyinmeme ve kalkmama yardım etti dediğim gibi inanılmaz bir hizmet ve titiz vardı 1 gece kaldım ama sabah akşam wc temizlendi sabunlar dolduruldu falan ben şiddetle tavsiye ediyorumm bornova şifayı canım
senin yaşadıklarına çok üzüldüm çokta şaşırdım demek ki ondan 1 şehirde iki aynı yer açılmış biri süper diğeri değil iki farklı kesim için mi acaba :)))
çok ilğinç gerçekten ama şöyle bi durum var basmanedeki şifa herkese bakıyor ssk ıvır zıvır böylede olunca devlet hastanelerinden bi farkı kalmıyo ama bornova öyle değil orda acile bile gitsen 75 tl muayne parası veriyorsun yani her isteyen gidemiyor böylece özel hastane olma yetisini kaybetmiyor. benim yanımda 3 kişi kaldı 3 ünüde yemek geldi her öğün farklı yemek geldi hemde bana gelenlerde sıvı çorbalar muhallebi ve hoşaftı yanımda ablam olmasına ragmen hemşireler giyinmeme ve kalkmama yardım etti dediğim gibi inanılmaz bir hizmet ve titiz vardı 1 gece kaldım ama sabah akşam wc temizlendi sabunlar dolduruldu falan ben şiddetle tavsiye ediyorumm bornova şifayı canım
senin yaşadıklarına çok üzüldüm çokta şaşırdım demek ki ondan 1 şehirde iki aynı yer açılmış biri süper diğeri değil iki farklı kesim için mi acaba :)))
valla benim 2 komşumda şifa basmanede berrin hanımdı doktorlarıda orda doğurdular
bir şubat ayında biri mart ayında
ben ikisinede gittim muhteşemdi tek kelime ile
tertemizdi artı ikiside çok çok çok memnunlar bilmiyorumkismile
kızlar şifa için anlattıklarınız korkuttu beni çünkü bende basmaneyi düşünüyorum napıcam şimdi ya
benim dr umda Berrin Hanımdı dr ve anestezistler kötü demedim ama hastane odası ve hemşireler yemekler ve temizlik sıfırdı...dr kadar hastane ortamı temizlik ve bkımda önemli kızlar inanın...korkutmak amaçlı değil ama ayrıntılar var anlatmadım daha o yüzden hastane seçerken önce odalarınızı görün iyice araştırın ve kulaktan tavsiye almayın banada tavsiye edildi.yok böyle iyi şöyle iyi diye...kimseye inanmayın sıkı bir araştırma YAPINNN..Allah tan çok şükürler olsun dr ve anestezistler iyiyidide kuzumda bende sağlıklı çıktık...
tertemizdi diyosunda canım ben doğumdan sonra cok kan kayberttim resmen çarşafım pedi (bebeklerin altına bez deiştirirken etrafa değmesin diye yarım metre olan ped)geçen kan içindeydi pedi deiştirdiler ama carsafımı bir kez değişmediler o kadar temizlerse yeni doğan bir bebeğin olduğu bir odada benim ameliyat yerim henüz yeniyken neden hijyene dikkat etmediler...neden serumu ben kapattım o durumdayken ...Düşünün ya ailemde kapatmayı bilmiyordu ben kapatmasam hava damarlarıma girseydi ne olcaktı hemşireye gidip eşim serumu haber verdi 1 saat sonra tesrif etti hep öyle ancak çağrıyoruz uzun süre sonra geliyorlardı...yeni doğum yapmış birinin odasına refakatçıma kabuska lahana veridler oda resmen lahana koktu mide bulantımda üstüne eklendi...bide üstüne 2200 verdik:)
kızlar doğum yapıcaksanız iyice ARAŞTIRINNN.
canım bende bornova şifayı ailemden biliyorum babam rahatszıken gitmiştik bayağı önce çok memnun kalmıştık...bende adı aynı olunca basmane dekine gittim dediğin gibi tıklım tıklımdı bende 75 tl ile muayene oluyordum sordum bornova öyle değil neden bura böyle diye artık orasıda öyle ssk vs ile anlaşma yaptık dediler eşim asker olduğu için anlaşmaları yokmuş ...parası önemli değil yeterki temiz güvenli ve titiz olsun istedik ve orada bize tavsiyede edilmişti...işin kötü kısmı oraya acilen gittik sabah oldu doğum daha öncede dediğim gibi odayı göstermediler önceden kaç kez muayene için gitmeme rağmen...pişmanım ama Allah ıma şükürler olsun ne bebeğimde nede bende sorun olmadı sadece bebeğimi demir parmaklıklı beşiğe öyle koyvermişlerdi içim gitti...
bide epidural olmama rağmen bebeği aşağı doğru iterlerken acayip ağrım oldum resmen çığlık attım kaç kere...korkmanız için demiyorum kızlar sadece yaşadıklarım ...basmaneyi tavsiye etmiyorum kesinlikle dr ve anestesiztler çok ilgiliydi iğne olmadan herşeyi anlattılar ayrıntıları ile sakinleştirdiler sürekli ılımlıydılar haklarını yiyemem...ama hemşireler ve odalar artık yemek artı temizlik koca bir sıfırrrrrdı...
farklı kesim konusuna gelince katılmıyorum neden dersen iki hastanede ssk emekli sandığına bakıyor sadece biri işlek yerde konak bilirsin diğeri biraz daha dış kısımda kalıyor ege unv vs varya belki o yüzden olabilir...
valla benim 2 komşumda şifa basmanede berrin hanımdı doktorlarıda orda doğurdular
bir şubat ayında biri mart ayında
ben ikisinede gittim muhteşemdi tek kelime ile
tertemizdi artı ikiside çok çok çok memnunlar bilmiyorumkismile
canım dr çok iyi anestezistlerde öyle ilgili ve işlerinin ehli ama maalsef hastane iyi değil bebeğimi demir beşiğe koydular yazık ya mahkum gibi...resimleri var demir demir normalen iyice steril edilmiş cam beşik olması gerekiyordu ...neyse eğer dr önemli gerisi pek önemli değil diyosan oraya git...çünkü çok tatlı bir dr u var Berrin hanım...boshayallersmile...ve iyice araştırın mutlaka...
canım sen en çok beşiğe takmışsın anlaşılan ama işinin ehli olan tüm özel hastanelerde o bahsettiğin beşikte geliyor bebişler yada cam gibi şeffaf olanlarda derinlikleri olmasın bebek nefes alsın ve öylesi daha sağlıklı diye sen istersen saten giydirilmiş sepet beşiktede yatırıyorlar bebeği ama sağlıklı olan bebek için açık beşikte olması :)))