Izmirli anneler doktor ve hastanelerimizi paylaşalım

cnm sağol verdiğin bilgiler için
ben bi gene kontrol ediyim bu basmane şifayı olumunekankayizsmile

rica ederim canım inan eşinle gidip tek tek hastaneleri gezin ve anestezi uzmanları ile dahi görüşün oraya gelip doğum yapanlarda var bilgileri sınayın odaları görün hemşireler hakkında bilgi alın...iyice araştırmadan sakın gitmeyin...

bu arada bir bilgiyi düzeltmek isterim 2200 TL hastane parası değil sadece onun 1200'ü doktorun bıçak parası.

Slm kızlar ben 19 haziran günü deneme amaçlı egepol hastanesine gidicem inşallah yorumlarımı yazarım beni bekleyin anacımmmm

arkadaşlar bende alsancak kordon klinik te ibrahim yanık a gidiyorum doğumumuda kente yapıcam inşallah toplam ücret 3400tl miş hastane ve doktor hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

ben 18.07.2009 da kentte yaptım doğumu .. özel sigortam vardı ama sigortanız olmasa da fiyat değişmiyor =

sez + dr ücreti : yaklaşık 4000 tl + 2 günlük suit oda farkı : 500 tl
toplamda = 4500 tl

mükemmel bi hastane ve aldığınız hizmet yorum bile gerektirmez .. bunun yanı sıra Egepol'ü de beğenenler çok

doğum sonrası için çocuk dr. arıyorsanız da kliniği alsancakta kendisi 9 eylülde prof olup çocuk bölümünde kürsü başkanı olan Hasan ÖZKAN ı öneririm

tüm hamişlere sağlıklı ve zamanında doğumlar

starimu cevabın için teşekkür ederim doktorun konuk doktormuydu yoksa hastanede çalışan doktormu

ben 18.07.2009 da kentte yaptım doğumu .. özel sigortam vardı ama sigortanız olmasa da fiyat değişmiyor =

sez + dr ücreti : yaklaşık 4000 tl + 2 günlük suit oda farkı : 500 tl
toplamda = 4500 tl

mükemmel bi hastane ve aldığınız hizmet yorum bile gerektirmez .. bunun yanı sıra Egepol'ü de beğenenler çok

doğum sonrası için çocuk dr. arıyorsanız da kliniği alsancakta kendisi 9 eylülde prof olup çocuk bölümünde kürsü başkanı olan Hasan ÖZKAN ı öneririm

tüm hamişlere sağlıklı ve zamanında doğumlar

fiyat degisiyor daha uygun oluyor sigortsız olunca

Back
X