İzmirli Anneler..Sada hastanesimi yoksa Ege üniversitesi mi?

_sule_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
17
0
36
İzmir
Arkdşlar İzmirde oturuyorum 9 ayımın içindeyim şu zamana kadar Özel Sada hastanesinde aylık kontrollerimi yaptırdım doğumu da orada düşünüyordum..Ancak Ege üniversitesinin de iyi olduğunu duydum..Bİlginiz var mı ?Normal doğum düşünüyorumboshayallersmile

arkdşlar izmirde oturuyorum 9 ayımın içindeyim şu zamana kadar özel sada hastanesinde aylık kontrollerimi yaptırdım doğumu da orada düşünüyordum..ancak ege üniversitesinin de iyi olduğunu duydum..bilginiz var mı ?normal doğum düşünüyorumboshayallersmile

şule bence maddi durumun elverişli ise özel doğum yap epidural yapacak olan doktoru iyi seçmen gerekiyor egeyi önermem sada sezeryanı tercih ediyor zorlandığı anda

cnm sada iyi bir hastane ama sezeryan yanlısı.10 arkadasım 10uda hep bir sebeple sezeryan yaptırdılar. ama sezeryandan cıkan hepside gayet iyiyidi. ayaklandılar hemen. özlem hanımda gökhan beyde çok iyi doktorlar.

Evet bnm doktorumda Özlem Hanım...Doğumhane görevlisiyle görüştüm Epidural anesteziyle doğum yaptırıldığını söyledi sezeryandan bahsetmediler...bilmiyorumkismile

kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum.. kafam karıştı valla bilmiyorumkismile

bende geçen sene doğum yaptım son ana kadar herşey normal idi normal doğum kesinlikle yapacam diyordum ancak nst de bebeğin kalp sesi yavaşladı onun için sezeryana aldılar iyiki sezeryan olmuş diyorum çünki acayip rahat bir doğum sonrasındada hiç yatmadım birde sada hst. ne kadar doğum ücreti bilgi verdilermi

özel yaptıracaksan karataş hastanesini öneririm sana anestezi ekibi mükemmel ayrıca ameliyathaneside süper ben çok memnun kaldım

Back
X