İzmirli arkadaşlar acil !!!

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
Kızlar doğuma 2 hafta kaldı doktor degistirmem gereken bir şey oldu çınarlı hastanesi dogum ucreti ve doktorları hakkında bilgisi olan yardimci olabilir mi lütfen

Kızlar doğuma 2 hafta kaldı doktor degistirmem gereken bir şey oldu çınarlı hastanesi dogum ucreti ve doktorları hakkında bilgisi olan yardimci olabilir mi lütfen

Merhabalar,

hangi doktora gidiyordunuz peki ve neden çınarlıyı stiyorsunuz. Ben Kentte gidiyorum ve memnunum. Eğer kenti düşünürseniz yardımcı olabilirim.

Merhabalar,

hangi doktora gidiyordunuz peki ve neden çınarlıyı stiyorsunuz. Ben Kentte gidiyorum ve memnunum. Eğer kenti düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Canım fiyat konusunda kente gelemem kentin çok iyi olduğunu biliyorum ama sigortam yok çok fazla bi ücret veremem devlette yap o zaman diyebilirsiniz ama psikolojim devlet hastanesini kaldırmaz

Sezeryan 1350 tlydi nisanda 1500u geçmez diye düşünüyorum tabi doktor kabul edermi bilmiyorum Güngör e gitmede normol doğum yaptirmiyor çünkü.

Sezeryan 1350 tlydi nisanda 1500u geçmez diye düşünüyorum tabi doktor kabul edermi bilmiyorum Güngör e gitmede normol doğum yaptirmiyor çünkü.
Sağol canım peki bu fiyat sigortalı olanlar için mi benim sigortam yok çünkü

Canım fiyat konusunda kente gelemem kentin çok iyi olduğunu biliyorum ama sigortam yok çok fazla bi ücret veremem devlette yap o zaman diyebilirsiniz ama psikolojim devlet hastanesini kaldırmaz

Canım neden öyle diyeyim istediğin yere gitmek senin hakkın tabiki KENT çok pahalı diyorsan benim arkdaşım MEdical PArk ta yaptı SSK ile anlaşması var 1.000 TL gibi bir rakam verdiler diye biliyorum hem çınarlıdan daha iyidir diye düşünüyorum. Bu arada çok özel bir sebep değilse nerede hangi doktora gidiyordun en azından bizimle tecrübeni paylaşırsan bilgi sahibi olmuş oluruz bütün hamile arkdaşlar

Canım çok sağol doktorum mükemmel birisi ondan adını yazmadım doktorumdan şikayetim yok maddi açıdan biraz zorlayacak bizi ondan başka bi doktora geçmeyi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…