izmirli arkadaşlar hastane sorunuma çözüm arıyorum

ayşecim cevabın için çokkk teşekkürederim .inan biraz içime su serptin .egeyi inan bende istiyorum o kadar çok tanıdıgım varki orda .sanki orda herşey daha kolay olacakmış gibi geliyor ama işte o yogun bakım ünitesinin azlıgı korkutuyor insanı ama dedigin gibi bir şekilde bulunacaktır ortada bılenyoırakmazlar heralde kuzularımı .
bide bişey soracagım egeye gidiyordum demiştin polikilinikleremi yoksa başka özel dr. vardı orda onu merakettim .bende bu günlerde gitmek istiyorum ama polikliniklerde beklemeyi göze alamıyorum .bide büssürü testler tahliller sil baştan yapacaklarını zannediyorum .bana bilgi verirsen sevinirim canım .

rıca ederıö h kuvoze ıhtıyac duyulmaz kaç haftalık fındıklar 33 haftak farkı yoyı doldur ohh de benım kızım kakasını yutmasaydı kuvoze gırmeyecektıben cok mklemnun kaldım egeden oyle bastan test falan ıstemedıler ben mert kazandının ozel hastasıydım çok ıyı cok alakalı o kurtardı bızı bırının ozel hastası olk ı daha cok ılgılensınler kanamam gelınce hemen cıger gelelıstırıcı ıgnyı yaptı belkı yapmasaydı kotu seyler yasardım ozel hastaneden bır farkı yok ozel oda ıstedıgını soyle gunlugu 75 ytl 1 gece yogunn bakımda kaldım ordada sen tatlı dıllı olursan ıyı ılgılenıyorlar aklına takılan soru olursa sor

rıca ederıö h kuvoze ıhtıyac duyulmaz kaç haftalık fındıklar 33 haftak farkı yoyı doldur ohh de benım kızım kakasını yutmasaydı kuvoze gırmeyecektıben cok mklemnun kaldım egeden oyle bastan test falan ıstemedıler ben mert kazandının ozel hastasıydım çok ıyı cok alakalı o kurtardı bızı bırının ozel hastası olk ı daha cok ılgılensınler kanamam gelınce hemen cıger gelelıstırıcı ıgnyı yaptı belkı yapmasaydı kotu seyler yasardım ozel hastaneden bır farkı yok ozel oda ıstedıgını soyle gunlugu 75 ytl 1 gece yogunn bakımda kaldım ordada sen tatlı dıllı olursan ıyı ılgılenıyorlar aklına takılan soru olursa sor

canım şuan özel dr. var ama irenbede refik keleş onunda egeyle bir baglantısı yok .hattta yarın konuşacagım ciger geliştiriciyi 30. haftada vurmaya başlıyorlarmış tabi çogul gebelerde ben 30. haftaya giriyorum salı bakalım ne diyecek bide sorun egeden bir dr. gitsem yani özeline adam diyecek bu haftaya kadar nerdeydin bir ay kalamı geldin ama olmassa onuda deniyecegim .ama şu ege olayında beni bayagı rahatlattın .yarın bizim dr neler söyleyecek birazda ona göre haraketedecegiz .bide merakettim 33 haftada nasıl kakasını yuttu senin kız benim bildigim son haftalarda olabiliyor sebep söyledilermi.

Ben de ikiz annesiyim.
Erken doğum olabilir diye Dokuz Eylül 'den bir doktor seçtik.
Çok şükür 36. haftada doğum oldu ama erken olsaydı ,sorun olmayacaktı.

Doğumdan sonra solunum değil ama kan şekeri düşüklüğü yaşadık.
4 gün hastanede kaldık.
4 gün boyunca çok sıkıntı çektik.

O sıkıntılı günlerde ,hastane doktorlarının ne kadar önemli olduğunu gördük.
Doktorumuz sayesinde doğum ,oda konusunda sıkıntı olmadı ama sonrasında pediatride sorun yaşadık.
Ve yine Dokuz Eylül üni. hastanesinden bir çocuk doktoru seçerek ,sıkıntılı günleri atlattık.

bugün dr. gittim .şükür kuzular iyi kilolarıda . ama bana 34 den evel gelmeye kalkarlarsa mutlaka dokuzeylül dedi sakın sıkıntı yapma açıkta bırakmazlar dedi bide .inşallah ihtiyaç kalmaz gününde planlı bir şekilde gelirlerde .sıkıntı yaşamayız tek duam bu şuanda .allahım herkezin yardımcısı olsun evlatlarıyla sınamasın .

strese gırmıs bebek o yuzden olmus alsaydı olebılırmıs dr cok onemlı bızım gıbı yuzlerce hasta goruyorlar o yuzden egeyı sectım cıger gelıstırıcı ıgne ıkı doz oluyor yanılmıyosam ve etkısı 7 gun erken dogum belırtın yoksa NIYE OLASINKI

canım mesur laf iyi düşün iyi gelsin lütfen kendi kendine de ben zamanı gelince sağlıkla doğurucam de lütfen.. ınan faydasını göreceksin..

egepol hastanesine gidiyorum ben. orada kuvez var ve sgk anlasması da kuvezler için. ayrıca hangı kadın dr ile sorun yaşadın bilmiyorum ama tijen hanım gitti onun yerine çok tatlı bir erkek doktor geldi gökalp bey. bende fatma hanımın hastasıyım çok kişi şikayetçi olsada ben doktorumdan memnunum. bende yine gitmelisin oraya. avantajları çok iyi. ve izmirde en iyi son sistem ışın tedavisi makinesi var sarılık için ama o sgk ile karşılanmıyormuş

Benim de aklım egepole yatmaya başladı..Gökalp beyi düşünüyorum...

ben özel izmir hastanesine gidiyorum ali bey var çok iyi bi doktor hastanede yoğun bakım üniteside var doğumuda çok uygun fıyata halledebiliyosun.sezeryanla olduğu halde 1 gece kaldı kuzenım bebek tahlıllerı falan hepsi içinde 210 liraya doğum yaptı şimdi braz zam gelmş 290 olmuş bı konuş bence doktorumda çok ilgili:))

ben özel izmir hastanesine gidiyorum ali bey var çok iyi bi doktor hastanede yoğun bakım üniteside var doğumuda çok uygun fıyata halledebiliyosun.sezeryanla olduğu halde 1 gece kaldı kuzenım bebek tahlıllerı falan hepsi içinde 210 liraya doğum yaptı şimdi braz zam gelmş 290 olmuş bı konuş bence doktorumda çok ilgili:))

Bende orada ki çiğdem hanımın methini çok duydum benim tanıdığım 3 kişinin doğumunu o yaptırmıs çok memnunlar..

şuanda sadece ali bey var bayan doktor ayrılmış ben gderken ali beyi önermşlerdi gerçektende çok memnunum

290 lira mı ??????:1shok: ssk fiyatı mı bu ? O kadar ucuz mu yaa..Çok şaşırdım..küvez var mı ? ne kadar gecesi ? özel oda imkanı var mı ?

Back
X