izmirli arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var!!

sibi

aŞkBöCeğimm
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
400
1
96
Almanya
merhaba arkadaslar. mayis sonu gibi annemin nikahi icin ilk defa izmire gidicem. benim problemim su; büyük beden kiyafet lazim bana. hem nikah icin hemde günlük giyebilecegim bi kac sey almak istiyorum. fakat izmiri hic bilmedigimden nerde ne bulurum bilmiyorum ve annemin esiyle ailesiyle falan gezmeye gittigimde magaza magaza büyük bedeniniz varmi diye sormak istemiyorum ( bildiginiz yerler varsa paylasabilirmisiniz lutfen. bide tesettürlü oldugumdan o tarz magazalarda olabilir. simdiden cok tsk ederim a.s.

sibi izmirde nereye gelceksin ben karşıyakada biyer biliyorum hem kaliteli tanınmış mağazalrın kıyafetlerini satıyo hemde büyük beden ...benim dediğim yer karşıyakda nergizde ..

hatay ücyol a gidicem canim fakat baska yerlerede gidebilirim herhalde problem olmaz. senin dedigin magaza nerde tam olarak ve adi ne? ( tabi magaza ismi vermek yasakmi bilmiyorum özelden de yazabilirsin canim sevinirim :))

canım kemeraltına git bence. bende büyük bedenim. ama orada rahatça her beden bulabiliyorsun. hem mağaza seçeneğinde bol oluyor.

tamam canim cok sagol. hepinize yardimlarinizdan dolayi tesekkur ederim özel mesajlarda aldim adresler falan cok memnun oldum. a.s.

Çankaya'ya uğramayı da ihmal etmeyin.
Sadece mağazalara takılıp kalmayın,moda evlerinede bakın mutlaka.

evet çankayada teseddür giyimler var biliyorum ...
oralara bakın muhakkak çok güzel kıyafetler vardı orada .......

kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

sibi canım hangi tarihlerde geliyordun:uhm:

kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

sibi canım hangi tarihlerde geliyordun:uhm:

canim o daha belli olmadi annemin nikahi mayisin sonunda ama mayisin sonunda benimde sinavim var fakat tarihi belli olmadigi icin biletimide alamiyorum henuz. herse y üst üste geldi anliycagin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…