izmirli hamişler hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz

ece83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
53
0
36
İzmir
izmirli hamişler hangi dr gidiyorsunuz ben 5+5 haftalık hamıleyım kıme gideceğime karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum..

izmirli hamişler hangi dr gidiyorsunuz ben 5+5 haftalık hamıleyım kıme gideceğime karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum..
öncelikle hayırlı olsun
eğer doğum masrafları sorun olmaz diyorsan ALsancak'ta Umur YENSEL derim
muyanehanesi var hiçbir hastaneye bağlı değil
ben gidiyordum mecburen bıraktım ama hiç istemeyerek
şimdi ise egepole Şükran Kopal'a başladım bakalım hayırlısı

egepol hakkında pek iyi şeyler duymadım.bir kaç iyi doktor olduğunu söylemişlerdi. tınaztepe yi önerenler var aylin barbaros acaba oraya gidip doğum yapan var mı?

teşekür ederim . doğum özelde epeyce masraflı oluyor .sgk ile anlaşmalı olan biryer olsa iyi olur diye düşünüyorum. senin bebişin kaç haftalık

teşekür ederim . doğum özelde epeyce masraflı oluyor .sgk ile anlaşmalı olan biryer olsa iyi olur diye düşünüyorum. senin bebişin kaç haftalık

ben de maalesef o nedenle doktorumu değiştirmek zorunda kaldım
şuan egepole başladım sgk anlaşması var
biz 12 haftayı bitiryoruz Allah'ın izniyle

selam herkese
eğer doğum için çok ücret ödemeyeyim hem de memnun kalabileceğim bir yer olsun diyorsan egepol ü önerebilirim. ama doktorunun çok fazla hasta bakıyor olmasını , randevu saatinden itibaren 1 saat kadar bekleyebilmeyi bi de özel görünse de devlet hastanelerini andırmasını umursamıyorsan :)
eltim bu hastanede doğurdu. en yakın arkadaşım ilaç mümessili ve uzun araştırmalarından sonra bu hastaneye başladı. ben de bu hastaneye gidiyorum. dilek hanım ve gökalp beyi tavsiye ederim.
allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin. sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

merhabalar benim dr.um aylin barbaros çok iyi bir doktordur kesinlikle tavsiye ederim aklına takılan birşey olursa özelden yazabilirsin

merhabalar benim dr.um aylin barbaros çok iyi bir doktordur kesinlikle tavsiye ederim aklına takılan birşey olursa özelden yazabilirsin

sen ordamı doğum yaptın canım ilgi alaka hijyen çocuk doktorları odaları nasıl anlatırmısın biraz...

Canım ben hastanenin acılısına yetisemedim ve mecbur sezeryan old.icin aylın hanım karatas hast yaptırdı dogumumu ozamanlar buca tıpta planlı sezeryanlar icin karatas hast ameliyathanesını kullanıyordu ama bırcok arkadasım ve akrabam tınaztepede aylin hanımda dogum yaptı ve cok memnunlar ebeler hemsireler cok iyiler güleryüzlüler odalarıda temiz ve güzel dogumdan öncede gidip gezebilirsin odaları bu arada ben dogum fotografcılıgı yapıyorum ve sık sık tınaztepedeyim yardımcı olabilecegim birsey olursa buraya herzaman bakamam özelden yazabilirsin

öncelikle hepimize hayırlı olsun sağ salim kucağımıza almak nasip olsun. ben 15 haftalık hamileyim.şu anda gökalp beye gidiyorum ama yoğunluğundan kaynaklı telini vermiyor.birşey olursa hastaneyi arıyorsunuz ebeler yardımcı oluyor diyor.geçen haftalarda aşırı bir mide ağrısı yaşadım 2 gün boyunca ve artık 3.gün dayamayıp acile gittim. gökalp beyin hastası olduğumu söyledim sadece veznedeki bayanla muhattap olabildim ne ebe nede başka dr.acil dru birşeyden habersiz elinde bi kağıt bana mide bulantısı hapı yazmış.midemin bulanmadığını 3 gündür aşırı derecede bir ağrı olduğunu söyledim.ebeler gelip kontrol etmedimi dedi.hyr dedim.korkum bu ufak birşeydi ve geçti.ya daha sonraki aylarda allah korusun rahatsızlnırsam ben yine veznedeki bayanlarlamı muhattap olucam.bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti. aylin hanımı çok duydum.bu aydan itibaren ona geçmeyi düşünüyorum.nasıl önerir misiniz,ilgilimi? birde tınaztepede doğum ücreti nedir bilginiz varmı?şimdiden teşekkürler.

doktor kendince haklı olabilir ama bu çok önemli bir husus bence
hasta manyak değil ya zırt pırt arayacak
bence her an ulaşabilmeliyiz doktorumuza
ben aylin hanıma bilmiyorum
umur YEnsel'e gidiyorum ve gece 10 da bile cebinden aradığım oldu
o an açmazsa kendisi bile dönüyor
ama hiçbir hastane ile çalışmiyor
doğumuma da ALlahın izniyle o girecek Egepol'de yapacak

ben de Burak AĞCA ya gidiyorum ve cok memnunum oldukça donanımlı bir muayenehaneye ve doktor kişiliğine sahip kendisi =) doğum için tınaztepede yapabiliriz dedi ama daha kesinleştirmedik tınaztepe de yakın zamanda doğum yapanlar bizi biraz anlatır mısınız orayı nasıldır ne kadardır =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…