Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirli Hamisler 8+3 Günlük hamileyim bana onerebilceginiz düzgün ilgili ve her usgde renkli gösteren doktor öneriniz varmı gercekten aramaktan bunaldım onerilerinizle gidicem
Özel canım devlette ilk hamileligimde hiç güzel anılarım yok devlet istemiyorm
Eger devlet deseydin cok doktor onerebilirdim ama ozele bedava deseler gitmem. Bende ozeli sevemedim
Devlet hangisini onericektin merak ettim
Canım yeşilyurta gittim beb geçen ay ama kimyasal yasadım gebe polikinliği kutlu bey var buca kadın doğumda yengem doğum yaptı doktorları ilgili özel istersen eğer özel yaşam hastanesi ipek demir var çalıştığım şirketin gelini oluyor kendisi
Yesilyurtta Esra bahar gur u cok ovuyorlar. Hamile kalirsam on a gitcem :) ayrica bucada tayfun viral vardi cok ilgili ama simdi tepecige gitmis
Esra hanımı bilmiyorum canım ben normal kontrolde ona oluyordum hamile oluncada o denk gelmişti ama gerçekten ilgileniyolar :)
Bu arada cnm senin hayalet çizgin vardı noldu sonuç
Kendi doktorumu önereyim ahmet seçkin önoğlu çok iyi bir doktor şirinyer de özel muayne hane si var dene istersenYarin kan vericem cnm:)
Cnm ben devlet hastanesinden yanayim :) konu sahibi bu doktor onerisini degerlendirebilir :) saolasin:)Kendi doktorumu önereyim ahmet seçkin önoğlu çok iyi bir doktor şirinyer de özel muayne hane si var dene istersen
Alsancak'ta bir doktora gidiyorum Can'ım beni Dr Ergun öziz E yönlendirdi memnun kaldımİzmirli Hamisler 8+3 Günlük hamileyim bana onerebilceginiz düzgün ilgili ve her usgde renkli gösteren doktor öneriniz varmı gercekten aramaktan bunaldım onerilerinizle gidicem
Alsancak'ta bir doktora gidiyorum Can'ım beni Dr Ergun öziz E yönlendirdi memnun kaldım
Düzenli gittiğim doktor Prof muayene ücreti de 250 tl doğum ücretini henüz tam bilmiyorum , ayrıntılı ultrason içinse 280 ödedikMuayene ve doğum. Ücreti ne kadar acaba
İlk doğumumu tepecik te yaptım. Çok çok memnunum. Problemli bir durum vardı. Eğer özele gitseydim kesinlikle beni sezeryana alırlardı. Doktorlar uğraştı, normal deoğum yaptırdılar. Bende sabrettim tabiki... Şimdi yine tepecik e gitmek istiyorum. Orada Ebru Şahin hanım var. Kendisi normal doğuma girmiyor, sadece sezeryana giriyor. Tabi o da denk gelirse:) Daha önce Özel bir poliklikte çalışıyordu. Orada muayne oldum hep... Kendisi aynı zamanda tüp bebek konsey başkanıydı o zamanlar. Oğlumun daha 5 aylıkken sünnet derisinin darlığını ve doğunca hemen sünnet olması gerektiğini söylemişti. Gerçekten çok başarılı bir doktor. Evlendikten sonra artık sadece tepecik te çalışıyor. Özel muaynehanesi olsa inanın gidicem ama yokCnm ben devlet hastanesinden yanayim :) konu sahibi bu doktor onerisini degerlendirebilir :) saolasin:)