İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

tuanamevsim

canım kardeşim gülşah
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
856
6
296
İzmir
izmirli arkadaşlar şöyle bir bakıyorum da bir türlü buluşma zamanı ayarlayamadık :34: madem ayarlayamadık şimdi zamanı diye düşünüyorum 3 aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz :46: bornovada hepimizin rahatlıkla bulabileceği ve keyifli vakit geçirebileceğimiz iki mekan var. her ikiside sevdiğim yerler sizlerinde seveceğini düşünüyorum. çocukları ile gelmek isteyen arkadaşlarımız :emir_bebek: çoğunlukta olursa onlarında rahat edebileceği bir yer var. haydi hep birlikte konuşup saatimizi ve buluşma noktamızı kararlaştırıp bir araya gelelim :56: :38:hadi durmayın klavyelere hücummmmm :46: :kkk:

buluşma yeri : küçükpark üniversite börekçisi önü
saat: 14:00
herkes geldikten sonra cafeye gideceğiz arkadaşlar hepinizi bekliyoruzzz

Son düzenleme:
izmirli arkadaşlar şöyle bir bakıyorum da bir türlü buluşma zamanı ayarlayamadık :34: madem ayarlayamadık şimdi zamanı diye düşünüyorum ayın 26 sında cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz :46: bornovada hepimizin rahatlıkla bulabileceği ve keyifli vakit geçirebileceğimiz iki mekan var. her ikiside sevdiğim yerler sizlerinde seveceğini düşünüyorum. çocukları ile gelmek isteyen arkadaşlarımız :emir_bebek: çoğunlukta olursa onlarında rahat edebileceği bir yer var. haydi hep birlikte konuşup saatimizi ve buluşma noktamızı kararlaştırıp bir araya gelelim :56: :38:hadi durmayın klavyelere hücummmmm :46: :kkk:

Amanda aman benim canım kardeşim buluşmalarmı düzenlermiş oy oy kıyamam ama ben gelemiycem yaa çok üzüldüm bak şimdi :2: umarım katılım olurda sizlerde güzel bir gün geçirirsiniz tatlım

Amanda aman benim canım kardeşim buluşmalarmı düzenlermiş oy oy kıyamam ama ben gelemiycem yaa çok üzüldüm bak şimdi :2: umarım katılım olurda sizlerde güzel bir gün geçirirsiniz tatlım

oyy birtanem tatlım iki sene oldu daha senle buluşamadık yaaa ah şu mesafe yokmu uzaklıklar ama az kaldı değilmi mayısın 1 ine şafak sayıyoruz.:5: :46:

oyy birtanem tatlım iki sene oldu daha senle buluşamadık yaaa ah şu mesafe yokmu uzaklıklar ama az kaldı değilmi mayısın 1 ine şafak sayıyoruz.:5: :46:

aynen kuzum aynen hasret sonra eriyor 1 mayısta ordayımmmmmmmmmmm artık uykusuz geceler var önümüzde eee dilek olay 2 senenın acısını çıkartıcaz dımı tatlım:9:

aynen kuzum aynen hasret sonra eriyor 1 mayısta ordayımmmmmmmmmmm artık uykusuz geceler var önümüzde eee dilek olay 2 senenın acısını çıkartıcaz dımı tatlım:9:

evet kuzum tatlım benimmm kavuşacağız sonunda şimdiden zamanda geçmek bilmiyor ya bakalım nisan sonlarına doğru zaman nasıl geçecek heyecanla o zamanın gelmesini bekleyeceğim allahın izni ile sonunda bir araya geleceğizzz yaşasınnnnnnnnnnnn :kkk: :31:

evet kuzum tatlım benimmm kavuşacağız sonunda şimdiden zamanda geçmek bilmiyor ya bakalım nisan sonlarına doğru zaman nasıl geçecek heyecanla o zamanın gelmesini bekleyeceğim allahın izni ile sonunda bir araya geleceğizzz yaşasınnnnnnnnnnnn :kkk: :31:

aynen kuzum aynen vallahi zaman sanki hiç geçmek bilmiyor hadi artık kavuşalımda tatlı cadımı bir doya doya mıncıklıyayım senide çooook özledim zaten

Back
X