Buca kadın doğum hastanesi gayet güzel. Geçen sene 2 tane eltimde orada doğum yaptı memnunlardı cnm
30 haftalık hamileyim. gittiğim doktorum sadece sezeryan yaptırdığını söylüyor, zaten özel hastaneye onca parayı vermeyede pek niyetim yok şu sıralar. o parayla çocuguma bişeyler alırım. normal doğumuda denemek istiyorum. izmirde
yeşilyurt devlet hastanesi
tepecik kadın doğum
konak kadın doğum
buca kadın doğum
dokuz eylül üniversitesi
menemen devlet hastanesi (menemen tarafında oturduğum için)
bu hastanelerden birinde yakın zamanda doğum yapanınız yada bir tanıdığınız var mı? hangisi daha iyidir? doğum başladığında gitsem doktor bulamama yada yer yok alamayız deme şansları var mıdır? lütfen yardımcı olun
ardes bende yeni hamileyim inş. ve menemende oturuyom ama izmire geleli 4 ay oldu ve burayı hiç bilmiyom...sen menemen devlet hastanesine mi gittin ilk tahliller için?ve kontrollerini hangi hastanede yaptırıyorsun?dogumunu hangi hastanede yaptıracaksın??senden bilgi almak isterim..cünkü benim durumum da cok iyi degil...(maddi olarak) acep bana yardımcı olur musun??ben sadece saglık ocagında kan testi yaptırdım bi de idrar testi yaptım onlarda hamile oldugumu ögrendim..bugün de bir ümitle menemen devlet hastanesine gittim zuhal dr. varmıs ama listesi dolmus..mecbur geri döndüm evime...sence zuhal dr.nasıl ona gittin mi hiç??? ayyy cok da merak ediyom kac haftalık hamişim??? görüsmek üzere..hayırlı günler
ardes bende yeni hamileyim inş. ve menemende oturuyom ama izmire geleli 4 ay oldu ve burayı hiç bilmiyom...sen menemen devlet hastanesine mi gittin ilk tahliller için?ve kontrollerini hangi hastanede yaptırıyorsun?dogumunu hangi hastanede yaptıracaksın??senden bilgi almak isterim..cünkü benim durumum da cok iyi degil...(maddi olarak) acep bana yardımcı olur musun??ben sadece saglık ocagında kan testi yaptırdım bi de idrar testi yaptım onlarda hamile oldugumu ögrendim..bugün de bir ümitle menemen devlet hastanesine gittim zuhal dr. varmıs ama listesi dolmus..mecbur geri döndüm evime...sence zuhal dr.nasıl ona gittin mi hiç??? ayyy cok da merak ediyom kac haftalık hamişim??? görüsmek üzere..hayırlı günler
canım kontrollerimi ben özelde yaptırdım sadece doğum için devleti düşünüyorum.
menemen devlet hastanesine hiç gitmedim ama pzt gidip görüşücem. doktor bilgim yok şuan pzt kontrol ve bilgi almak için gittiğimde sana da haber veririm. 182 den randevu al herhangi bir doktora git kan testi yaptır durumunu öğren bir sonraki kontrol için dr bilgisi veririm sana.
menemen devlet hastanesine gideceksen Dr. Bülent Beken'i tavsiye edebilirim sadece. kaba saba bi adamdır ama işinin ehlidir. Kan testi yaptır, öğrenirsin kaç haftalık hamile olduğunu yaklaşık olarak
30 haftalık hamileyim. gittiğim doktorum sadece sezeryan yaptırdığını söylüyor, zaten özel hastaneye onca parayı vermeyede pek niyetim yok şu sıralar. o parayla çocuguma bişeyler alırım. normal doğumuda denemek istiyorum. izmirde
tepecik kadın doğum
konak kadın doğum
buca kadın doğum
dokuz eylül üniversitesi
bu hastanelerden birinde yakın zamanda doğum yapanınız yada bir tanıdığınız var mı? hangisi daha iyidir? doğum başladığında gitsem doktor bulamama yada yer yok alamayız deme şansları var mıdır? lütfen yardımcı olun
30 haftalık hamileyim. Gittiğim doktorum sadece sezeryan yaptırdığını söylüyor, zaten özel hastaneye onca parayı vermeyede pek niyetim yok şu sıralar. O parayla çocuguma bişeyler alırım. Normal doğumuda denemek istiyorum. Izmirde
tepecik kadın doğum
konak kadın doğum
buca kadın doğum
dokuz eylül üniversitesi
bu hastanelerden birinde yakın zamanda doğum yapanınız yada bir tanıdığınız var mı? Hangisi daha iyidir? Doğum başladığında gitsem doktor bulamama yada yer yok alamayız deme şansları var mıdır? Lütfen yardımcı olun
sevgili gizz menemene yeni tayin olduk kadın doğumcu araştırırken bana ilaç gibi geldin zuhal hanım gitmiş canım gerçekten ters bir doktor mu ne olur doğruya ulaşmama yardım etmenemen devlet hastanesine gideceksen Dr. Bülent Beken'i tavsiye edebilirim sadece. kaba saba bi adamdır ama işinin ehlidir. Kan testi yaptır, öğrenirsin kaç haftalık hamile olduğunu yaklaşık olarak
sorduğun hastaneleri bilmiyorum ama sgk ile anlaşmalı olan tepecik ve de egepol de doğum yapan arkadaşlaım var ikisinden de çok memnun kaldılar. tepecik de arkadaş normal doğum yaptı. ben 4 ay önce kentte doğum yaptım. doktorumdan çok menmunum. normal doğum olarak başladık ama problem oldu acil sezeryan oldu benimkisi. seninde inşallah rahat ve istediğin gibi bir doğum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?