izmirli hanımlar yardımcı olur musunuz?

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
633
45
118
30 haftalık hamileyim. gittiğim doktorum sadece sezeryan yaptırdığını söylüyor, zaten özel hastaneye onca parayı vermeyede pek niyetim yok şu sıralar. o parayla çocuguma bişeyler alırım. normal doğumuda denemek istiyorum. izmirde
yeşilyurt devlet hastanesi
tepecik kadın doğum
konak kadın doğum
buca kadın doğum
dokuz eylül üniversitesi
menemen devlet hastanesi (menemen tarafında oturduğum için)

bu hastanelerden birinde yakın zamanda doğum yapanınız yada bir tanıdığınız var mı? hangisi daha iyidir? doğum başladığında gitsem doktor bulamama yada yer yok alamayız deme şansları var mıdır? lütfen yardımcı olun

sorduğun hastaneleri bilmiyorum ama sgk ile anlaşmalı olan tepecik ve de egepol de doğum yapan arkadaşlaım var ikisinden de çok memnun kaldılar. tepecik de arkadaş normal doğum yaptı. ben 4 ay önce kentte doğum yaptım. doktorumdan çok menmunum. normal doğum olarak başladık ama problem oldu acil sezeryan oldu benimkisi. seninde inşallah rahat ve istediğin gibi bir doğum olur.

öncelikle yanıtladığın için çok tşk ederim canım. tepecikte memnun kaldıysa oraya gidip bi doktor araştırması yapayım bakalım.

Buca kadın doğum hastanesi gayet güzel. Geçen sene 2 tane eltimde orada doğum yaptı memnunlardı cnm :emir_bebek:

30 haftalık hamileyim. gittiğim doktorum sadece sezeryan yaptırdığını söylüyor, zaten özel hastaneye onca parayı vermeyede pek niyetim yok şu sıralar. o parayla çocuguma bişeyler alırım. normal doğumuda denemek istiyorum. izmirde
tepecik kadın doğum
konak kadın doğum
buca kadın doğum
dokuz eylül üniversitesi

bu hastanelerden birinde yakın zamanda doğum yapanınız yada bir tanıdığınız var mı? hangisi daha iyidir? doğum başladığında gitsem doktor bulamama yada yer yok alamayız deme şansları var mıdır? lütfen yardımcı olun

ardes bende yeni hamileyim inş. ve menemende oturuyom ama izmire geleli 4 ay oldu ve burayı hiç bilmiyom...sen menemen devlet hastanesine mi gittin ilk tahliller için?ve kontrollerini hangi hastanede yaptırıyorsun?dogumunu hangi hastanede yaptıracaksın??senden bilgi almak isterim..cünkü benim durumum da cok iyi degil...(maddi olarak) acep bana yardımcı olur musun??ben sadece saglık ocagında kan testi yaptırdım bi de idrar testi yaptım onlarda hamile oldugumu ögrendim..bugün de bir ümitle menemen devlet hastanesine gittim zuhal dr. varmıs ama listesi dolmus..mecbur geri döndüm evime...sence zuhal dr.nasıl ona gittin mi hiç??? ayyy cok da merak ediyom kac haftalık hamişim??? görüsmek üzere..hayırlı günler

ardes bende yeni hamileyim inş. ve menemende oturuyom ama izmire geleli 4 ay oldu ve burayı hiç bilmiyom...sen menemen devlet hastanesine mi gittin ilk tahliller için?ve kontrollerini hangi hastanede yaptırıyorsun?dogumunu hangi hastanede yaptıracaksın??senden bilgi almak isterim..cünkü benim durumum da cok iyi degil...(maddi olarak) acep bana yardımcı olur musun??ben sadece saglık ocagında kan testi yaptırdım bi de idrar testi yaptım onlarda hamile oldugumu ögrendim..bugün de bir ümitle menemen devlet hastanesine gittim zuhal dr. varmıs ama listesi dolmus..mecbur geri döndüm evime...sence zuhal dr.nasıl ona gittin mi hiç??? ayyy cok da merak ediyom kac haftalık hamişim??? görüsmek üzere..hayırlı günler

menemen devlet hastanesine gideceksen Dr. Bülent Beken'i tavsiye edebilirim sadece. kaba saba bi adamdır ama işinin ehlidir. Kan testi yaptır, öğrenirsin kaç haftalık hamile olduğunu yaklaşık olarak

canım kontrollerimi ben özelde yaptırdım sadece doğum için devleti düşünüyorum.
menemen devlet hastanesine hiç gitmedim ama pzt gidip görüşücem. doktor bilgim yok şuan pzt kontrol ve bilgi almak için gittiğimde sana da haber veririm. 182 den randevu al herhangi bir doktora git kan testi yaptır durumunu öğren bir sonraki kontrol için dr bilgisi veririm sana.

canım kontrollerimi ben özelde yaptırdım sadece doğum için devleti düşünüyorum.
menemen devlet hastanesine hiç gitmedim ama pzt gidip görüşücem. doktor bilgim yok şuan pzt kontrol ve bilgi almak için gittiğimde sana da haber veririm. 182 den randevu al herhangi bir doktora git kan testi yaptır durumunu öğren bir sonraki kontrol için dr bilgisi veririm sana.

canım benim bende bugün gittim ama zuhal hanım varmıs sadece ve onun listesi dolmus pazartesi gel dedi lakin salı günü gidecem tekrar inş..182 yi bilmiyodum cok sagol canım inş. bigün beraber tanısırız bebişlerimizle beraber....bende menemende oturuyorum...senden güzel haberler bekliyom bakalım devlet hastanesinden sana neler dicekler???görüsmek üzere..bu arada mesaj kutunu biraz bosaltır mısın??özelden mesajlasmak isterim...bu arada ben kübra... =)

menemen devlet hastanesine gideceksen Dr. Bülent Beken'i tavsiye edebilirim sadece. kaba saba bi adamdır ama işinin ehlidir. Kan testi yaptır, öğrenirsin kaç haftalık hamile olduğunu yaklaşık olarak

canım bana zuhal dr oldugunu söyledi görevli...bülent bey yoktu...neysee inş. salı günü bi gidem de ögrenem acaba gercekten hamile miyim ??ALLAHIM YAA saka gibii gercekten hamişim...halaaa inanamıyom....doktora gitmeye de korkuyom ya yalancı gebelik derse ya stresten adet olmamısın derse.....cok pipirikliyim offf..tek tuvalete cok cıkıyom bi de gögsüm cok sızlıyooo..adetim 11 gün geciktii bakam...inş güzell seylerr duyarım doktordan.. =)canlar sagolun....

tepecik kadın doğum
konak kadın doğum
buca kadın doğum
dokuz eylül üniversitesi

canım 6 ay önce buca kadın doğumda doğum yaptım gayet memnun kaldım kontroller için hep tınaztepe hastanesine gidiyordum (özel) ama acil bir durumdan dolayı kendi doktoruma gittiğimde öyle bir fiyat söyledi ki dilim uçukladı hemde bu tür bir vakkada devlet hastenesinin en iyisi olduğunu kendi itiraf etti o yüden devlet hastanesine gittim iyikide gitmişim 34 haftalık erken doğum yapmak zorunda kaldım bebeğim 1 hafta küvezde yattı hastane seçerken lütfen yenidoğan ünitesi olan bir yer tercih et çünkü insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor doğuma almadan önce çok araştırdılar sezeryana girmeden önce hatırladığım son şey başımda 3 doğum 1 tanede dahiliye uzmanının olduğuydu ayrıca acil bir durum söz konusu olursa (inşallah olmaz) buca seyfidemirsoy hastanesinden doktor getirtme şanslarıda oluyor

30 haftalık hamileyim. Gittiğim doktorum sadece sezeryan yaptırdığını söylüyor, zaten özel hastaneye onca parayı vermeyede pek niyetim yok şu sıralar. O parayla çocuguma bişeyler alırım. Normal doğumuda denemek istiyorum. Izmirde
tepecik kadın doğum
konak kadın doğum
buca kadın doğum
dokuz eylül üniversitesi

bu hastanelerden birinde yakın zamanda doğum yapanınız yada bir tanıdığınız var mı? Hangisi daha iyidir? Doğum başladığında gitsem doktor bulamama yada yer yok alamayız deme şansları var mıdır? Lütfen yardımcı olun

merhaba canım madem menemen tarafındasın karşı yakaya açılan yeni bi hastane varmış örnek köy taradına yakın 1.000 dogum sanırım oda uygun ama evet bi kaç arkadaş söylemiz zaten egepolde ssk anlaşmalı gazi hastanesi de

kızlarrr doktora gittim hcg degerim 9950 cıktı...yaklasık 6 haftalık hamileyim...cok mutluyum inş...menemen devlet hastanesi acayip kalabalıktı...ne yogunluk var ya.........ama millet hep zuhal dr a gidiyor bülent beker dr a giden kişi sayısı az........ben bülent beye basvurdum....

canım ben de İzmir'deyim ve doğumuma çok az kaldı. ablam yaklaşık 6 ay önce Tepecik'te doğum yaptı, sezeryan oldu. genel olarak memnundu. ama sonuçta devlet hastanesi, odalar 4-5 kişilik, bir o kadar da refakatçi oluyor. eşyaları koyacak yer bulamamıştık dedi annem. bi de hastaneden çıktıktan sonra fark ettik ki sedyeden sedyeye geçirirken bacaklarının yanlarını morartmışlar baya bi. orda doğum yapan başka bir arkadaşım da sancı odasında çok korktuğunu söylemişti. çok bağıran çağıran olmuş, kızın bütün cesareti kırılmış. genel anesteziyle sezeryan olmuş korkudan. iyi yanları da var tabii. sadece kadın doğum üzerine bir hastane olduğu için, her türlü donanım mevcut, herkes uzman konusunda. ablam epidural oldu, iğneyi hiç hissetmemiş, ki en çok korkulan şey sanırım iğne olayı.

konak'da doğum yapan arkadaşım da var, o hiç hiç memnun değil. sezeryan olmuş 5 gün hastanede kalmış, eve çıkınca da 2 hafta eğilip bebeğinin altını bile temizleyememiş.

duyduğum kadarıyla yazdıklarının arasında en iyisi Buca. ama kulaktan duyma bilgim var. orda doğum yapmış birini tanımıyorum maalesef.

ben Özel Deniz Hastanesi'ne gidiyorum halen, doğumu da orda yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa. şuanki fiyatları normal doğum 350, sezeryan 535, ağrısız normal 600 tl. ama sanırım ağrısız normale bugünlerde zam gelcek, doktorum bahsetmişti 750'ye falan çıkartacaklarmış. bi de bunlar ssklı fiyatları.

Allah sağ salim kavuştursun inşallah bebeğine.

sevgili gizz menemene yeni tayin olduk kadın doğumcu araştırırken bana ilaç gibi geldin zuhal hanım gitmiş canım gerçekten ters bir doktor mu ne olur doğruya ulaşmama yardım et

sorduğun hastaneleri bilmiyorum ama sgk ile anlaşmalı olan tepecik ve de egepol de doğum yapan arkadaşlaım var ikisinden de çok memnun kaldılar. tepecik de arkadaş normal doğum yaptı. ben 4 ay önce kentte doğum yaptım. doktorumdan çok menmunum. normal doğum olarak başladık ama problem oldu acil sezeryan oldu benimkisi. seninde inşallah rahat ve istediğin gibi bir doğum olur.

Back
X