önce anne olmak isteyen bu yolda uğraşan herkese Rabbim en kısa zamanda bebek nasip etsin..
yaşadıklarımla benim size nacizane tavsiyem var ki eğer çok zengin değilseniz ve uğraşmaya vaktiniz varsa ege üni de başlayın
ben 4 aşılama 1 tüp bebek geçirdim
önce klomenle ege üni. de 2 aşılama oldum her birinin maliyeti 150 tl falandı olumsuz sonuçlandı ama bu infertilite bölümünde yapıldı üst katta tüp bebek bölümüne başlayın derim
neyse o zaman evlilik şartı vardı 3 yılı doldurmamız lazımdı fakat ben acele ettim ve özel de smryna tüp bebekte 5500 tl harcayarak tüp bebek yaptırdım olmadı..haa merkezden memnundum o ayrı ama 2 ameliyat geçirmiştim ve o zaman yumurtalarım kalitesizdi
sonra rapor çıkartıp aşılama ve tüp bebek haklarımı kullanmak istedim o ara işten ayrıldım ve kendimi bu işe verdim 2 ay kadar ege üni. de tahliller vs uğraştım ki oraya tahliller konusunda çok güveniyorum
neden mi bunu yazdım profların özeline giden arkadaşıma yapılmayan film yüzünden boşuna aşılama yapılmış tüpleri kapalıymış meğer ve bu bir filmle anlaşılır..boşuna para, emek, umut..
dönelim konumuza ege bütün tahlilleri yapmadan başlamıyor tedaviye.. sıkılıyorsunuz kızıyorsunuz hadi artık diyorsunuz ama doğrusu bu .zaten sosyal güvenceniz varsa bunlar hastanede yapılıyor sadece zaman,emek ve sabır lazım:))
ben raporumu çıkartmayı başardıktan sonra 2 iğneli aşılama oldum her biri 250 tl ye mal oldu..
ikisi de olumsuz sonuçlandı bu arada ben endometriosiz hastasıyım ve başta da yazdığım gibi 2 ameliyat oldum
sonra aşılama prosedürünü geçtim dedim tüp bebek için rapor çıkacaktı ama ben 2 yıl çok sıkılmıştım ve tekrar işe başladım tedavimi de ileriye attım nasılsa 2 hakkım vardı ve ikisininde maliyeti düşük olacaktı ama beklerken ekim ayında hamile kaldım
pazartesi doğum yapacağım kısmetse
bir izmirli olarak tavsiyem bu tabi dediğim gibi uğraşmak ve sabır ..
inşallah bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz