İZMİR'LİLER NERDESİNİZ!!!

Bulunduğum saat için de iyiyim ama gelecek saat ne olur bilmiyorum:) bazen ağrı bazen kramp şimdilik bunlarla uğraşıyorum :) sizler nasılsınız? Hangi doktora ya da hastanelere gidiyorsunuz kızlar?

Canim önceden iki sezeryan geçirdim biti 8buçuk aylık doğdu ama bir kaç gun sonra vefat etti ikincisi şükür canlı yalnız 14yillik geçti sezeryan bolgesinde yapişıklık var ve bebek ancak en aşağıda yer bulmuş kanama oldu iğnedir ilaçtır kullanmaya başladım ama çok çekiyorum canim baya

Canim önceden iki sezeryan geçirdim biti 8buçuk aylık doğdu ama bir kaç gun sonra vefat etti ikincisi şükür canlı yalnız 14yillik geçti sezeryan bolgesinde yapişıklık var ve bebek ancak en aşağıda yer bulmuş kanama oldu iğnedir ilaçtır kullanmaya başladım ama çok çekiyorum canim baya
Benim de oldu Can'ım kanama ağrı , hata hala Ağrı'larım olur , bol bol sıvı almamı önerdi doktor ve dinlenmemi inşallah Rabbim sağ salim kucağına verir, ilk bebeğine çok üzüldüm :( acını deşmekte istemiyorum ama neydi sebep?

amin insallah tatlım 20 haftalık olduk gobeğimin hemen alt tarafında( yumurtalık) yani rahimde bir şişlik var ara sıra sızı oluyor bu normal mi sizdede oldumu

Benim de oldu Can'ım kanama ağrı , hata hala Ağrı'larım olur , bol bol sıvı almamı önerdi doktor ve dinlenmemi inşallah Rabbim sağ salim kucağına verir, ilk bebeğine çok üzüldüm :KK43: acını deşmekte istemiyorum ama neydi sebep?
Canım akciğerleri yeterli gelişmemiş kuvoze alınmıştı sonrası malum fakat otopsi istedi doktor ben hemşire yim Otopsi yi gordugum için kesinlikle kabul etmedim teşekkürler destegin için. .

Back
X