- Konu Sahibi umudumol35
İZMİR'Lİ ARKADASLAR GELİN TANİSALİM!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı'ların sebebi ne Can'ım?Merhabakızlar 12haftalik hamileyim çok zor geçiyor agrilarla
Benim de oldu Can'ım kanama ağrı , hata hala Ağrı'larım olur , bol bol sıvı almamı önerdi doktor ve dinlenmemi inşallah Rabbim sağ salim kucağına verir, ilk bebeğine çok üzüldümCanim önceden iki sezeryan geçirdim biti 8buçuk aylık doğdu ama bir kaç gun sonra vefat etti ikincisi şükür canlı yalnız 14yillik geçti sezeryan bolgesinde yapişıklık var ve bebek ancak en aşağıda yer bulmuş kanama oldu iğnedir ilaçtır kullanmaya başladım ama çok çekiyorum canim baya
Evet bende merak ettim canim agrilarinin sebebi ne?Merhabakızlar 12haftalik hamileyim çok zor geçiyor agrilarla
Merhaba canim rabbim hepimizin kucaginda gostersin insallah...merhabalar
Canım akciğerleri yeterli gelişmemiş kuvoze alınmıştı sonrası malum fakat otopsi istedi doktor ben hemşire yim Otopsi yi gordugum için kesinlikle kabul etmedim teşekkürler destegin için. .Benim de oldu Can'ım kanama ağrı , hata hala Ağrı'larım olur , bol bol sıvı almamı önerdi doktor ve dinlenmemi inşallah Rabbim sağ salim kucağına verir, ilk bebeğine çok üzüldümacını deşmekte istemiyorum ama neydi sebep?
Anladım Can'ım ..Diğer evlatların sağlıklı uzun ömürlü olurlar inşallahCanım akciğerleri yeterli gelişmemiş kuvoze alınmıştı sonrası malum fakat otopsi istedi doktor ben hemşire yim Otopsi yi gordugum için kesinlikle kabul etmedim teşekkürler destegin için. .
AminnAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bu halimizede şükür