Izmirliler

öncelikle meraba konuya burdan giriş yaptım arkadaşım benim dogum yaptıgım kadın hastalıkları ve dogum uzmanı doktorum var izmirde cok ünlü bi doktor ve gidenlerde cok memnun alsancakta özel muaynanesi var adı reşat bozoklar ayrıca konak kadın dogum evindede görev alıyo ben herseyinle cok memnun kaldım doktorumdan elide cok hafif:) kesinlikle öneririm ihtiyacın olursa sana numaralarınıda yönlendiririm.

Kesinlikleee katılıyorum arkadaşımyerimseniben
Opr.Dr.Reşat Bozoklar benim 10 yıllık Dr.um ve 7 yaşındaki oğlum düşük tehlikeleri ile
4,5 kg.doğmasına etken oldu.İnanılmaz süppeer bir dr. Bir çok arkadaşım ve çevremin de dr.u.Uzman,güleryüzlü,asla paracı değil ve 24 saat arayabiliyorsunuz mükemmell...
Kist ameliyatım,doğumum,vb.tüm konularda operasyonlarımı yaptı..Süppeer

merhaba canım ben balıkesirliyim fakat izmir kent hastenesinde israel aruh beyde tedavime başladım çok iyi bir hastane çok memnun kaldım ilk aşamada aşılama dedi ben istemedim çünkü 4 yıldır bekledim daha fazla beklemek istemedim tüp bebekte biliyorsun birazda şansın yükseliyor ben tüp bebek istiyorum dedim kabul etti 2 gün önce kanda sonucumu aldım pozitif çıktı hamileyim ve başka bir arkadaşın tavsiyesiyle gitmiştim oda olumlu sonuç aldı gerçekten memnun kalacağına inanıyorum yanlız hiç bir kurumla anlaşması yok

ıRENBE_DR. Dilek Aslan...
ama aral özbal da çok tatlı,insanı rahatlatan bir doktor...
ilk tüp bebek tedavisindeyim şuan...

bende prof dr cemal posacının özeline gittim ...transferimi irenbede yaptı...hamileyim çok şükür...takiplerimi ve doğumu da cemal beye yaptıracağım...çok ilgili hastasına değer veriyor..istediğim zaman saat kaç olursa olsun arayabiliyorum endişelerimi paylaşabiliyorum...

Back
X