Elis Güneş Doğu'dan yükselir Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 7.330 15 106 Isparta 14 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #1 selam arkadaşlar yeni üye oldum siteyi kullanmayı henüz öğrenemedim.10 haftalık hamileyim.İzmit'te tavsiye edeceğiniz bir dr var mı?
selam arkadaşlar yeni üye oldum siteyi kullanmayı henüz öğrenemedim.10 haftalık hamileyim.İzmit'te tavsiye edeceğiniz bir dr var mı?
askmesk Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 1.859 3 116 Kocaeli 25 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #2 elisizmit .!.: selam arkadaşlar yeni üye oldum siteyi kullanmayı henüz öğrenemedim.10 haftalık hamileyim.İzmit'te tavsiye edeceğiniz bir dr var mı? Genişletmek için tıkla... ben konak hastanesine gülçin hanıma gidiyorum...
elisizmit .!.: selam arkadaşlar yeni üye oldum siteyi kullanmayı henüz öğrenemedim.10 haftalık hamileyim.İzmit'te tavsiye edeceğiniz bir dr var mı? Genişletmek için tıkla... ben konak hastanesine gülçin hanıma gidiyorum...
P princess_viona Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2011 16 0 36 Kocaeli 28 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Elis #3 Ben Akademi Hastanesinde Gökhan Beye gitmiştim, çok ilgilidir. Aynı şeyleri Nuri Bey içinde rahatlıkla diyebilirim.
Ben Akademi Hastanesinde Gökhan Beye gitmiştim, çok ilgilidir. Aynı şeyleri Nuri Bey içinde rahatlıkla diyebilirim.