İzmit karin germe zübeyir örter

Gecmis olsun
Insallah adalet yerini bulur da tazminatinizi da alirsiniz, karninizi düzelttirirsiniz
kesinlikle pesini birakmayin, yaptigi ynaina kalmasin
Cok gecmis olsun tekrardan, zor bir ameliyat zaten, sanssizliginiz olmus baska dert vermesin Allah
en yakin zamanda avukata gidin davayi acin
Ben de karin germe istiyorum ama hala aklimda bir yer yok, nerede yaptiracagimi bilmiyorum, bu isler sans isi resmen

Cnm.nerde oturuyosun ben izmit istnblda var iyi guzel yapan doktorlar ama inan cok uzgunum param gitti karnim istedigim duzlukde olmadi oturunca sarkiyo öne dogru sis duzelt dedim ilgilenmedi benimle sonra sikayet edicem dedigimde 1 yil sonra yaparim dedi. Ama yarim yapacak sonuc gene iyi olmucakti. Vazgectim bide bana gerizekali dedi. Vazgectim onyuzden dava edicem 50 milyar tazminat davasi acicam karnim.kusurlu zaten baska doktor tam germe lazim tekrar diyor lanet olsun gittgim gune

Cnm.nerde oturuyosun ben izmit istnblda var iyi guzel yapan doktorlar ama inan cok uzgunum param gitti karnim istedigim duzlukde olmadi oturunca sarkiyo öne dogru sis duzelt dedim ilgilenmedi benimle sonra sikayet edicem dedigimde 1 yil sonra yaparim dedi. Ama yarim yapacak sonuc gene iyi olmucakti. Vazgectim bide bana gerizekali dedi. Vazgectim onyuzden dava edicem 50 milyar tazminat davasi acicam karnim.kusurlu zaten baska doktor tam germe lazim tekrar diyor lanet olsun gittgim gune

Tazminat ac sen yine, bastansavma yapmis, raporun varsa hic durma
Ben yurt disindayim burada ilk bir arastiracagim ama fiyatlar cok yüksek diyorlar
türkiyede de hic emin degilim, benim bir de hastanede kalma sürecim beni korkutuyor
Agrili bir sürec diye biliyorum hemen evime de dönemem
Öyle yani, ama yaptiracagim ona eminim hala bekliyorum

Tazminat ac sen yine, bastansavma yapmis, raporun varsa hic durma
Ben yurt disindayim burada ilk bir arastiracagim ama fiyatlar cok yüksek diyorlar
türkiyede de hic emin degilim, benim bir de hastanede kalma sürecim beni korkutuyor
Agrili bir sürec diye biliyorum hemen evime de dönemem
Öyle yani, ama yaptiracagim ona eminim hala bekliyorum

Buraya gelsen 20 gune gidersin ucakla 20 gune topluyorsun korse takion agrin olmuyor benim hic olmadi ama istedigim gibi yapamadi serefsiz doktor

Buraya gelsen 20 gune gidersin ucakla 20 gune topluyorsun korse takion agrin olmuyor benim hic olmadi ama istedigim gibi yapamadi serefsiz doktor

Bu yirmi gün boyunca otelde kalmak demek, ki öyle bir zamanimiz dahi yok
O yüzden kararsizim
Burada yaptirip evime mi gecsem, orada yaptirsam ucaha hemen binebilir miyim, iki cocugum var seneye okula baslayacak biri, ben de seneye düsünüyorum
Senin buldugun standart fiyat nedir, yani ona göre oraya gelmeme gerek olmaz pahaliysa zaten

Bu yirmi gün boyunca otelde kalmak demek, ki öyle bir zamanimiz dahi yok
O yüzden kararsizim
Burada yaptirip evime mi gecsem, orada yaptirsam ucaha hemen binebilir miyim, iki cocugum var seneye okula baslayacak biri, ben de seneye düsünüyorum
Senin buldugun standart fiyat nedir, yani ona göre oraya gelmeme gerek olmaz pahaliysa zaten

Onzman cnm sen bulundugun yerde arastir yaptir cunku dikislere kontrele gelmen gerek olcak 1 ay kontr edior seni bende dikislerde enfeksiin vardi 2 gunde bir pansuman yapiodu sen en guzel durdugun yer neresiyse orda ol amaliyati rahat edersin bi sknti yasadiginda ayagin altin olsun doktorun ama raht bi surec gecirdim

Onzman cnm sen bulundugun yerde arastir yaptir cunku dikislere kontrele gelmen gerek olcak 1 ay kontr edior seni bende dikislerde enfeksiin vardi 2 gunde bir pansuman yapiodu sen en guzel durdugun yer neresiyse orda ol amaliyati rahat edersin bi sknti yasadiginda ayagin altin olsun doktorun ama raht bi surec gecirdim

Iste burada en az bes bin eurodan basliyor diye tahmin ediyorum, bakalim canimdan degerli degil
Sen de tazminatini ac o parayla iyi bir doktora görün
Agrili bir sürec gecirmemissin en azindan, sagligin yerine

Birçok kişi burda yurtdışından gelip 10 gün de dönmüş. O konuda bir başlık açın sürecini anlatan arkadaşlar olur . Ben de gideceğim. Önemli olan güvendiğiniz bir doktoru bulmanız🥰

Back
X