Doğuma Hazırlık izmit/kocaeli kadın doğum doktor ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
merhaba bayanlar bana önerebileceğiniz doktor tavsiyeniz varmı ?
bu doktorum la baya sıkıntılar oldu o yuzden değiştireceğim
gölcük aile tıp faruk karakaya ydı doktorum ama değiştireceğim dediğim gibi

doktor önermek kadar önermemek de çok önemli düşüncesiyle yazmak istiyorum. anadolu hastanesi'nde FATİH GÜCER'i asla tavsiye etmiyorum.!!! hastaya yaklaşımı tek kelimeyle berbat!!! kadın ruhundan asla anlamıyor. hastanın yanlış anladığı bir konuda kendisini suçlu hissettirmiş gibi kendini savunmaya geçiyor. o anki travmayla kendisine cevap bile veremedim. salak gibi sustum. kendisini bana yaşattığı duygusal travmadan dolayı asla affetmeyeceğim. asla!!!

kendim muayene olmadım ama kayınvalidem ve eşimin kuzeni baya skıntılıydılar ikiside izmit konak hastanesinde ERKAN TÜRKÖZ'le tedavi gördüler hatta kayınvalidem ameliyat oldu kendisi cok memnun arastırmalarıma görede öyle. tek skıntı doktor bey cok yogun hemen randevu bulamıyorsun birde randevu saatinde giremeyip cok bekliyormussun.bunları göz önüne alırsanız pişman olmayacagınz bi doktor arastırmalarıma göre.bnde yakın zamanda randevu almayı düşünüyorum kendisinden.

Back
X