Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende İzmit te yeniyim.Konu eski olsada şu an bana fikir verebilecekler var mı acaba...?
Ben cihana gidiyorum emine hanima bilgisi olan var mi onunla ilgili?
Yok oyle biri şu an erkeklerde ....siz nasıl dogum yaptınız acaba hastahaneden memnunmuydunz?
Ahh ben gorememisim? Siz normal dogum mu yaptınız?Hastanenin sitesinde hala görünüyor benim doktorum
Hastaneden genel olarak şikayetim olmadı. Sadece Doğum yaptıktan sonra odada rahat edemedim, geceleri çok gürültü oluyordu. Hem diğer odalardan hem hemşirelerden.
2 gün sabrettik geçti gitti o da...
Ahh ben gorememisim? Siz normal dogum mu yaptınız?
Sagolasiniz ...cihan hastahanesi icin çok bisiy duyamiyorum o yuzden merak ettim ilk kez gittim ilk bebek biraz korkularim var iste![]()
İzmitli annelerin paylaşımları imiş grubun adı.Sagolasiniz ...cihan hastahanesi icin çok bisiy duyamiyorum o yuzden merak ettim ilk kez gittim ilk bebek biraz korkularim var iste![]()
Cok cok tesekkur ederim :) Bakacağım şimdi. İşin aslı nette kotu seyler yazmislar kadin için, ben aslinda begendim onu![]()
Emine hanimla ilgili mi duymustunuz?Evet hastanenin sitesinden kendi doktoruma bakarken onu da gördüm, ben de duymuştum birtakım şeyler...
Herkesin önceliği farklı. Muayenelerde sevecen biri arıyorsan Lütfiye hanım iyidir mesela; ama zaman zaman ters konuşmasına da razıyım yeter ki işinin ehli bir doktor olsun diyorsan Mehmet Ataman çok iyidir.