İzmit(KOCAELİ) ' te hastane ve doktor önerebilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Aslında özel de daha çok ilgilenilir diye bir şart yok İzmit'te. Devlet Hastanesi veya bir başka yer için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Bende İzmit te yeniyim.Konu eski olsada şu an bana fikir verebilecekler var mı acaba...?

Bende İzmit te yeniyim.Konu eski olsada şu an bana fikir verebilecekler var mı acaba...?

Tutku Gurbuz :) ozele gideceksen tabi ,ben kimseyi dinlemeden yok o unlu imis yok su soyleymis kulak asmadan didik didim arastirip tutku hanimi buldum ve cok sukur ku herseyi ile memnun kaldim ilgisi alakasi sevecenligi ile yakinsan tavsiye ederim. Lakin devleti de sakin birakma iki ayda bir gitmeye calis kaydin olsun

Akademi nuri huseyinoğlu.... Bu kadar ilgili bu kadar rahatlatıcı bi doktor olamaz.. Daha bi kaç gün evvel apandisitim olduğunu ultrason da gozukmemesine rağmen anlayıp hemen müdahale edilmesini sağladı.. Çok sansliyimki çok geç olmadan ameliyatimi oldum sayesinde ki patlasa hem ben hem bebeğim tehlikeye girecekti... Zaten nuri beyi gorsen dersin nerdeymis daha önce bu adam...

selam arkadaşlar. Kocaeli VM Medical Parkta önerebileceğiniz bayan doktor var mı acaba hiç bir bilgi sahibi değilim ve ilk gebeliğim ilk deneyimim olacak :)

Prof dr. Eray Çalışkan..hem gebelik öncesi hem gebelik hem de dogumda bize çok faydasi oldu ikizlerimize kavuştuk..kendisi gerçek bir uzmandir ve Kocaeli de diğer.doktorlarda ona yönlendirir periontolog olduğu icin..Vm Medicalpark

Bayan doktor istiyorum ozellikle yani kendim de arastiriyorum hatta bi arkadasimiz tutku hanimi onerdi ona da randevu alip gidicem ama hastane hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Dogumhanesi odalari vs. Nasil ayrintili bilgi verebilir misiniz zeynep zey :)

Can'ım çok olmuş yazalı ama medicalpark park ta kadriye hanımı tavsiye ederim mutlaka

Ben cihana gidiyorum emine hanima bilgisi olan var mi onunla ilgili?

Ben cihana gidiyorum emine hanima bilgisi olan var mi onunla ilgili?

Emine hanımı bilmiyorum, ben 3 sene önce orada Doğum yaptım. O zaman yoktu öyle bir doktor. Lütfiye hanım medicale transfer olunca yeni doktorlar gelmiş demek ki...

Benim doktorum Mehmet Ataman'dı Cihan hastanesinde sanırım hala. Çok iyi bir doktor...

Yok oyle biri şu an erkeklerde ....siz nasıl dogum yaptınız acaba hastahaneden memnunmuydunz?

Yok oyle biri şu an erkeklerde ....siz nasıl dogum yaptınız acaba hastahaneden memnunmuydunz?

Hastanenin sitesinde hala görünüyor benim doktorumo_O

Hastaneden genel olarak şikayetim olmadı. Sadece Doğum yaptıktan sonra odada rahat edemedim, geceleri çok gürültü oluyordu. Hem diğer odalardan hem hemşirelerden.

2 gün sabrettik geçti gitti o da...

Hastanenin sitesinde hala görünüyor benim doktorumo_O

Hastaneden genel olarak şikayetim olmadı. Sadece Doğum yaptıktan sonra odada rahat edemedim, geceleri çok gürültü oluyordu. Hem diğer odalardan hem hemşirelerden.

2 gün sabrettik geçti gitti o da...
Ahh ben gorememisim? Siz normal dogum mu yaptınız?

Sagolasiniz ...cihan hastahanesi icin çok bisiy duyamiyorum o yuzden merak ettim ilk kez gittim ilk bebek biraz korkularim var iste :(

Sagolasiniz ...cihan hastahanesi icin çok bisiy duyamiyorum o yuzden merak ettim ilk kez gittim ilk bebek biraz korkularim var iste :KK43:

Dediğim gibi ben Doğum yapalı 3 sene olacak 1,5 ay sonra... ne değişmiştir, şimdiki durum nedir bilemiyorum.

Size tavsiyem, Facebook'ta İzmitli anneler diye grup var. Oraya katılın, orası çok güncel bi grup. Sürekli doktor, hastane, çocuk doktoru vs konusu oluyor. Orada sorabilirsiniz.

Eğer doktor değiştirmeyi düşünürseniz de Mehmet Ataman'ı kesinlikle tavsiye ederim. Bazen biraz ters biridir ama çok tecrübeli ve hemen sezeryan olsun demiyor.

Cok cok tesekkur ederim :) Bakacağım şimdi. İşin aslı nette kotu seyler yazmislar kadin için, ben aslinda begendim onu :(

Cok cok tesekkur ederim :) Bakacağım şimdi. İşin aslı nette kotu seyler yazmislar kadin için, ben aslinda begendim onu :KK43:

Evet hastanenin sitesinden kendi doktoruma bakarken onu da gördüm, ben de duymuştum birtakım şeyler...

Herkesin önceliği farklı. Muayenelerde sevecen biri arıyorsan Lütfiye hanım iyidir mesela; ama zaman zaman ters konuşmasına da razıyım yeter ki işinin ehli bir doktor olsun diyorsan Mehmet Ataman çok iyidir.

Evet hastanenin sitesinden kendi doktoruma bakarken onu da gördüm, ben de duymuştum birtakım şeyler...

Herkesin önceliği farklı. Muayenelerde sevecen biri arıyorsan Lütfiye hanım iyidir mesela; ama zaman zaman ters konuşmasına da razıyım yeter ki işinin ehli bir doktor olsun diyorsan Mehmet Ataman çok iyidir.
Emine hanimla ilgili mi duymustunuz?

Back
X