Çocuk Hastalıkları İzmitli anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
116
Kocaeli
ıızmitli anneler cocuklarınızı bebeklerinizi hangi hastaneye hangi doktora götürüyosunuz kimlerden memnun kaldınız kimlerden kalmadınız :1rolleyes:

Son düzenleme:
bende ilgiye ismail beye götürüyorum. Memnunum sadece çok hastası var biraz bekliyorsunuz. doktor degil hemşireside çok tatlı ismail bey gelene kadar ölçümleri o yapıyor kızıma çok dikkatli ve nazik davranıyor.memnuniyetimi arttırıyor

ilgideki ismail bey hariç tüm drlara gittik hiç birini eğenmedim arkadaşım ismail beye gidiyor memenun ende konak hastanesinde halil beye gidiyorum bende memnunum

oğlumu 1 kez ismail beye götürdüm.ve hiç memnun kalmadım.çok mıymıy biri..akademideki yalçın bey ve ilgideki ismail beyi eledim..

özel ilgideki hüseyin bey ve ismail bey çok ilgili doktorlar gerçekten ismail beyin hemşireside çok tatlı
biz ismail beye gidiyorduk ama 1 buçuk saat kadar sıra bekliyorduk her seferinde
şimdi ilker beye gidiyoruz aşılarına kadar kendisi yapıyor fazla soru sorarsanz daha çok bilgilendiriyor
ama bazen pek konuşkan bir dr olmuyor kendisi

Merhaba, 1 yaşında bir kızım var. Doktor önerilerinizi alabilir miyim. Şu sıralar en çok duyduğum doktorlar Mehmet Suat Gürkan Bey ve dolphindeki Ayşe Engin Arısoy. Aranızda giden var mı?

Ben Özel İlgi çocuk da İsmail Pehlivan' a gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

Back
X