İzmit'te Çok İyi Kadın Doğum Uzmanı Dediğiniz Doktor Var mı ?

Ne okudunuz acaba? Normal doğuma yatkın olduğunu falan okudum yorumlarda ondan dolayı aklımdaydı. :KK12:

Acil yatış yapan hastasıyla ilgilenmediği, sadece hemşirelerden bilgi alarak durumunu takip ettiğini, gece doğumuna gelmediğini falan okudum. Siz de gruba üye olun isterseniz. Kadın doğumcu tavsiyeleri sık sık konuşuluyor.

Merhaba ben ayin 15'inde medical park ta Lütfiye Ünlü Civlak'a randevu aldım. Forumda da hakkında güzel yorumlar okudum. Gidince yorumumu da yazarım inşallah.

Ben ciham hastanesinde Mehmet atamandan çok memnun kaldım, doğumumu onda yaptım.

Lütfiye Hanım'a da gittim gebeliğin başında, çok pozitif biri ama Mehmet ataman (her ne kadar bazen gergin olsa da) çok daha tecrübeli diye ona devam ettim.

Daha sonra lütfiye hanım hakkında olumsuz şeyler okudum. Facebook izmitli annelergrubunda

tşk ederim arkadaşlar ben semih özerenden randevu almıştım ama şansıma acıbadem den çıkmış.. özel muayenesi de 250 tl çok pahalı.. hastane olsaydı sigortam karşılıyordu. 19 unda medical park ta başlayacakmış.. 19 una kdr bekleyip ona mı gitsem

tşk ederim arkadaşlar ben semih özerenden randevu almıştım ama şansıma acıbadem den çıkmış.. özel muayenesi de 250 tl çok pahalı.. hastane olsaydı sigortam karşılıyordu. 19 unda medical park ta başlayacakmış.. 19 una kdr bekleyip ona mı gitsem

10 gün var zaten, bekleyebilirsiniz eğer onda karar kıldıysanız

Merhaba bende bugün kuzenimden lütfiye hanimi duymuştum cihan hastanesinde saniyordum baktim medical parka geçmiş , medical parka gitmek istemiyorum , fakat bayan Dr bulamiyorum

Back
X